- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моятаа Бфф
Значии ,
1. Скарах сее сс най-добрата ми приятелка.На нея също наскоро и се случиха лошии неща. И тяя си изкара всичко на мен. Каза ми че вече не сме толкова близки както предии ии т.н . Накрая започна да ми се извинява , но аз неможех така лесно да забравя всичко казано от нея и и предложих да излезем и да се разберем като хора.
2. Както и да е , аз и предложих да излезем навън и да се разберем като бели хора ии да си разясним нещата.
3. Видяхме се ии първите няколко минути мълчахме , ии тя накрая ми разказа чее е починала неина близка роднина . Аз напълно я разбрах .
4. След всичко това , след няколко минути започнахме както преди да си разказваме какво сме правили (защото аз бях на море за седмица) , как съм си прекарала на морето и т.н ии абсолютно всичко си беше наред !
Ии сега искам съвет от вас как да постъпя .Смисъл дали да продължа да си се държа с нея като БФФ илии просто като позната (само да се поздравяваме да си разговаряма като хора и т.н ) . Искам съвет защото незнам хич как да постъпя , толкова съмм объркана . HELPPPPPPPPPPP MEEEEEE !!![]()
Бъди себе си , има достатъчно други хора .