.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    pleven

даите ми савет как да сборя две добри приятелки

помогнете ми две мои много добри приятелки се скараха а пак и двете са инати как да ги сдобря

Еми разбери за какво са се скарали и коя е правата и като разбереш събери ги увас и ги остави да си поговорят

Мега фен Аватара на gummybear
    по-добре не се меси

theo <333

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от mechetyy
    Еми разбери за какво са се скарали и коя е правата и като разбереш събери ги увас и ги остави да си поговорят
    И изнеси всичко чупливо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    по-добре не се меси
    И аз съм на това мнение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Зависи за какво са се скарали.Може да е нещо лично,за което ще е по-добре да не се месиш.Ти продължи да си излизаш и с двете,но недей да ги караш да вършат неща,които не искат.Ще им мине и без твоята помощ,спокойно.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Зависи за какво са се скарали.Може да е нещо лично,за което ще е по-добре да не се месиш.Ти продължи да си излизаш и с двете,но недей да ги караш да вършат неща,които не искат.Ще им мине и без твоята помощ,спокойно.
    +1.

Единствено можеш да им помогнеш сега, ако докато говориш с едната, споменаваш другата и подмяташ, че сигурно й липсва и някакви такива... Гледай само да не излезе, че заемаш нечия страна, бъди неутрална.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Защо постоянно се изживявате като посредници и си вярвате,че е ваша работа да сдобрявате някого,да събирате някого с някого и такива простотии?Остави ги да се оправят,няма приятели,които да не са се карали за нещо,най-много да прецакаш всичко още повече.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

+ Не се меси.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Изчакай да отмине бурята и ги покани и двете на кафе!
    Обичам до гръдта ти да се сгуша
    и пулсът ми със твоя да се слива,
    сърцето ти как вика да послушам
    и уморена тихо да заспивам.

Изчакай няколко дена и те сами ще се сдобрят.. все пак са най- добри приятелки..

Не се меси, за да не ти се разсърдят и на теб.. Пък и ако почнеш и с двете, да обсъждаш проблема, не само, че така правиш забравянето му по- трудно, ами и накрая ще вземат да те изкарат лицемерка или нещо от сорта..
    Остави ги да се сърдят, защото може пък и да го правят на инат..
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Най-добре е да не се месиш
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Град
    Beyond the Sea
    Аз съм скарана с една "най-добра приятелска" и много хора се опитваха да ни сдобрят, ама не става.
    + Не се меси
    Щом са скарани, те си знаят за какво. Едва ли ще им е приятно да им се бъркат. Ако сте много добри приятелки, може. Но аз лично бих ги оставила сами да си се обяснят. Третият човек би бил излишен.
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си