- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- УЖАСНИ СЪСЕДИ :@
Първоначално написано от carmelo
И аз живея в къща,но нашите съседи,нямат спирка!Пускат чалга,която не ме мога да търпя,други правят ремонт,но се свиква
:P
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
охх добре, че си нямам тия проблеми![]()
И аз живея в къща за моя голяма радост.
Със съседите проблемите ни се ограничават в това, че просто не си говорим.Още преди години някакви разправии имаше и в момента с някои сме само на "Здравей-Здрасти", а с други и това го няма. Като цяло проблеми с ремонти и такива неща не ни притесняват. Има само един пор дето си реже дръвцата все сутрин и е ужасно да се будиш от звука на резачка
Другите си правят разни купончета ама то си има разстояние между къщите и не се чува толкова, аз на чалга не възразявам пък и то се случва веднъж на седмица примерно
![]()
Само едните имат едно отвратително куче, което по цял ден не му се чува гласецът и как се стъмни и почва... Страх ли го е, кво му е не знам, ама като почне да меля все на едно и направо може да ти скъса нервите... А пък ако се гърми навън ела да видиш кво става - тогава е най-брутално лаенето![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!