- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Дам пия си много водичка, а до колкото за това, че е малко, някак си не се чувствах гладна, от цяло лято спазване на диети привикнахПървоначално написано от FreshJuice
Даже нямах нужда от прасковата , която хапнах с вечерята, но съм неинсулинова диабетичка и трябва да хапвам такива неща
А утре съм на варива, целия ден ще бъда на 1малка кутиика грах
![]()
.................
^Малко ще ти е това за един ден![]()
Иначе, моето меню за днес беше: закуска-2 бисквити, обяд-картофено пюре, само че си сложих малко маргарин, че беше гадно, следобед-1 бисквита, и вечерята малко я изкривих, защото имаше пиле на грил и му хапнах кожата, обожавам яяяи 3 реда шоколад. Утре ми предстои да изям една много килограмова диня, защото супер ми се е дояло
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
аз пък в понеделник започнах 90 дневната и реших да си водя дневник кой ден в колко часа какво и колко съм яла и се надявам да не я развалявам, защото ще остане черно на бялоутре ми е плодов и ще е кофти... трудно се наяждам с плодове
![]()
aleks07
тоя плод за вечеря го изключи от менюто си,ако наистина трябва да отслабнеш.Вместо плода вечер хапвай малко повечко от вечерята,за да не си гладна.И с тея солети няма да издържиш цял ден.Хапни си примерно бисквити с шоколад или нещо друго,което е по-добре от солетите.И недей да го караш цял ден само на това,ами на вечеря си хапни нещо друго,може и нещо дребно да е ама важното,е че си яла.
Еее,не подценявайте солетитеАз съм изкарвала ден само с едно пакетче от тях,но няма смисъл - яко тесто ... По-добре филийки с лютеница - хем няма да е само сухо,хем ще е по-вкусно
Момичета утре ми е последен ден на позволени боклуци и от петък само бира ще си позволявам и то на банкета с колегите и на един Р.Д.През другото време мисля да си спазвам моя режим,защото колкото бързо свалям,толкова бързо и качвам
Следващите 2 седмици сигурно ще съм с кофти нет и няма да имам време да ви пиша,но ще съм с васСтискам палци на всички и ако хващам нет в квартирата ще гледам редовно да се отчитам
Лека и минусова седмица на всички
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
- .
Днес ми беше въглехидратен и ядох доста интересни неща - грозде, 2 филийки пълнозърнест хляб с салата кьополу, спагети с гъби, 2 шоколадови бисквитки.
Сега от спагетите остана половината и ще трябва да ги хвърля... ужас!
Утре ми е плодов - имам пъпеш и нектарини![]()
Оки плодът го изключвам веднага.Първоначално написано от titinkaa
)
.................
Здравейте! изчетах цлята тема и поздравления за тези страхотни резултати.Лятото работих по черноморието на шведска маса и така напълнях ,макар да не хапвах последния месец нищо друго освен салати и плодове(но бяха адски третирани ,не като домашните).Макар да напълнях доста забелязах,че тялото ми се стегна адски много(все пак по 8-10 часа на крак) особено краката ми,но за съжеление пръсците ми станаха адски големи. Пробвах тази диета 5 дена на диня,но мисля ,че е прекалено драстична.Сега карам пак на плодове диня,грозде,ябълки.Днес си купих овесени трици,но незнам как да ги дозирам. Сега си сложих 2 с.л в една чаша кисело мляко.Може ли някои по-кадърен от мен да ми каже какво примерно меню мога да си направя с тези плодове и овесените трици.Може ли за закска да ям по 1 с.л трици с кисело мляко на обяд пак но с някакъв плод,слетобяд само плод и за вечеря трици с плод.
Благодаря ви!
3oPuTy,и ние ще ти стискаме палци.![]()
Днес съм на въглехидрати
Ден 11
З-нектарина
О-спагети със сос от гъби,доматен сок,лук,чушки,магданоз и копър
В-^ако остане пак ще е от това.
