.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Сериалът е хубав, свеж, и е от тези, които обичам. Тук, също както и в Лъжкините, има доста мистерия. Дано направят повече серии.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Много готин сериал,бих казала даже,че е по-хубав от Малки Сладки Лъжкини... малки сладки лъжкини е направен супер тъпо,получават някакви смс-и и вече всички в един глас всеки път:
    -Оохх,-А

Та сега чакам да излязат субтитрите за 5 епизод

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    И на мен ми харесва много сериала,ще се радвам на цял сезон а защо не и на друг след това
    Актрисата ми е много приятна,развлекателен сериал,харесва ми !

Актрисата и на мен ми прилича на Нина Добрев а колкото до Алек ... хм тука му е гадна ролята, но в "Герои" ме радваше XDD

Повече от фен Аватара на sian4eto
    гледам сериалчето..не е лошо има и по-добри,но и този си заслужава : ))
    `only God can judge me!

Голям фен Аватара на krisence
    Сериалчето, според мен е добро, развлекателно и става за гледане. Аз лично си го следя и мисля да продължа така . С нетърпение очаквам следващия епизод.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ема и Итън

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    не съм гледала последните два епизода дано да има развитие
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Повече от фен
    и аз не съм гледал последните два епизода, чудя се дали да си пропилея времето с тях.. не е много интересен сериала, няма никакво развитие и актрисата от главната роля ми е супер изкуствена

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    гледай ги няма да съжаляваш
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на Colouring
    И аз не съм гледала последните два( ) епизода и се чудя.Може би като се посъберат към 5 ще ги изгледам наведнъж. Не ме впечатлява толкова.Лъжкините ми бяха интересни от първия епизод,макар и там да нямаше(а и все още няма) кой знае какво развитие.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    ^ А, имаше. В последния епизод.

Голям фен Аватара на krisence
    ^^ Гледай ги, започва интересното, нищо, че на мен още от началото ми беше

Повече от фен
    послушах ви и ги изгледах.. наистина стана супер интересно, след 5-ти епизод започва интересната част интересно ми е как доведеният брат на Ема я е открил и как ще се измъкне Сътън от цялата ситуация, гледах в промото за следващия епизод, че я вкарват в затвора ;д иначе Лоръл е най-готина от всички <3 Ема ме кефи повече от Сътън, която е тъпа и превзета.. интересно ми е да науча и защо Алек и Тед крият Ани и какво се е случило преди години..

Край. Тотално съм пристрастена към този сериал!!!

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Повече от фен
    свърши на най-интересната част, сега ще чакаме чак до януари за нов епизод интересно ми е кой и защо е искал да убие Сътън.. не вярвам да умре, защото е ключов персонаж, но все пак всичко е възможно..

Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    свърши на най-интересната част, сега ще чакаме чак до януари за нов епизод интересно ми е кой и защо е искал да убие Сътън.. не вярвам да умре, защото е ключов персонаж, но все пак всичко е възможно..
    Бащата на Мадс и Теър, вероятно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    Бащата на Мадс и Теър, вероятно
    и аз мисля за него, Ани също е вариант, нищо, че й е майка.. нали преди години е взела само Ема със себе си и в болницата не искаше да говори със Сътън и се правеше на луда, може да има нещо..

Голям фен Аватара на Reall
    Но нали точно Ани застава пред Ема накрая на епизода, когато излезе и в същото време дават как Сътън да се дави, не ми се вярва да е тя.

Абе да, ама в някакъв спойлер четох, че тази Ани, която се завръща не е майката на Сътън и Ема.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    охо
    много приятно сериалче
    утре съм на 9 епизод
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Гледах първите 3 епиzода и не ме впечатлиха особено.От актрисите само главната ми харесва-останалите не знам какво са видели в тях.От мъжете ми харесва само този,който играе Итън.Идеята за сериала е добра,но сценаристите не са се постарали много.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Ти си спряла точно, когато започва да става интересно. В началото и на мен не ми допадаха актьорите, но с времето свикнах, дори в момента са ми много сладки.

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Ти си спряла точно, когато започва да става интересно. В началото и на мен не ми допадаха актьорите, но с времето свикнах, дори в момента са ми много сладки.
    Абсолютно съм съгласна.
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

Фен Аватара на Youudontknowme
    Град
    София
    Още в началото най- ми харесаха Сатън/Ема и Мадс на външен вид. От момчетата само Теър (не помня как се казваше, но играе брат на Мадс) Итън нещо не ме кефи, въпреки че добре си играе ролята ..
    Кога излиза следващия епизод ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си