.
Затворена тема
Страница 14 от 59 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1454
    Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Аз тва инсанити май съм го правила Но го продължих само три дена Май го имаше и в замунда-ако някой има линк да даде

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Аз тва инсанити май съм го правила Но го продължих само три дена Май го имаше и в замунда-ако някой има линк да даде
    A да, вярно.Аз тотално изключих за замунда (може би защото всеки път като си търся някакви упражнения и никога не мога да ги намеря там.За това дори и не проверих )
    Иначе ето линк http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Сега прочетох, че има и хранителен план към него.
    Аз ще си спазвам моя, но ще го пробвам... да видим колко време ще издържа.
    Ей така, за да се тествам.

Ден 3 - въглехидратен
    3 - 2 праскови
    0 - малко повече от половин пакетче солети (пакетчето е 75гр)
    В - остатъка от пакетчето солети
    .................

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ^Ох, не мога...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Ден 3 - въглехидратен
    3 - 2 праскови
    Момиче,обяснихме ти вече,че с толкова ядене няма да отслабнеш по-бързо и по-здравословно.Изяж си сега остатъчка от солетите,а довечера яж друго.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Ден 3 - въглехидратен
    3 - 2 праскови
    Ти сериозно ли се нахрани с това?
    Супер малко е.
    Целта на 90-дневната, не е да се гладува....
    Ужас.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив
    Sisxx
    салати се ядат,защото са ниско калорични,а междувременно се наяждаш.Подпомагат и перисталтиката на червата.А зимата ще ядеш нещо друго-примерно салата от зеле и моркови.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Профила на госпожица Алекс или е фейк, или момичето има сериозна нужда от консултация с психолог и вероятно родителски надзор.

Днес ядох сутринта пъпеш.
    Сега си готвя във фурната - чушки,домати,пилешки хапки, сирене, кашкавал и разбити яйца. Става много яко като се запече. Днес ми е втори белтъчен и ще смеся белтъците, защото и довечера ще ям така. После може да кача снимка на тавичката хихи

Иначе първата четворкаа дни я минах и съм свалила 2кг. Ама вчера на тея плодове голямо пречистване ще да е било, голям зор видях само на тях.

Град
    Bieber's World!
    2ри ден
    З:половин банан
    О:ориз със зеленчуци
    В:половината на обяда!

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Профила на госпожица Алекс или е фейк, или момичето има сериозна нужда от консултация с психолог и вероятно родителски надзор.

Днес ядох сутринта пъпеш.
    Сега си готвя във фурната - чушки,домати,пилешки хапки, сирене, кашкавал и разбити яйца. Става много яко като се запече. Днес ми е втори белтъчен и ще смеся белтъците, защото и довечера ще ям така. После може да кача снимка на тавичката хихи

Иначе първата четворкаа дни я минах и съм свалила 2кг. Ама вчера на тея плодове голямо пречистване ще да е било, голям зор видях само на тях.
    Kакъв фейк бе хора..нензма дали съм споменала но аз съм неиснолинова диабетичка и пия лекарства който намаляват инсулина ми, защото е много висок, точно поради високият инсулин пъленя (висок инулин - вълчи глад и нужда от постоянно ядене) с тези лекарства те намаляват апетита и инсулина ми и за това се чувствам абсолютно сита от изяденото количество Надявам се да ме разберете
    .................

^Да, споменавала си го. Според мен, няма нужда да обясняваш на никого, всеки човек има глава на раменете си и знае какво да прави. Ако ще за обяд да ядеш 1 солета, а на вечеря половин, това си е твоя работа. Яж колкото ти се яде.

А разни кремове за мазане като Рама Крем Бонжур кога могат да се ядат?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Аleks07, започни да ядеш качествена храна. Какви са тези солети.. А и щом имаш висок инсулин ти трябва НВД-ВМ, като се стремиш да приемаш единствено сложни въглехидрати. Чети внимателно..
    http://www.bb-team.org/articles/907_...#axzz1WQldCXsE
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на DesSsi
    КОйто е правил японското чудо може ли да пише какви резултати е получил ? : ))
    Съдбата помага на смелите !

