.
Затворена тема
Страница 11 от 59 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1454
    Голям фен Аватара на alehole
    aleks07 То е строго индивидуално попринцип , но има нещо вярно,че тези които имат повече за сваляне,по-бързо ги топят.Или ако я правиш за пръв път диетата ..
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Цитирай Първоначално написано от alehole
    aleks07 То е строго индивидуално попринцип , но има нещо вярно,че тези които имат повече за сваляне,по-бързо ги топят.Или ако я правиш за пръв път диетата ..
    Да за първи път я првя..обаче сега се поразгледах по форумите и видях, че много хора пишат, че през цялата диета са свалили 5, 6 , а тези в нашия профил - някои по 11-12 кг за половината време..отдавам това, че в другите форуми хората са ималинужда да свалят по-малко кг. Успех на всички ))
    .................

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ден 10-бобов
    З-праскова
    О-салата и зелен фасул може би и една филийка хляб
    В-салата и пълнени чушки.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Да за първи път я првя..обаче сега се поразгледах по форумите и видях, че много хора пишат, че през цялата диета са свалили 5, 6 , а тези в нашия профил - някои по 11-12 кг за половината време..отдавам това, че в другите форуми хората са ималинужда да свалят по-малко кг. Успех на всички ))
    Алекс,щом я правиш за първи път е наистина възможно да свалиш повечко. Успех!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Алекс,щом я правиш за първи път е наистина възможно да свалиш повечко. Успех!
    Mного благодаря ..може би забелязва, че пиша често, но се опитвам да се бора с времето..да минава по-бързо, надявам се да не досаждам Благодаря за подкрепата)
    .................

Фен
    Град
    РУСЕ
    Ден 4 Плодов
    З Грозде
    О 3 Парчета диня
    СЗ 1 чаша натурален сок
    В Грозде или диня

Здравейте (: едва сега започнах да ви чета темата и ме хвана яд, че не съм я отваряла по-рано ;дд
    висока съм 163 и съм 47 кг.
    има 2 неща, които не харесвам в тялото си - паласките и вътрешната част на бедрата ...
    решила съм да спазвам някакъв лек режим и да правя упражнения, ама никва воля нямам .... а упражненията ги забравям ;дд
    щеше ми се да спазвам някаква диета (примерно 90дневната), ама няма да се получи, защото майка ми няма време да готви 15 манджи, а аз 1 път се опитах да сготвя и направих малко наводнение, счупих две чинии и полуготовото пюре, което беше предястие, стана на супа ... сега ме е страх да направя втори опит в кухнята .. та затова се отказах от диетата ;дд
    днеска закусвах фитнес с нискомаслено прясно мляко (0,1%) и сега ще обядвам грозде .. на вечеря сигурно ще ям малко супа и това ще е ..
    може ли да ми препоръчате някакви упражнения за бедрата ?
    мерси предварително

за жалост дори и като правиш диета или хранителен режим това което зависи от конструукцията ти не можеш много да го промениш. Аз отслабнах за 2 седмици с 5кг (без да искам) и то най-вече на места, които не са ми проблемни...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мимс,ориза и картофите са към бобови и ВАРИВА.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    З: корнфлейкс
    О: леща
    В: нямам представа
    към 5 и нещо ще си направя пъмп ит ъп-а и другите упр.

Онзи ден като се похвалих, че съм свалила 1кг. и айдее веднага развалих нещата За това мисля да се тегля пак чак другата събота и тогава ще ви пиша резултати.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

според мен оправданието, че не може в къщи да се готвят 15 манджи е адски тъпо, чувала съм го и преди, във всеки един от дните можеш да си направиш нещо или да си купиш готово, в големите супермаркети има толкова много манджи а и ти ще вземеш само за себе си нещо съобразено с деня от диетата ти, не ми казвай че в белтъчния не можеш да си направиш две яйца на очи или салата със сирене, в бобовия може да си отвориш конесрва грах, във въглехидратния пък винаги може да си купиш парче торта или бисквитки, просто има хиляди варианти, има ли желание се намира и начин

Град
    София
    vannes 163 , 47 кг. - Повярвай ми, ДИЕТА НЕ ТИ ТРЯБВА!
    Най-добре започни да се храниш здравословно, това ще се отрази много добре на организма ти. На теб ти трябва спорт! Ако не искаш да ходиш на фитнес отделяй поне 3 пъти в семицата за упражнения, дори и само по 30мин. , а дните в които не тренираш излизай, прави си дълги разходки, те също са полезни

Град
    София
    Баща ми си дойде по-рано и сега не мога да си направя pump it up-a След малко отивам да правя коремни ..

