.
Затворена тема
Страница 13 от 59 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1454
    Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    В кой ден могат да се ядат маслини?
    Mаслини могат да се ядат всеки ден ,с изключение на плодовия ден.Препоръчват се обезсолените маслини.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Момичета,според вас китайската храна много ли е калорична? Тъй като знам че не слагат много мазнина,а оризът е диетичен но знам ли...?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Да, калорична е. Все пак повечето неща са пържени.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Китайската храна е калорична.При нея повечето неща за пържени.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Зависи какво си поръчваш. Ако ядеш 1 в месеца ориз ( примерно ) , тогава нищо няма да ти стане. Но от мазните меса със сладко кисел сос, пържените сладоледи и тестените неща няма как да намалиш теглото си.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Момичета,според вас китайската храна много ли е калорична? Тъй като знам че не слагат много мазнина,а оризът е диетичен но знам ли...?
    От кога пък оризът стана диетичен? Ако можеш да се обосновеш евала ти правя :

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Зависи какво си поръчваш. Ако ядеш 1 в месеца ориз ( примерно ) , тогава нищо няма да ти стане. Но от мазните меса със сладко кисел сос, пържените сладоледи и тестените неща няма как да намалиш теглото си.
    По-добре да си направи свинското вкъщи

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Момичета какво е това Pump it up+Cindy не съм чувала за него?
    Ден 2 - ВАРИВА
    3 - 2праскови
    0 - малко повече от половината консерва (от малките) грах
    С3 - 1праскова
    В - Остатъка от консервата
    Добре ли е ?
    Да,но махни СЗ.
    Защо да маха следобедната си закуска?! Та тя не стига, че не е яла почти нищо, ами чак да маха.. ахахах
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тити,нищо й няма на менюто на Алекс.Може да хапва след обяд.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Момичета, чудя се дали да не се похвали..пу, пу да не ми е уруки, дне заминавам за провинцията за почивните дни и мисля като се прибера (незнам кога ще е или неделя или вторник) тогава да ви кажа резултатите.Пу..Пу Върви чудесно
    .................

Град
    Пловдив
    aleks07,Долкото знам си на 90-дневната,затова ти казвам да не ядеш СЗ,защото по-бавно ще отслабнеш.и на Обяд винаги яж салати,не ги пропускай.

Град
    У Цецови..
    ^С това ядене най-много да сваля мускулна, а мазнините ще си стоят. За да се забърза метаболизма храната за деня трябва да е разпределена на 5-6 порции. Да се ядат белтъчини и мазнини, и по-малко въглехидрати, които се приемат до обяд включително. Голям смях е диетата и най-вече менютата ви..

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    От кога пък оризът стана диетичен? Ако можеш да се обосновеш евала ти правя :
    Оризът в диетата
    Оризът (но приготвен без сол) в комбинация с пресни плодове и зеленчуци прочиства организма, засища и е лека храна. Отличава се с високи хранителни качества – 75-85% въглехидрати и 5-10% протеини, а те са основните енергийни двигатели на организма. Това е главната причина оризът да е толкова подходяща храна за активно спортуващите. Заблудата, че съдържащото се в него нишесте води до натрупване на подкожни мазнини е неоснователно.

Както вече споменахме, кафявият ориз е най-полезен. Той е естествен източник на фибри, витамини от групата В и минерали. Освен това е с много нисък гликемичен индекс, т.е. абсорбира се бавно и не води до покачване на нивото на кръвната захар. В 100 грама пълнозърнест ориз се съдържат 362 ккал, 3 г мазнини, 8 г белтъчини и 76 г въглехидрати. Единственият му недостатък в сравнение с белия е далеч по-бавното приготвяне. За да омекне напълно, са необходими поне 45-50 минути.
    Пък и има специални оризови дни за очистване на организма от токсини Евалата?

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Is 'ur choise
    Оризът не е нискокалоричен, но е полезен в умерени количества. Както доста от храните.
    От 4 - 5 години спазвам разни диети, здравословни хранения и тн... знам от личен опит, че можеш да го ядеш спокойно, стига да не е всеки ден.

Аз пак да се включа. Наистина ли тея упражнения на Синди са толкова добри? Всички много ги хвалят. Заслужава ли си изобщо?

Вчера си изтеглих Инсенити (Insаnity) и направо ми разказа играта Пъмп ит ъп е намправо като детска игра пред това. Още на 4-5 мин бях цялата вир вода и не можех да си поема въздух Смятам да продължа да ги правя,пък дано да има резултат!

