- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем в телефона???
Здравейте!Тази сутрин като се събудих, както винаги си погледнах телефона дали има нещо ново, но след като отключих клавиатурата ми се изписа някакъв надпис: Телефонът не е разрешен ММ #6 ,обаче като вляза в менюто или на друго място си работи съвсем нормално. Като изляза от всичко нали пак на екрана, се изписва пак същия надпис
Ако някой знае какво означава това, моля да помогне
![]()
![]()
ПП: Ако е от значение, съм със Sony Ericsson Vivaz pro
Здравей,
Някой да те е търсил скоро?Може би сим картата ти е блокирана, провери.
Поздрави
Когато се опитах да си звънна от друг телефон - моя не звъня. Рестартирах го и се оправи. Дано не е нещо сериозно. Все пак мерсиМоже да се заключи темата
![]()
сигурно е отхвърлил картата, случва се с много телефони като го изтървеш![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Но аз не съм го изтървала НИКОГА!! Вчера като си лягах нищо му нямаше, а тази сутрин се появи този надпис, но добре че се махна![]()
![]()
![]()
![]()
Кой знае как спиш![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Що1во оставям телефона на бюрото; 2ро гледам ТВ до 12:30 и после лягам
9 часа сън... и телефона са прецаква
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми какво да ти кажа, един приятел си беше взел един виваз, първия модел на пазара, даде ми го за 2 дни да го разцъкам и честно казано не останах очарован. Като цяло много харесвам марката, обаче тоя модел не бих си го купил. Дори едно LG от същия ценови клас ще работи по - бързо и touch дисплей-я ще хваща по - точно. Ама щом си те радва, ползвай си го, друг пък ако пак се появи някои проблем, дори и да не е същия пробвай с един рестарт![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Кой е казал че ме радва-напротив! Първо преди да си го взема много ме радваше, но вече почна постоянно да забива, постоянно прави проблеми![]()
Ако някой ще си купува такъв-НЕДЕЙТЕ!! Най-калпавия телефон
Ако имах още една възможност, щях да си взема някакъв с Андроид, нооо.........
![]()
![]()