.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Рисуване с цветен пясък

Здравейте :P

Наскоро гледах едно клипче, в което нарисуваха страхотна картина с цветен пясък --> http://vbox7.com/play:f0fc4dfa92 и страшно много се запалих по самото изкуство.. само че проблема е, че не знам откъде да си набавя такъв цветен пясък. Цъкнах в Google и намерих един сайт, само че самата фирма не е в България а ии пясъците не са кой знае колко евтини + доставкатаа.. не ми се мисли ;д Така че ако някой може да помогне с някаква информация от къде мога да си взема такъв някъде в БГ ще съм му мноооого благодарна

Мерси предварително
    xixixiXAxaxiXI ;DDD

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Защо просто не си направиш? Взимаш обикновен пясък от някоя площадка, накисваш го във вода със сипан в нея оцветител с цвят пожелание за няколко часа, изваждаш го, чакаш да изсъхне и готово!

Не знаех че и така става. Мерси многоо ^^
    xixixiXAxaxiXI ;DDD

Мм пробвах го това днес, но не се получи
    xixixiXAxaxiXI ;DDD

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nikzz
    Мм пробвах го това днес, но не се получи
    Защо, какво стана?

Ами точно че нищо не стана ;д пясъка не се оцвети, пробвах и да сложа течността да заври ама пак нищо не се получи. Сега намерих един зоомагазин в който продават ще видим как ще се развият нещата. Иначе мерси пак за съвета
    xixixiXAxaxiXI ;DDD

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nikzz
    Ами точно че нищо не стана ;д пясъка не се оцвети, пробвах и да сложа течността да заври ама пак нищо не се получи. Сега намерих един зоомагазин в който продават ще видим как ще се развият нещата. Иначе мерси пак за съвета
    Сложи ли достатъчно оцветител? Остави ли го няколко часа? Може заради това да не се е оцветил. Нищо, щом вече си намерила...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си