.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пъпки от подкожни косъмчета (триъгълник)

Не намерих такава тема, за това ще питам.
    Вчера си напрвих кола маска на триъгълника сама в къщи , но днес видях , че са ми се получили червени пъпчици от подкожни косъмчета На някой места няма пъпчици, ами нещо като кафеникави петна.
    Има ли някакво решение за махането им и какво е ?

с пинсета.
    Love to be loved by you.

Май не се изразих правилно. От самите подкожни косъмчета имам червени пъпчици и се надявах да ми предложите някое кремче или каквото и да е

Преди ползвах това за краката ми, но нямаше особено голям ефект и струваше до 17 лв.

http://www.google.bg/imgres?q=uriage...1t:429,r:9,s:0

Сега мама ми взе това и на него си пише точно за подкожни косъмчета, за разлика от това горното и то струва 18 лв. При него нз дали има ефект, защото още ни съм го ползвала.

http://www.google.bg/imgres?q=xerial...1t:429,r:1,s:0

И двете ми ги взе от аптеките на CCS И Cerdika Center в София.
    Където проверихме по големи аптеки нищо не ни предложиха за този проблем.

Надявам се да съм ти помогнала

Сладураната,мерси Ако видиш някакъв ефект от това второто-сподели.
    Ако някой друг може да помогне с нещо ще съм благодарна.

Ми те не изчезват ли след няколко часа?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Ми те не изчезват ли след няколко часа?

На мен ми стоят от 2 месеца ..
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

И на мен мислех да ги мажа с крем "здраве" за да поизсъхнат,но нз дали ще има ефект.

Хайде де,нямате ли идей???

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Има успокояващ крем Бочко, при мен върши работа, нищо не губиш ако го пробваш, към 2 лева е.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Голям фен
    От както се помня се боря се гадните подкожни косъмчета.Кожата ми е много нежна и чувствителна и после всичко се зачервява и подува.От около месец насам използвам един крем на Орифлейм за подкожни косми(имаше го в един от каталозите).Намазва се непосредствено след епилация/бръснене.Аз го използвам само на триъгълника,тъй като е малка тубичката И бих казала,че има ефект.Значително понамаляха гадинките,а ако има подкожен косъм,после той излиза много лесно с пинсетата,без да се получават грозни ранички.

Цитирай Първоначално написано от puppyyyy
    И на мен мислех да ги мажа с крем "здраве" за да поизсъхнат,но нз дали ще има ефект.

Хайде де,нямате ли идей???

Аз се мазах доста дълго време с крем Здраве , но ефект почти нямаше.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Ох,не знам какво да правя вече Освен да пробвам с този Бочко,вепреки че мисля че е същия като Здравето. Знам ли и аз.. Просто ми е важно и трябва да ги махна до една седмица.

Голям фен Аватара на Colombia
    Абе знам,че звучи странно,но защо не пробваш с Розова вода(препоръчвам ти на БГ роза Карлово).Около 5 лв.е.
    Принципно след епилация на ръцете се бях намазала веднъж и ми хареса ефекта.Успокои кожата а съм чувала и че предотвратява точно подкожните косъмчета и т.н.

Можеш да я прилагаш по няколко пъти на ден.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

аз си минавам бикини-линията с нежен,неагресивен ексфолиант,за да падне повърхностния слой кожа и да излезят по-лесно косъмчетата.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от puppyyyy
    Ох,не знам какво да правя вече Освен да пробвам с този Бочко,вепреки че мисля че е същия като Здравето. Знам ли и аз.. Просто ми е важно и трябва да ги махна до една седмица.
    Споко всички ги имат в началото като почнат да се браснат или епилират отдолу,но с времето кожата като свикне и става мекичка без пъпки и подкожни косъмчета,аз от 4-5 години се епилирам и първите 6 месеца бях като теб,но после всичко отмина.Сега ми излизат по 1-2 подкожни когато самобръсначката ми взима да се изхабява и натискам повече.Препоръчвам ти да си вземеш от аптеката акне аут,освен за пъпки пише че предпазва от излизането на подкожни косъмчета.

Благодаря ви Ще поразпитам за това с розовата вода и сигурно ще си взема да пробвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си