- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Леки пъпчици по пе*иса
Проблема е следния, на главата на пенисът ми излязоха 3-4 червени пъпчици, може да се каже, че имат съвсем леки бели връхчета, но не е точно като гной. Същите пъпчици са ми излезли и над пениса(говоря за мястото с космите), но и там са около 4-5, по същия начин червени със съвсем леки бели връхчета. Има ли от какво да се притеснявам, мислих си че ще е нещо от спарване това лято?
П.С. Спал съм само с едно момиче и винаги е било с презерватив. Не мисля че излязоха от нея, тей като това стана може би седмица-две след като се разделихме.
Иди на лекар.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ще отида така или иначе, просто питам дали има за какво да се притеснявам наистина.
Никой тук не може да ти каже наистина. Има супер много неща, от които може да получиш обрив там. Едно от тях наистина е от спарване, но кой знае дали е баш това?
Ти и да се притесняваш, и да не се, няма да промениш нищо. Само чичко доктор може да ти каже със сигурност.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не е по ръба, по скоро от горната част на главата(тази която виждаш).
Изцъркай ги ... и няма да го бръсниш чи става мазало!И да знайш тя е виновна.Първоначално написано от Forbidennn
ПС:Ни са занимавай с разпоретини!
Oще един неграмотен тролПървоначално написано от mastrubatora
по темата: Пич ,иди на уролог,няма да ти навреди!
maDamn
Taя ти е напраила вуду магии!Първоначално написано от Forbidennn
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Чел съм че някой презервативи могат да причинят обрив. Дори ако го миеш с гаден сапун също става така . На мен ми се е случвало..
Ако имаш малки бели точици като обрив на кожата на тиквата може да е от хормона и аз бях така.ама ако сърби бягай на лекар ...