.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с момче, което е високо точно колкото вас или дори 3-4 см. по-ниско?

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

24 53,33%
  • Не

21 46,67%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    До къде стигна света ... да си избирате приятелите по ръст-а им? Все едно ние момчетата да ви избираме по очите или нз...Някой път и нас ни боли гърба да се навеждаме защото не можем да ви целунем иначе
    Еми човек аз съм 1.75 малко ми е тъпо, че няма достатъчно високи мъже. Ама к'во да се прави, природа.
    Ами то в момента всичко живо се тъпче с вредни храни, и всички са ниски и дебели Много малко са момичетата и момчетата, които се поддръжат (от към тяло говоря)

Цитирай Първоначално написано от iLocker
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    До къде стигна света ... да си избирате приятелите по ръст-а им? Все едно ние момчетата да ви избираме по очите или нз...Някой път и нас ни боли гърба да се навеждаме защото не можем да ви целунем иначе
    Еми човек аз съм 1.75 малко ми е тъпо, че няма достатъчно високи мъже. Ама к'во да се прави, природа.
    Ами то в момента всичко живо се тъпче с вредни храни, и всички са ниски и дебели Много малко са момичетата и момчетата, които се поддръжат (от към тяло говоря)
    Ръста си е до ген.
    Walk with me now, fly with me later...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Затова ние се надигаме на пръсти. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Абе предпочитам ги по-високи от мен.
    Ако е колкото мен, айде горе-долу става, обаче с по-нисък никакъв шанс.
    Така си е. Все пак ако е по-нисък от мен що за мъж ще е? А напоследък момчетата стоят само във фитнеса и на лостовете, много ясно, че така няма да израснат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Никакъв шанс,най-напред гледам тялото.А и аз съм си ниска.

Град
    Варна
    ами аз съм 1,68 и приятелят ми е малко по- висок от мен и честно казано се притеснявам дали ако сложа едни токчета няма да стана по-висока от него и да ни гледат странно
    Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от zoi43to
    ами аз съм 1,68 и приятелят ми е малко по- висок от мен и честно казано се притеснявам дали ако сложа едни токчета няма да стана по-висока от него и да ни гледат странно
    http://www.google.bg/imgres?q=%D1%82...:429,r:12,s:56

Споко,виж на Кейти Холмс не и пука!

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg
    Никога вече!!! Имах един приятел,който беше с 10 санта по-нисък...Беше ужасно.Чувствах се като майка-покравителка! Никога повече няма да направя тази грешка,още повече,че момчета беше дори с детски акъл,макар,че беше по-голям.
    И ти, като си сложиш токове, к'во? На столче ли си качваше, за да те целуне? Хахха..
    Извинявай, нищо лично просто не се сдържах..
    Ама си има и плюсове в това да си с по нисък, като те изнерви и набързо ще го опухаш.

Не го приемам лично! Ама аз никога не обувам обувки на токчета,защото съм 1.81 и ако обуя нали се сещаш...

П.П: За бала обаче ще се наложи!

Град
    кАсПиЧаН
    ами аз бих тръгнала с някое момче високо колкото мен , защото го знам че ще порастне ...ама не и с някой по-нисък!... ....смис - странно е !

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Е не, тва е все едно да питаш: "Бихте ли тръгнали с момче, което има много пъпки?!" Сериозно ли станахте толкова повърхностни, влюбваме се по каталог вече...

Ducky wenii Maimunchoo

И като е малко по-нисък какво? Ако е сладур, защо не?
    Бай да уей Anja си е много е права.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Така си е. Все пак ако е по-нисък от мен що за мъж ще е? А напоследък момчетата стоят само във фитнеса и на лостовете, много ясно, че така няма да израснат.
    Ма по-тъпо нещо не бях чувал точно от висенето по лостовете се издължава тялото на човек, както и активния спорт ама кво да ти обяснявам кифла ..
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Ако съм наистина влюбена и разликата не е фрапантна не би ми пречело толкова...

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ами ако наистина го харесвам - да , защо не! жсе пак си зависи и от момчето , смисъл характера му и всичко!.. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си