Град
    Пловдив
    Аз към 19:30ч. отивам да потичам малко.

От утре почвам 90-дневната и от сега си правя планове за първия въглехидратен ден, че поне от 2-3 месеца не съм яла сладко... и да попитам може ли да вечеря да си взема една от най-малките кутийки течен шоколад(мисля, че са по 100гр) и да си хапна нея или ще е много?

Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    От утре почвам 90-дневната и от сега си правя планове за първия въглехидратен ден, че поне от 2-3 месеца не съм яла сладко... и да попитам може ли да вечеря да си взема една от най-малките кутийки течен шоколад(мисля, че са по 100гр) и да си хапна нея или ще е много?
    Ами мисля, че ще е много, можеш да си хапнеш няколко лъжички, аз лично за въглехидратния ден смятам да си взема едно пакетче солетки и това да ми е , защото ако свалиш нещо до тогава, с една кутийка течен шоколад има възможност да си върнеш каченото, но както реши.А да попитам за въглехидратен ден нали може едно пакетче от малките солетки
    .................

Град
    София
    Да, може, НО не само тях Как целия ден ще го караш САМО на едни солети ?!

Цитирай Първоначално написано от katii
    Да, може, НО не само тях Как целия ден ще го караш САМО на едни солети ?!
    а какво още ? "
    .................

Град
    София
    Оффффф.... днеска ми е най-мързеливият ден EVER... едвам направих някакви си 100 коремни преси... дано по-късно да отмине и да си направя ПОНЕ упражненията за крака и тези с гирите..
    преди малко ядох банан.. после малко солети...... абе днес целия ден ми беше провал
    От утре се стягам пак, чее..

Град
    София
    Алекс, на първата страница Зориту е дала линк с рецепти за 90дневната. Избери си от там, има доста голям избор. Солетите може да са ти ЕДНО ядене, НО НЕ и за целия ден !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Солети - НЕ!!!Имат СОЛ,която е ВРЕДНА!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Алекс, на първата страница Зориту е дала линк с рецепти за 90дневната. Избери си от там, има доста голям избор. Солетите може да са ти ЕДНО ядене, НО НЕ и за целия ден !!!
    Благодаря Кати. Днес за Закуска ядох две праскови, за обяд малко повече от половината на едно двойно бутче, в 3 часа хапнах една праскова, в 6и30 доядох останалата част от бутчето и хапнах една праскова.Справих ли се днес ? Извинявам се за безпокойството
    .................

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Солети - НЕ!!!Имат СОЛ,която е ВРЕДНА!!!
    Има едни без сол, от тях ще си взема
    .................

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Благодаря Кати. Днес за Закуска ядох две праскови, за обяд малко повече от половината на едно двойно бутче, в 3 часа хапнах една праскова, в 6и30 доядох останалата част от бутчето и хапнах една праскова.Справих ли се днес ? Извинявам се за безпокойството

Според мен менюто ти е перфектно (ама ми се струва някак малко това, което си яла) Пий също много вода
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Здравейте момичета! Два дни не съм писала, защото почти по цял ден съм навън Вчера и миналия ден нямах никакви прегрешения, но днес имах. Обаче като цяло днес смятам, че не съм яла много. Менюто беше: пакетче солети (вредни са, ама какво да правя) и половин домат със сирене. Прегрешението беше студен чай на Nestea. Не съм правила и упражнения днес. Нищо, утре ще наваксам.

vannes, близначка си ми И аз съм точно толкова висока и доскоро бях 47 кг, но сега смъкнах един, които сигурно ако хапна малко повече ще си върна Не знам защо, но не отслабвам много на килограми, пък на сантиметри и в огледалото има разлика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си