Първоначално написано от
autista88
При естественият подбор няма нужда от Бог, за да се появят очите - те са нещо, което е естествено да се появи.
хм,естествено казваш?А как хората съществуват от толквоа хиляди години и защо не сме започнали да мутираме?Доколкото ми е известно,хората преди Христа са изглеждали точно по същия начин както и ние изглеждаме..аз поне не съм попадал на материали,където са изобразени човеци по-недоразвити и на по-ниско ниво от нас,дори напротив-преди хиляди години,хората са изграждали здания,които в днешно време трудно се изграждат дори с модерна техника.На мен не ми изглежда пирамидите да са изградени от недоразвити и нееволюирали хора.а за тези картини които се виждат само от високо(извинете ме но забравих къде се намират и как се казват,в някаква пустиня в САЩ ако не се лъжа)тях как ще ги обясните?Това да се направят такива фигури с такава перфектна форма и прави линий а художника дори не е виждал какво рисува..мисля,че хората са били доста развити преди нас.Добре,нека приемем че и тук греша.Какво ще кажете за хора умрели и после завърнали се от смъртта?Гледал съм такива филми в които преживелите разказват какво са видели и да ви кажа няма различни мнения,всеки един от тях се е срещнал с Господ Исус Христос и е говорил лице в лице с него.Говорим за хора,които не са били в клинична смърт а за хора на които вече смъртните актове са били издадени и в последствие са върнати към живота.Всеки един от тях е видял Ада,видял е и Рая и разказите на тези хора по никакъв начин не си противоречат.Предполагам това означава,че тези хора всички са видели едно и също нещо и този вариант това да са някакви сънища и привидения отпадат?Може да кажете,че тези разкази са все на християни,които са решили да изкарат някаква сензация и да привлекат хора към "сектата" си.Ами има и такива,които рпеди това преживяване са били атеисти и са отхвърляли Бог.
Също така много ми е смешно като прочета коментар от сорта на"Църквата е конспирация,измислена да се упражнява контрол на масите"..Хора от къде е започнало християнството?Исус Христос е проповядвал по юдейските земи докато Израел е бил римска колония.Един сам човек с неговите 12 последователи..Исус умира,разпнат е на кръст..техния водач вече го няма.В историята има много случай,когато самозванци събират група хора,вдигат бунтове и групата указва влияние на обществото,но след като водачите им са отстранени по един или друг начин,всичко свърша.
Явно не е станало така с христовите ученици,защото тези 12 човека практически са сами срещу всички.Изпълнени със Святия дух,те обръщат целия свят.И ако някой си мисли,че са го рпавели за власт или за пари,можете да потърсите материали,от тези 12,11 са умрели от насилствена смърт като разпъване на кръст,изгорен жив или удран също а само един умира от естествена смърт и той е бил заточен.Сега ми кажете вие бихте ли минали през такива изпитания за някаква лъжа?Бихте ли живели в нищета,да бъдете гонени от римляните и еврейте и накрая да умрете по такъв жесток начин в името на една лъжа?Аз бих предпочел да си живея спокойно и да не умирам за нещо,което не е истина,но тези хора са били убедени в това което рпавят и как не,те са били с Христос 3 години,следвали са го навсякъде и всеки ден са виждали чудесата които е правел.
Вярвате или не Бог съществува и всеки еидн от нас ще го разбере рано или късно.На тази земя,човек живее 70-80-90 години,зависи от това какъв е плана на Господ за този човек.След това на къде?Душата на човек е вечна и тя ще живее или завинаги с твореца си или отдалечен завинаги от него на ужасно място.Ада е реален и той се намира точно в центъра на земята.Изборът къде ще прекарате вечността е изцяло ваш.Бог ни обича и всеки ден той ни очаква с отворени обятия да се завърнем към него.Той е нашия небесен отец и от него е нашето благословение.Той е този,който в своето слово 365 пъти е казал:Не се страхувай,защото аз съм с теб."Защото аз зная мислите, които мисля за вас, казва Господ, мисля за мир, а не за зло, за да ви дам бъдеще и надежда." (Еремия 29:11)
http://boji-dar.info/m/articles/view...B0%D0%B4%D0%B0 ---> Геолози записали глас от ада..не знам за вас,но аз останах потресен след като го чух.Бог е толкова милостив към нас и толкова ни обича,че вижте какви доказателства ни е дал само и само да се обърнем от нечестивите си пътищата и да повярваме в Него и да прекараме вечността в неговото присъствие а не да се окажем и ние един ден там..