Цитирай Първоначално написано от sapphire5
Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01
Цитирай Първоначално написано от sapphire5
Цитирай Първоначално написано от granger
Кажи на твоя ,че не си готова,ако те обича ,ще чака.
хмм ..така и мисля да направя
Ей , винаги много съм се смеел като го прочета т'ва "АКО МЕ ОБИЧА ЩЕ ЧАКА"
Не е така , млада колежке - той и да те обича повече от всичко на света, идва един момент , в който си дава сметка , че щом не искаш да водите полов живот проблемът не е в теб - а в него САМИЯ. И от това боли ... винаги!
Според мен си леко "наивна" да си девствена и да се хванеш с момче ,което е 4 години по-голямо от теб. От там идва целият проблем . Ако беше с някого на 15 , 16 ти сама щеше да искаш да го направите.
Ако не беше девствена , въобще нямаше да ти пука. От тук нататък имаш два избора :
1. Лягаш си с него до един месец, защото момчето не е от желязо все пак
2. Или се разделяте , намираш си някого горе-долу на твоите години и си водите нормален полов живот.
Сама си прецени - аз лично бих избрал второто , ако бях на твое място ,но ти си знаеш най-добре. Айде успех.
П.С. : И ПРЕСТАНЕТЕ МОЛЯ ВИ , С ТИЯ ДЕВСТВЕНИ ПРОСТОТИИ "АКО МЕ ОБИЧА ЩЕ МЕ ЧАКА" , ЧЕ ЛОШО МИ СТАВА КАТО ГО ПРОЧЕТА. Т'ВА НЕ Е СУПА , ТА ДА СЕ ЧАКА ДА СТАНЕ ГОТОВА
ами честно да ти кажа аз съм за 1.......
Ми като си за 1 и си сигурна , че го искаш ... и искаш да е с НЕГО , не ми пиши теми във форума, ами отивайте да си прекарвате весело лятото. . И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с презерватив! И му кажи да ти врътне една френска 10-15 минути поне , преди да проникне в теб. Така всичко ще е по-добре. Айде поздрави