.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Овулация и предеякулационна течност

Привет. Не вярвах, че ще пусна и аз тема тип бременна ли съм ама.... на ирония на съдбата. Както ида е давам по същество.
    Правих секс без презерватив ( знам, че ме нахокате яко, попринцип винаги го правя със ама ... изключения стават ), той не е свършвал в мен, но съм в овулация ... ( да знам колко е глупава постъпката ми ) и се притеснявам от тая проклета предеякулационна течност .... знам колко е малък шанса ама ... просто искам да чуя мненията ви.

пс пиша от акаунта на сестра ми, ама си забравих паса, а не ми се занимава с прати на мейла и тн.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Кофти е, щом си била в овулация..
    Ако много се притесняваш - Ескапел.

Ако пък ли не - тест, когато му е времето.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Варна
    Ескапела като знам какви последици има ... не ми се ще да го пия при положение че не съм 100% сиг, че е станал гафа. Въпреки, че една бременност си е много по голяма бреебавка от него.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Купи си тест за бременност
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Варна
    Е той теста отчита чак 1 сед след акта...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щом си била в овулация и сама знаеш ,че има шанс. Изчакай 14 дни и направи тест . Бебетата не стават толкова лесно ... има доста хора с репродуктивни проблеми и двойки ,които дъълго се опитват да имат челяд, но не успяват. Почакай и ще видиш. Може и на гинеколог да идеш,даже е препоръчително
    maDamn

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Е той теста отчита чак 1 сед след акта...
    Даже 2 седмици след акта. Ти си решаваш дали да го пиеш или не..Други начини няма.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Бах, аз трябва да съм всеки месец бременна значи.
    Иначе, ескапел веднъж пих ( ох, сега ми го припомнихте и трябва отново да си го върна тъпкано ) и нямаше никакви странични ефекти.
    Не знам от какво всички се оплакват.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Бах, аз трябва да съм всеки месец бременна значи.
    Иначе, ескапел веднъж пих ( ох, сега ми го припомнихте и трябва отново да си го върна тъпкано ) и нямаше никакви странични ефекти.
    Не знам от какво всички се оплакват.
    и аз така..

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    При всички случаи има вероятност, малка, но я има.. Можеш да си направиш тест, но той не би отчел на 100 % вярно. Най-добрия вариант сякаш си е ескапел.

Loko Sofia
    Manchester United

Спокойно..както казаха и по-горе, бебетата не стават толкова лесно..знам, че се притесняваш - аз съм същата паника и пак ти казвам - споко.. колко пъти съм го правила така и няма гафове
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    In another dimension
    Каквото и да ти говорят, ако стане белята - ти ще гледаш детето, не те. На чужд гъз и сто тояги са малко..

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Каквото и да ти говорят, ако стане белята - ти ще гледаш детето, не те. На чужд "задни части" и сто тояги са малко..
    много ясно е, че тя ще си гледа детето..не това е причината да й кажа да е спокойна - притеснението няма да й помогне

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Каквото и да ти говорят, ако стане белята - ти ще гледаш детето, не те. На чужд "задни части" и сто тояги са малко..
    много ясно е, че тя ще си гледа детето..не това е причината да й кажа да е спокойна - притеснението няма да й помогне
    И бременност, 'щот се е успокоила и не е направила нищо по въпроса няма да й помогне.

Guest
    Не знам как трябва да я успокои "щом се притесняваш-след 14 дни си направи тест". Ми ..тя от това се притеснява, че след 14 дни тоя тест ще е положителен и ко ше праи? Ще дундурка бебе.
    По-добре да пие хапче-може да й се объркат хормоните, може да и бъде лошо няколко дена, ама какво са тия "мъки и неволи" пред това да стане непълнолетна майка!

При минимална възможност за бременност, според мен, няма нужда да се пие Ескапел - все пак това хапченце не е никак здравословно

Град
    In another dimension
    Ок, ок, ок - бебето е по-полезно от Ескапел.

(bow)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    При минимална възможност за бременност, според мен, няма нужда да се пие Ескапел - все пак това хапченце не е никак здравословно
    А по-здравословно ли е да послушаш някаква "опитна" в някакъв форум и след 9 месеца да раждаш бебе!?

Guest
    Само да те питам, глезанке, някога забременявала ли си, като толкова ги знаеш тестовете?

Град
    Варна
    theeye770 пълнолетна съм, но ми е рано за деца.
    Говорих с мой приятелки, които редовно го правят без ( хич не им пука овулация или не ) и мнението им беше, че ако ставаше толкова лесно са щели да бъдат с по повече деца от циганките т.е да ми е мирна главата, че не е станал фала, щом не е свършил в мен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    theeye770 пълнолетна съм, но ми е рано за деца.
    Говорих с мой приятелки, които редовно го правят без ( хич не им пука овулация или не ) и мнението им беше, че ако ставаше толкова лесно са щели да бъдат с по повече деца от циганките т.е да ми е мирна главата, че не е станал фала, щом не е свършил в мен.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811
    само го погледни това
    + давам ти пример и от личен опит
    + пример - така съм се появила аз
    + пример - за малко щеше и най-добрата ми приятелка да ми роди племенничка
    не се доверявай, на това че някакви си хора просто са извадили късмет!
    То и в тая тема дето ти я пратих си го и пише накрая.
    Това че някоя го е практикувала с години и не е забременяла, не означава, че на ТЕБ няма да ти се случи.

Всеки организъм е различен, при някои бебето става като че ли "от въздуха", при други - не.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Стига с тва бебе, че ми идва да ви тегля една дълга на всички бебета в тоя форум. Шансът е по-малък от 1%, а вие все говорите за бебета. Хората опитват с месеци да имат бебе, а тя тука от една кирлива предеякулационна течност ще се притеснява. Да, шанс има, ама и едната и другата страна са на 100% сигурни. Това ме издразни много. Едната е сигурна, че няма да има, другата е сигурна, че ще има. Ми да си пие ескапела и да става зомби бе деба. Правилно го беше казал някой преди време "Едно време ядохме Харибо, сега нещо Ескапелът е нашумял". Солете ме колкото искате, понеже съм сигурен, че ще има негативни коментари и от едната и от другата страна, ама се държите като малки деца и сте толкова сигурни в нещо толкова несигурно...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    In another dimension
    ccdesigns, добре бе, братле.

Кое е по-добре?

Да пие мразения от теб Ескапел и да няма бебе.

Или.

Да не пие, да направи тест след време, да има шанс да се окаже положителен и да трябва нежелано бебе/аборт.

Обясни ми.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не че е толкова мразеният ескапел, просто не трябва "да се яде като харибо" Да не говорим, че не е 1-2лв. Просто всички хора, които имат деца се мъчат по няколко месеца, а тук заради един гаф от предеякулационна течност да пие ескапел? И ти си прав... до някъде. Но само до някъде. Все пак накрая тя си решава, но не мисля, че има смисъл да го прави. Едно е да се беше скъсал презерватив, друго е дори да не е свършил в нея.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Guest
    Е никой не го яде като харибо. Случило се е веднъж, пиеш го веднъж - оттам нататък ти е като обица на ухото и харчиш пари за кондоми, не за ескапели. Само че доста малко хора го разбират по тоя начин и пият днеска ескапел, пият утре.. други ден пак без презерватив- пак пият.. Абе.. Майтап гоУЕМ
    Но в случая това е най-добрия вариянт. Не трябва да се рискува с човешкия живот. А и ЕДИН ескапел няма да те убие. Докато едно бебе може да ти съсипе целия живот. Или един аборт..Зависи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си