.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

моля помогнете кошмар!

Имах най-извратения си сън така сещам се само накрая.
    В 1 асансьор познавам убиец дете което ми казва че ако му попреча да убие ще ме изкорми на място и 1 гривна на ръката му която има проценти и като стигне 100 отива да убие човека и прибирам се като знам че имам 88 процента и скоро е моят ред и казвам на майка си приклекнал с нея в коридора и чувам ненормални звуци 1во щракване на брава стъпки други звуци и накрая 1 брутален замах като куршум само че с нож като чук накрая едно охкане след като съсед в квартала бива заклан в съня ми познавам го момчето, но нямам връзка с него не сме приятели и се събуждам ужасен и треперещ като 2те ми ръце са изтръпнали и още не съм ОК моля кажете нещо!
    И мисля че този сън го сънувам за 2-ри път

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Надали означава нещо.

Сънят си е просто игра на подсъзнанието.
    Не бива да придаваш чак такава сериозност и да обръщаш такова внимание на него. Приятелят ми доста често сънува кошмари, но нито един от тях не е вярно, няма и да е.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    аз никога не сънувам кошмари вече,иначе какви сънувах по-добре никога да не сънуваш такива,сложи си възглавницата на главата,помага ;д или гушни плюшена играчка ;д АБЕ споко няма да умреш в съня си и да умреш нищо нема да ти стане

Мерси за позитивните отговори, но това не кара да търся информация защото сънищата са сложно нещо и понякога мисля че мозъка си изказва мнението вярващ съм с тези работи просто е кофти а и тази година имах редовно де жа вю и все едно живея една и съща година само че по-голям просто е игра, но беше прекалено реално защото точно на удара в който убиват момчето се събуждам точно във стотната и все едно бях там и някак успях да се събудя не се притеснявам вече толкова просто е прекалено странно за мен и всеки има такива сънища просто с всяка година стават по емоционални като деца просто се стряскахме и него мислехме а излизахме да играем

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Спокойно. Не се шашкай. Преди няколко години сънувах цели 3 нощи поред един и същи ужасен кошмар. Много се бях филмирала. Вече си представях какво ли не. Нищо не се случи. И на теб няма да ти се случи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Като човек,който всяка нощ сънува кошмари - мога да те уверя,че не се сбъдват.Ако все пак държиш да разтълкуваш съня си --->
    Сънуваш ли развален асансьор, значи ти предстои застой на работното място. Возиш ли се в съня си в асансьор, значи започваш да остаряваш вече.
    Видиш ли насън дете, значи ти предстоят грижи и неприятности.
    Сънуваш ли убит, значи ти предстои да осъществиш намеренията си.
    Видиш ли убийство насън, значи ще преживееш промяна, която не ти харесва.
    Опитва ли се някой в съня ти да те убие, значи ще бъдеш здрав, ще имаш сили за работа и дълголетие.
    Говориш ли или видиш в съня си убиец, значи ще позволиш да те използват.
    Видиш ли насън майка си, предстои ти успех.
    Говориш ли с майка си, значи ще имаш успехи в делата си и ще имаш големи постижения.
    Видиш ли насън ножове, чака те вражда.
    Ако сънуваш заклан човек, ще научиш неприятна истина за ваш близък.
    Надявам се да съм помогнала.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен
    Няма страшно.Само сън.

Аз веднъж сънувах (след като скоро бях заседнала в асансьора, които е плъзгащи се врати), че като излизам от асансьора вратите почват да се отварят и затварят много бързо аз тръгвам да бягам и асансьора почва да ме гони по стълбите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си