- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: The Lying Game ( Игра на лъжи )
Жанр: Драма, Семеен, Мистерия
Година: 2011
Държава: САЩ
Времетраене: 42 минути
Режисьор: Лесли Моргенстейн
В ролите: Александра Чандо, Кирстен Праут, Блеър Редфорд, Анди Бъкли, Тайлър Кристофър, Алис Гречън и други
.: Резюме :.
Сериите проследяват момиче на име Ема, дете без родители, постоянно обикалящо от един приемен дом на друг. Ема разбира, че има сестра близначка – Сътън, която за разлика от нея е била осиновена от заможно семейство. След като се срещат, Сътън убеждава Ема да поживее нейния живот за няколко дни, докато тя преследва следа относно истинската им майка. Съвсем скоро Ема разбира, че Сътън е изчезнала и може да е в опасност. Сега тя трябва да реши, дали да каже на семейството на сестра си за размяната и да рискува нейната безопасност, с надеждата да намерят Сътън.
Споделете мнението си за новия сериал.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Гледах 1 серия. Идеята на филма е добра, но актьорският състав е под всякаква критика...
^На същото мнение съм.Ще продължа да го гледам де.. може да стане интересно.
Актрисата наистина много напомня на Нина Добрев,но разбира се пред самата Нина е бледо копие...
Сериала е развлекателен и става,когато няма какво да се гледам..![]()
Oнзи ден и аз изгледах първата серия. Не съм много очарована от актьорите, като изключим главната, която е доста сладка. Като цяло сериалчето е приятно за гледане и определено ме заинтригува. С нетърпение чакам втори епизод.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
актрисата от главната роля е много дразнеща.. на външен вид е някво бледо копие на Нина Добрев, а физиономиите й са като на Ариа от лъжкините![]()
Гледах първи епизод и ми хареса.. ще следя сериала. В момента чета книгата и мога да кажа, че ми харесва.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
може ли да те попитамПървоначално написано от RainbowGirl
купила ли си книгата ( ако си .. за колко я взе ) или я четеш онлайн ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Купих си я за 12 лева.![]()
Тери.. <33 ♥
И аз мисля да си я взема.Сигурна съм,че ще е по-интересна от сериала.Но все пак се чудя струва ли си или да си взема някоя друга.![]()
Ами аз се чудех между нея и Малки сладки лъжкини, ама си избрах нея, защото знам горе/долу какво става в Лъжкините.. нищо, че книгата и сериала нямат почти нищо общо. (за лъжкините говоря)![]()
Тери.. <33 ♥
В замунда има само 1-ви епизод откъде мога да сваля и другите. Излъчват ли го по телелвизията ?
Няма откъде.Сериалът е нов-излезнал е само първият епизод.Не се излъчва в България.
Сериалът,както казаха е нов и излиза всеки вторник.Не го излъчват по телевизията. : ))Първоначално написано от Youudontknowme
На мен лично ми хареса началото и за сега ще продължа да си го следя :P
новия епизод е изязълс нетърпение ще го гледам довечера ...
Мен не ми прилича толкова на Нина Добрев, колкото на Сара Мишел ГеларЕм... нещо не ме грабна, ще видим...
тоя Алек е толкова противен.. супер отблъскващ и противен актьор, в heroes даже беше още по-зле, винаги има супер гадни и тъпи роли![]()
Втората серия беше по-добра от пилотния епизод.Интересно става.. да видим дали ще може да ми се задържи вниманието.
мен ми харесва и ще го слeда, а и да имам какво да гледам![]()
И на мен много ми харесва и ще си го следя.
Обичам свежи, нови сериалчета.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Спойлер!
Хмм.. как си знаех, че ще има нещо между Ема и Итън.![]()
Харесва ми, че има напредък - разбраха как изглежда майка им. (може да е истинска, може и да не е)
Тери.. <33 ♥
Записс!След малко пускам 3 епизод.
![]()
Аз уж пуснах трети епизод,но го изтърпях до десетата минута.
Не знам,нещо ме дразни,но нямам представа какво.![]()