.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Правете секс с презерватив!

Толкова ли ви е трудно да сложите презерватив ,вместо да пускате по 1000 теми на ден със заглавие 'Бременна ли съм'','Бременна ли е ''? Не ви ли омръзна? Готови сте да правите секс без гумата,но не сте готови да поемате отговорност. Помислете малко за себе си и за човека ,с когото правите секс!Предпазете се от болестите предавани по полов път(SPIN,хламидий,гъбички,гон орея,сифилис и какво ли още не),както и от нежелана бременност!Правeте секс с кондом!Предпазете се от травмата на нежеланата бременност! ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!СПАСЕТЕ СЕБЕ СИ И ПАРТНЬОРА СИ!

И какво ще промениш с тая тема?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    То хубаво,че го казваш,но да има кой да те чуе! Винаги повтаряме в темите,че трябва да се предпазваме,ама нали трябва на някой да му пука и да се пази!
    maDamn

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Супер тема дано някой да те чуе .ПАЗЕТЕ СЕ МАМКА МУ .АКО СТАНЕ ГАФ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ и ГИНЕКОЛОГ !!!
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Цитирай Първоначално написано от wankata7
    Супер тема дано някой да те чуе .ПАЗЕТЕ СЕ МАМКА МУ .АКО СТАНЕ ГАФ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ и ГИНЕКОЛОГ !!!
    + ..браво шрифт
    ии да наистина пазете се малко.. стига с тези еднакви теми една след друга !

ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ ,МАМКА МУ!
    Видях и аз една свястна тема от 100 пълни с глупости...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ключе.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си