- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бърза ефикасна диета
Здравейте,знам че има адски много такива теми,но не мога да намеря точната.
Направо ще ви попитам понеже сте много по запознати от мен,ако може споделете с коя диета сте свалили най-много килограми.
Да кажем за 15-20 дни да мога да се похваля с 8-10 килца...
И големият проблем е,че искам алкохола да не пречи на диетата или поне да не е фатално![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Такива резултати едва ли ще постигнеш... Аз бях на 90 дневната диета и още първият месец свалих 7 кг. ,но аз имам много за сваляне. Не знам за теб.Да не би да искаш да свалиш за 15-ти септември?Ако да то може би трябва да минеш на някакъв режим,защото за 90 дневната е късно или трябва да караш само 1 месец ,даже по-малко. Аз ти препоръчвам да закусваш само плод , да не пиеш газирани и без теста и мазни храни /чипс,Мак Доналдс/ ...И също трябва много спорт!
лол - 7 кг?!.....браво на теб !
а сега по темата...ами щях да ти предложа това което правя аз , но то действа на много малко хора (а именно - ям 12 пъти на ден и ходя на 2 спорта +разхождам кучето си за по 1,5 часа на разходка няколко пъти на ден![]()
![]()
),но това е ако искаш да си едни килограми , а пък ако искаш да отслабнеш и то бързо ти предлагам не да се лишаваш от толкова много неща ами да наблягаш вместо на макдоналдс на домашни манджи в по-малки количества !...и още нещо - пий много и студена вода!...
![]()
![]()
а бтв- колко си висока и колко тежиш?...
![]()
![]()
![]()
12 пъти на ден![]()
По темата: 8-10кг. за толко малко време малко трудно се свалят. Иначе сигурно знаеш,че трябва да намалиш или в твоя случей да спреш хляба,газираното и мазното. Гледай след всяко ядене да имаш минимум 3 часа почивка (обаче не да си хапваш семчици, солетки и т.н.) ами да не ядеш нищо през това време! Пий много вода и прави повечко кардио упражнения
хихи, вече съм повече от фен
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Диетата на Боряна - с нея за 5 дена съм сваляла 3 килограма, според мен е много драстична.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
По-късно не можа ли да се сетиш...
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Невъзможно е това!? Ама все пак може да споделиш,ако искаш?Първоначално написано от pitfall
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Пробвай периодично гладуване да видиш как ще ти се отрази,ако издържиш въобще..
Еми ако едно меню се състои от една ябълка (примерно) е нормално .Първоначално написано от katii
Хм .. виждала съм твои снимки, но беше отдавна .. чак толкова да си напълняла, че да искаш да сваляш 10 килограма .. не ми се вярва.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Дано този зор не е заради тъпия 15-ти Септември!
Иначе:
Диетата на Аткинс
90-дневена диета
Тридневна диета
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.