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    КОйто е правил японското чудо може ли да пише какви резултати е получил ? : ))
    Ами аз я правих но само за 6 дни и свалих 5 кг, но имай предвид, че я спазвах мн стрикно, но лично бий ти казала, че тази диета не е особено полезна, имам мн яйца и може да получиш старнична реакция
    .................

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Аleks07, започни да ядеш качествена храна. Какви са тези солети.. А и щом имаш висок инсулин ти трябва НВД-ВМ, като се стремиш да приемаш единствено сложни въглехидрати. Чети внимателно..
    http://www.bb-team.org/articles/907_...#axzz1WQldCXsE
    +1

Изобщо не те оправдава, че имаш заболяване. В белтъчения ден може да ядеш пилешка паржола, в бобовият ориз или леща, във въглехиодратния макарони/спагети. Ясно е че си на диета, ама тва не означава, че трябва да гладуваш. Никой нормален човек не може да издържи само на солети. Скоро мозъкът ти ще блокира, като не му даваш нужните неща. Говоря сериозно. А и тоя стомах постоянно да е празен, хич не е оферта. Накрая ще имаш проблеми, а вярвам че не искаш.

Аз ще започвам след няколко дни 90 дневната да видим каква ще я свършим

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    ^Да, споменавала си го. Според мен, няма нужда да обясняваш на никого, всеки човек има глава на раменете си и знае какво да прави. Ако ще за обяд да ядеш 1 солета, а на вечеря половин, това си е твоя работа. Яж колкото ти се яде.

А разни кремове за мазане като Рама Крем Бонжур кога могат да се ядат?
    Предполагам в белтъчния се ядат.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DirtyGirl
    Аз ще започвам след няколко дни 90 дневната да видим каква ще я свършим
    Колко си висока и колко кг си?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Чудя се дали да не започна 90дневната ПАК Като чета какви резултати постигате за толкова малко време ии..
    Спирах я няколко пъти вече, защото нямах никакво време, първо-да ям и второ всеки ден да си правя различно Но сега вече се очертава да имам достатъчно време за да си правя каквото е нужно. Да я зопочвам ли отново, как мислите?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    у нас...
    Кати, ако имаш повече от 10кг. за сваляне я започни. Ако са по - малко, просто карай на здравословно хранене, без разделно

Град
    Пловдив
    katii
    колко имаш да сваляш?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Последните няколко дни имах доста проблеми ии.. качих за 2кг за 2-3 дена,ако не и повече (какво ли не ядох през тези дни) Висока съм 1.62-3 и преди месец бях 55 а сега съм с 2-3кг повече и то точно заради тези 2-3 дни..
    Искам да сваля поне 5-6-7 кг. Не се чувствам добре в тялото си Постоянно ми е тежко.. ту качвак ту свалям .. През деня успявам да си спазя моя режим, но проблема при мен е вечерта.. тогава огладнявам страшно много, а и лягам късно..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

утре започвамммм и азз

Цитирай Първоначално написано от katii
    Последните няколко дни имах доста проблеми ии.. качих за 2кг за 2-3 дена,ако не и повече (какво ли не ядох през тези дни) Висока съм 1.62-3 и преди месец бях 55 а сега съм с 2-3кг повече и то точно заради тези 2-3 дни..
    Искам да сваля поне 5-6-7 кг. Не се чувствам добре в тялото си Постоянно ми е тежко.. ту качвак ту свалям .. През деня успявам да си спазя моя режим, но проблема при мен е вечерта.. тогава огладнявам страшно много, а и лягам късно..

Аз искам да стана 47 кг и ще ми е идеално преди съм ставала за 6 месеца заедно със спорт 45 но тогава не беше тръгнало на добре и сега искам да сваля малко защото започва зимата ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си