- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: The Lying Game ( Игра на лъжи )
Сериалът е хубав, свеж, и е от тези, които обичам. Тук, също както и в Лъжкините, има доста мистерия. Дано направят повече серии.
Много готин сериал,бих казала даже,че е по-хубав от Малки Сладки Лъжкини... малки сладки лъжкини е направен супер тъпо,получават някакви смс-и и вече всички в един глас всеки път:
-Оохх,-А![]()
Та сега чакам да излязат субтитрите за 5 епизод![]()
И на мен ми харесва много сериала,ще се радвам на цял сезон а защо не и на друг след това![]()
Актрисата ми е много приятна,развлекателен сериал,харесва ми !![]()
Актрисата и на мен ми прилича на Нина Добрева колкото до Алек ... хм тука му е гадна ролята, но в "Герои" ме радваше XDD
гледам сериалчето..не е лошо има и по-добри,но и този си заслужава : ))
`only God can judge me!
Сериалчето, според мен е добро, развлекателно и става за гледане.Аз лично си го следя и мисля да продължа така . С нетърпение очаквам следващия епизод.
Ема и Итън![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
не съм гледала последните два епизода дано да има развитие![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и аз не съм гледал последните два епизода, чудя се дали да си пропилея времето с тях.. не е много интересен сериала, няма никакво развитие и актрисата от главната роля ми е супер изкуствена
гледай ги няма да съжаляваш
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
И аз не съм гледала последните два() епизода и се чудя.Може би като се посъберат към 5 ще ги изгледам наведнъж.
Не ме впечатлява толкова.Лъжкините ми бяха интересни от първия епизод,макар и там да нямаше(а и все още няма) кой знае какво развитие.
^ А, имаше. В последния епизод.![]()
^^ Гледай ги, започва интересното, нищо, че на мен още от началото ми беше![]()
послушах ви и ги изгледах.. наистина стана супер интересно, след 5-ти епизод започва интересната частинтересно ми е как доведеният брат на Ема я е открил и как ще се измъкне Сътън от цялата ситуация, гледах в промото за следващия епизод, че я вкарват в затвора ;д иначе Лоръл е най-готина от всички <3 Ема ме кефи повече от Сътън, която е тъпа и превзета.. интересно ми е да науча и защо Алек и Тед крият Ани и какво се е случило преди години..
Край. Тотално съм пристрастена към този сериал!!!![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
свърши на най-интересната част, сега ще чакаме чак до януари за нов епизодинтересно ми е кой и защо е искал да убие Сътън.. не вярвам да умре, защото е ключов персонаж, но все пак всичко е възможно..
Бащата на Мадс и Теър, вероятноПървоначално написано от tArIkAt
и аз мисля за него, Ани също е вариант, нищо, че й е майка.. нали преди години е взела само Ема със себе си и в болницата не искаше да говори със Сътън и се правеше на луда, може да има нещо..Първоначално написано от gabri3lla
Но нали точно Ани застава пред Ема накрая на епизода, когато излезе и в същото време дават как Сътън да се дави, не ми се вярва да е тя.
Абе да, ама в някакъв спойлер четох, че тази Ани, която се завръща не е майката на Сътън и Ема.
охо
много приятно сериалче
утре съм на 9 епизод
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Гледах първите 3 епиzода и не ме впечатлиха особено.От актрисите само главната ми харесва-останалите не знам какво са видели в тях.От мъжете ми харесва само този,който играе Итън.Идеята за сериала е добра,но сценаристите не са се постарали много.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Ти си спряла точно, когато започва да става интересно. В началото и на мен не ми допадаха актьорите, но с времето свикнах, дори в момента са ми много сладки.
Абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от gabri3lla
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Още в началото най- ми харесаха Сатън/Ема и Мадс на външен вид. От момчетата само Теър (не помня как се казваше, но играе брат на Мадс) Итън нещо не ме кефи,въпреки че добре си играе ролята ..
Кога излиза следващия епизод ?