Град
    в психиатриата ;))
    На мен упражненията на Синди не ми допадат.В нета има много коментари че клиповете не са правени професионално и има голям риск от контузии.
    ПС:За кое Инсенити говориш?

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    FashionAngel, може ли линкче към това "Insenity"
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Ето клипче да видите какво представлява. http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8

Иначе аз си го изтеглих от онзи руския форум. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2070265
    Но май не всички имат регистрация там,затова ще се пробвам ей сега да намеря линк и в някой друг форум.

Едит:Ако искате прбвайте и от този сайт.Не изисква регистрация. http://thepiratebay.org/torrent/5806...o_documents%29

Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от FashionAngel
    Ето клипче да видите какво представлява. http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8

Иначе аз си го изтеглих от онзи руския форум. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2070265
    Но май не всички имат регистрация там,затова ще се пробвам ей сега да намеря линк и в някой друг форум.

Едит:Ако искате прбвайте и от този сайт.Не изисква регистрация. http://thepiratebay.org/torrent/5806...o_documents%29
    Леле, тва е доста ... страшно. Всеки ден трябва да го правиш за 60 дни, така ли? Много интересно ми се вижда, но и много трудно. Самото име му е страшно, хаха

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    ^С това ядене най-много да сваля мускулна, а мазнините ще си стоят. За да се забърза метаболизма храната за деня трябва да е разпределена на 5-6 порции. Да се ядат белтъчини и мазнини, и по-малко въглехидрати, които се приемат до обяд включително. Голям смях е диетата и най-вече менютата ви..
    В 90-дневната няма 5-6 хранения,а 3 на ден,освен плодовия там са 5.И няма да е лошо да яде салати вместо само царевица.Явно не си запозната въобще с диетата щом така говориш.

^ Може ли да обясниш защо салатите са толкова важни? Днес и на мен ми е бобов ден и за обяд ядох картофена салата, обаче домати хич не ми се ядяха и минах без тях.. а иначе всеки ден ям салати, ама като застудее нз какво ще правя, защото диетата ми свършва на 1.12..

Леле, тва е доста ... страшно. Всеки ден трябва да го правиш за 60 дни, така ли? Много интересно ми се вижда, но и много трудно. Самото име му е страшно, хаха
    Дооста е трудно.И не е за всеки.
    Попринцип се прави 6 дни в седмицата.Има си и палн в кой ден кое видео да правиш ( http://cdn.trek2befit.com/wp-content...y-Schedule.pdf ) Аз ще започна да го правя сериозно пък да видим до къде ще стигна (аз така или иначе си правя упражнения всеки ден,само дето сега това училище малко ще ми обърка работите,ама да видим. )

Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от FashionAngel
    Дооста е трудно.И не е за всеки.
    Попринцип се прави 6 дни в седмицата.Има си и палн в кой ден кое видео да правиш ( http://cdn.trek2befit.com/wp-content...y-Schedule.pdf ) Аз ще започна да го правя сериозно пък да видим до къде ще стигна (аз така или иначе си правя упражнения всеки ден,само дето сега това училище малко ще ми обърка работите,ама да видим. )
    Супер якото е. Наистина. Особено като гледах снимките във фейсбука, доста се вдъхнових.
    http://www.facebook.com/Insanity?sk=app_28134323652#!/Insanity?sk=photos
    Може и аз да го почна, ей така, за да го видя как е, но от понеделник.
    Ти ако го правиш, кажи как върви.

Град
    У Цецови..
    ^Не говоря за 90-дневната, ако не си забеляза - казвам как трябва да се храни човек, за да отслабне правилно. Разглеждала съм я, но никога не бих се навила да я спазвам. Една консерва от 150гр. грах има около 90ккал; 3 праскови около 100-150ккал. По-малко от 300 ккал на ден?! Това ли ви е изключителната диета.. хахах

Супер якото е. Наистина. Особено като гледах снимките във фейсбука, доста се вдъхнових.
    http://www.facebook.com/Insanity?sk=app_28134323652#!/Insanity?sk=photos
    Може и аз да го почна, ей така, за да го видя как е, но от понеделник.
    Ти ако го правиш, кажи как върви.
    Аз смятам от днес да го почна сериозно.Вчера беше само нещо като пробдно да видя за какво става въпрос. Иначе и аз като гледам хората какви резултати са постигнали страшно много се мотивирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си