- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Аз тва инсанити май съм го правилаНо го продължих само три дена
Май го имаше и в замунда-ако някой има линк да даде
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
A да, вярно.Аз тотално изключих за замундаПървоначално написано от Yankee
(може би защото всеки път като си търся някакви упражнения и никога не мога да ги намеря там.За това дори и не проверих
)
Иначе ето линк http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1
Сега прочетох, че има и хранителен план към него.
Аз ще си спазвам моя, но ще го пробвам... да видим колко време ще издържа.
Ей така, за да се тествам.![]()
Ден 3 - въглехидратен
3 - 2 праскови
0 - малко повече от половин пакетче солети (пакетчето е 75гр)
В - остатъка от пакетчето солети
.................
^Ох, не мога...![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Момиче,обяснихме ти вече,че с толкова ядене няма да отслабнеш по-бързо и по-здравословно.Изяж си сега остатъчка от солетите,а довечера яж друго.Първоначално написано от aleks07
![]()
Ти сериозно ли се нахрани с това?Първоначално написано от aleks07
Супер малко е.
Целта на 90-дневната, не е да се гладува....
Ужас.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Sisxx
салати се ядат,защото са ниско калорични,а междувременно се наяждаш.Подпомагат и перисталтиката на червата.А зимата ще ядеш нещо друго-примерно салата от зеле и моркови.![]()
Профила на госпожица Алекс или е фейк, или момичето има сериозна нужда от консултация с психолог и вероятно родителски надзор.
Днес ядох сутринта пъпеш.
Сега си готвя във фурната - чушки,домати,пилешки хапки, сирене, кашкавал и разбити яйца. Става много яко като се запече. Днес ми е втори белтъчен и ще смеся белтъците, защото и довечера ще ям така. После може да кача снимка на тавичката хихи
Иначе първата четворкаа дни я минах и съм свалила 2кг. Ама вчера на тея плодове голямо пречистване ще да е било, голям зор видях само на тях.
2ри ден
З:половин банан
О:ориз със зеленчуци
В:половината на обяда!![]()
Kакъв фейк бе хора..нензма дали съм споменала но аз съм неиснолинова диабетичка и пия лекарства който намаляват инсулина ми, защото е много висок, точно поради високият инсулин пъленя (висок инулин - вълчи глад и нужда от постоянно ядене) с тези лекарства те намаляват апетита и инсулина ми и за това се чувствам абсолютно сита от изяденото количествоПървоначално написано от mimsssssss
Надявам се да ме разберете
![]()
.................
^Да, споменавала си го. Според мен, няма нужда да обясняваш на никого, всеки човек има глава на раменете си и знае какво да прави. Ако ще за обяд да ядеш 1 солета, а на вечеря половин, това си е твоя работа. Яж колкото ти се яде.![]()
А разни кремове за мазане като Рама Крем Бонжур кога могат да се ядат?
Аleks07, започни да ядеш качествена храна. Какви са тези солети.. А и щом имаш висок инсулин ти трябва НВД-ВМ, като се стремиш да приемаш единствено сложни въглехидрати. Чети внимателно..
http://www.bb-team.org/articles/907_...#axzz1WQldCXsE
Pain is inevitable. Suffering is optional.
КОйто е правил японското чудо може ли да пише какви резултати е получил ? : ))
Съдбата помага на смелите !
Ами аз я правих но само за 6 дни и свалих 5 кг, но имай предвид, че я спазвах мн стрикно, но лично бий ти казала, че тази диета не е особено полезна, имам мн яйца и може да получиш старнична реакцияПървоначално написано от DesSsi
![]()
.................
+1Първоначално написано от bathory
Изобщо не те оправдава, че имаш заболяване. В белтъчения ден може да ядеш пилешка паржола, в бобовият ориз или леща, във въглехиодратния макарони/спагети. Ясно е че си на диета, ама тва не означава, че трябва да гладуваш. Никой нормален човек не може да издържи само на солети. Скоро мозъкът ти ще блокира, като не му даваш нужните неща. Говоря сериозно. А и тоя стомах постоянно да е празен, хич не е оферта. Накрая ще имаш проблеми, а вярвам че не искаш.
Аз ще започвам след няколко дни 90 дневната да видим каква ще я свършим![]()
Предполагам в белтъчния се ядат.Първоначално написано от Sisxx
Колко си висока и колко кг си?Първоначално написано от DirtyGirl
Чудя се дали да не започна 90дневната ПАККато чета какви резултати постигате за толкова малко време ии..
Спирах я няколко пъти вече, защото нямах никакво време, първо-да ям и второ всеки ден да си правя различноНо сега вече се очертава да имам достатъчно време за да си правя каквото е нужно. Да я зопочвам ли отново, как мислите?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Кати, ако имаш повече от 10кг. за сваляне я започни. Ако са по - малко, просто карай на здравословно хранене, без разделно![]()
Последните няколко дни имах доста проблеми ии.. качих за 2кг за 2-3 дена,ако не и повече (какво ли не ядох през тези дни) Висока съм 1.62-3 и преди месец бях 55 а сега съм с 2-3кг повече и то точно заради тези 2-3 дни..
Искам да сваля поне 5-6-7 кг. Не се чувствам добре в тялото сиПостоянно ми е тежко.. ту качвак ту свалям .. През деня успявам да си спазя моя режим, но проблема при мен е вечерта.. тогава огладнявам страшно много, а и лягам късно..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Първоначално написано от katii
Аз искам да стана 47 кг и ще ми е идеално преди съм ставала за 6 месеца заедно със спорт 45 но тогава не беше тръгнало на добре и сега искам да сваля малко защото започва зимата ..