![]()
babyliss0 ,
Бързаш ли да ги свалиш тези килограми, че започваш такива драстични диети ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
миналата година пак по същия начин напълнях и за 4-5 месеца ги свалих. Сегаа не мога да разбера,защо тялото ми се съпротивлява и не се поддава на диети,може би заради натрупаната мускулна маса,защото тези кг които качих не са мазнини ами мускули.Сега правя упражненията на СИнди Крауфорд от които миналата година бях си изваяла прекрасно фигурата. ИИ дано да се намери някои,който да ми предложи вариант с триците и плодове,или просто да каже как най-добре се дозират триците
Аз лично си ги правя така:
1 чаша кис. мляко
1-2 лъжици от триците
1 лъжица мед
Това го ям само сутрин.
Щом си решила твърно с тези плодове, най-добре (според мен) яж триците сутрин, към обяд си направи една голяяма плодова салата, през деня си редувай плодове и вечер пак трици.
въпреки, че въобще не ми изглежда удачно да ядеш само това по цял ден ..
Здравейте!
Сутринта не ядох, но на обяд хапнах доста, така че на вечеря няма да ям нищо. Прекалих с яденето, пък не бях много гладна... Изядох половин краставица със средноголямо парче сирене, филия хляби прегреших с няколко хапки домати с ориз(готвено). Сега имам чувството, че ще се пръсна... Сутринта си направих упражненията, но не съм пила много вода.
А тези трици не са ли много гадни? По принцип не обичам такива неща, само веднъж съм опитвала овесени ядки и едва ги преглътнах![]()
1ви ден: белтъчен![]()
З: грозде
О: месо със салата
В: сигурно само месце
Ами по принцип зависи какви си вземеш, има и гадни![]()
З: aктивия + няколко бисквити Белвита
О: риба
Pump it up+Cindy
В: салата
Здравейте,скоро не съм писала,защото нямах възможност,но да ви се похваля,седмица след спирането на 90 дневната,не съм си върнала 5те свалени см![]()
И имам едно въпрос,което ме е страх да задам,защото става въпрос за калориите ...По принцип не ги смятам,но понеже много обичам чипс,а знам,че е калоричен искам да знам до колко калории на ден мога да приемам,за да извадя калориите на чипса,от тези който трябва да приемам.Оф малко се обърках,с една дума сметнах че (теглото ми х14,7) + 496 = 1598,5 калории на ден.Та върпоса ми е правилно ли съм сметнала или има още нещо което трябва да добавя или извадя ?
Като извагих от 1598,5 - 1052 (калориите на чипса) ми остават още 546 калории който мога да приема.Така ли е ?![]()
П.П.Боже колко бил калоричен чипса....почти всички калории които са ми за деня са в негоВече го спирам !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
На 100 гр. чипса има 500 калорий, дори да си изяла едно пакетче, не може да си погълнала 1000 калории ( толкова има средно меню в МакДоналдс ) , 100 мл. олио, дори 2 опаковки шоколад ; )Първоначално написано от SlowDownBaby
Всъщност е възможно,защото пакета беше 200 гр,а пишеше,че 100 грама са 526 калории (или някъде там) следователно го умножавам по 2 и получавам около 1000... но мисълта ми е,едно момиче от форума беше писало,че се смятат по този начин :
655 + (9.6 X тегло в кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X възраст в години) =? (BMR - basic metabolic rate в ккал.)
А аз знам,че е само (теглото ми х 14,7) + 496 = ...
И не знам,кое от двете е вярно,ако може някой да ми каже...![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Момичета какво е това Pump it up+Cindy не съм чувала за него?
Ден 2 - ВАРИВА
3 - 2праскови
0 - малко повече от половината консерва (от малките) грах
С3 - 1праскова
В - Остатъка от консервата
Добре ли е ?
.................
Това са упражнения.В първия пост има линк за сваляне на Pump it up (май и за тези на Синди имаше,мързи ме да проверя).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Pump it up и упражненията на Cindy Krauford са отделни .. просто ме мързи да пиша всеки път цялото име..
така..направих си ей сега една чашка с кисело мляко и трици,като сложих малко нарязани парченца ябълка 10-на къпини и 4-5 зранца грозде и стана много вкусно
Да,но махни СЗ.Първоначално написано от aleks07