- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Един пъврос за мастурбацията и тренировките ?!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Може ли да се загуби мускулна маса ? от мастурбиране ?! Знам,че помага за мускулите,кокалите,и ........,но може ли да пречи някак си тъй като знам,че се изхвърля протеин :Д:Д:Д:Д:Д
Пфахаххахахахсдадхасдхахх аахахахахахахахахахаахсж!
Ох, чакай сега!
.....
АААААААААхахахахАХахахАХа ХахаХахАХахАХхАахахаххаха ахахахаххахаахАХа
Освен предмишницата да постегнеш незначително, ни кокали, ни нищо ще направиш. А ти да не фъргаш една кофа протейн на тек бе машина? Хахахах

Нищо няма да ти стане, можеш да си жулиш до стари години без притеснения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-точно ПОМАГА:
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%E..._200905151234/
Тва е доста надценено според мен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

май Сашето и Ванката направо са си умници!!! кат ви гледам писанията тука направо се уверявам, че е така
пичове ... вие добре ли сте с главите?
блъскайте в залата, не в банята!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Всеки с мнението си
Аз лично избягвам семеизпразването -> понеже ми се доспива след това хахаха

Аз да ти река блъскам към обед,центъра на градаПървоначално написано от firstdiesel

Сега сериозно: Правил съм си експерименти, при кардио ми намалява издръжливостта,чувствам,че се задушавам много,измарям се,но на железата някак ми е по-добре,защото си чувствам по-енергичен,но всеки може да направи някой експеримент
Аз чувствам хвата по стабилен, щангата залепва
можеш да си загубиш мозъка
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...

лъскай на воля...нема ядове
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
един ПЪВрос
Не съм очаквала да видя такава тема, честно

Даже темата се повтаря
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

хахаха да е помага ще и аз четах в нета космополитан за мн.неща помага........ и я хубаво да се прави всеки ден :Д .......... хах ............ хахаха

даже се тренират мускулите така :Д ........ равнявало се на физическо действие :Д ........... ае :Д шшш са ползва кот е дал Господ :Д :Д:Д:Д:Д хахаха с максимум поолъррр :Д:Д:Д:Д

Тръскай го наволя, само гледай да не е няколко часа преди тренировка. Удря те адския мързел, губиш всяква мотивация за каквото и да е физическо усилие, от там падат и постиженията
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy

ако изхвърлиш прекалено много цинк вреди но ако не прекаляваш тестостерона ти се качваПървоначално написано от Neota
Живея и уча в Англия ....

Темата се изчерпа.
http://training.fitness.com/body-min...tml#post165420 (англ.)
tl;dr - влияе зле на тестостерона и изморява нервната система. Лъскай веднъж на седмица.

Не лъскай 3 месеца и след това отиди на фитнес
ПС Като бях малък се изморявах от дълго чикибойстване

Добре,че се сети да ни просветиш след около 1 година....