Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
Цитирай Първоначално написано от IEatNiggers
От 2-3 дена ме глозга един въпрос и един приятел ми препоръча този форум. Вика че отговаряте подобаващо, та да питам.
Миналата седмица бяхме с приятелката на екскурзия из българия и стигнахме Ловеч последната вечер. И отидохме малко на барче и се прибрахме и направо заготовка за секс. Та свършихме я тая, но в следващите 20 - 30 минути почука рецепционистката с няква кука и каза че имало оплакване за нарушаване на реда в хотела. Не вярвам да е забранен секса. Оказа се, че 2 бабички на отсрещния блок видяли програмата, възмутили се и се обадили на полицията .
И ме глобиха 30 лева. Не ми се искаше да си развалям почивката с простотии, затва платих. Маината им на парите, ама се чудя редно ли е според вас?
Само на мен ли ми се струва странно, че след бара, което се съмнявам да е било около рано вечерта или късно сутринта пък някакви си баби гледали целия спектакъл ? Пък и колкото да са консервативни да викнат и полиция, че те ако им пречеше къде си забиват главите в прозореца да гледат. Много ми е съмнителна тая тема
Темата не е феик. Аз по скоро сега чак забелязах кви са тея бабички да стоят до 2 часа вечерта - Аз не съм ги виждал, рецепционистката каза " Две възрастни дами от съседния блок са ви видяли да правите секс" и още нещо ама не помня цялото, щото и куката се намесваше от време на време и стана пълна бъркотия. Сега като се замисля, може да е всеки, просто да каже на куката и на оная да го\я прикрият като бабичка