- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки от подкожни косъмчета (триъгълник)
Не намерих такава тема, за това ще питам.
Вчера си напрвих кола маска на триъгълника сама в къщи , но днес видях , че са ми се получили червени пъпчици от подкожни косъмчетаНа някой места няма пъпчици, ами нещо като кафеникави петна.
Има ли някакво решение за махането им и какво е ?
Май не се изразих правилно. От самите подкожни косъмчета имам червени пъпчици и се надявах да ми предложите някое кремче или каквото и да е![]()
Преди ползвах това за краката ми, но нямаше особено голям ефект и струваше до 17 лв.
http://www.google.bg/imgres?q=uriage...1t:429,r:9,s:0
Сега мама ми взе това и на него си пише точно за подкожни косъмчета, за разлика от това горното и то струва 18 лв. При него нз дали има ефект, защото още ни съм го ползвала.
http://www.google.bg/imgres?q=xerial...1t:429,r:1,s:0
И двете ми ги взе от аптеките на CCS И Cerdika Center в София.
Където проверихме по големи аптеки нищо не ни предложиха за този проблем.
Надявам се да съм ти помогнала![]()
Сладураната,мерсиАко видиш някакъв ефект от това второто-сподели.
Ако някой друг може да помогне с нещо ще съм благодарна.
Първоначално написано от buzzzz
На мен ми стоят от 2 месеца ..![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
И на менмислех да ги мажа с крем "здраве" за да поизсъхнат,но нз дали ще има ефект.
Хайде де,нямате ли идей???
Има успокояващ крем Бочко, при мен върши работа, нищо не губиш ако го пробваш, към 2 лева е.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
От както се помня се боря се гадните подкожни косъмчета.Кожата ми е много нежна и чувствителна и после всичко се зачервява и подува.От около месец насам използвам един крем на Орифлейм за подкожни косми(имаше го в един от каталозите).Намазва се непосредствено след епилация/бръснене.Аз го използвам само на триъгълника,тъй като е малка тубичкатаИ бих казала,че има ефект.Значително понамаляха гадинките,а ако има подкожен косъм,после той излиза много лесно с пинсетата,без да се получават грозни ранички.
Първоначално написано от puppyyyy
Аз се мазах доста дълго време с крем Здраве , но ефект почти нямаше.
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Ох,не знам какво да правя вечеОсвен да пробвам с този Бочко,вепреки че мисля че е същия като Здравето. Знам ли и аз.. Просто ми е важно и трябва да ги махна до една седмица.
Абе знам,че звучи странно,но защо не пробваш с Розова вода(препоръчвам ти на БГ роза Карлово).Около 5 лв.е.
Принципно след епилация на ръцете се бях намазала веднъж и ми хареса ефекта.Успокои кожата а съм чувала и че предотвратява точно подкожните косъмчета и т.н.
Можеш да я прилагаш по няколко пъти на ден.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
аз си минавам бикини-линията с нежен,неагресивен ексфолиант,за да падне повърхностния слой кожа и да излезят по-лесно косъмчетата.
Споко всички ги имат в началото като почнат да се браснат или епилират отдолу,но с времето кожата като свикне и става мекичка без пъпки и подкожни косъмчета,аз от 4-5 години се епилирам и първите 6 месеца бях като теб,но после всичко отмина.Сега ми излизат по 1-2 подкожни когато самобръсначката ми взима да се изхабява и натискам повече.Препоръчвам ти да си вземеш от аптеката акне аут,освен за пъпки пише че предпазва от излизането на подкожни косъмчета.Първоначално написано от puppyyyy
Благодаря виЩе поразпитам за това с розовата вода и сигурно ще си взема да пробвам.