- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Супер значи ще си имам другарчеАз искам да стана поне 50, но и на по-малко ще се радвам
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Първоначално написано от katii
Екстра кога я започваш? Утре ми е първият ден на протеини
![]()
Точно утре я започвам и аз(за 20ти път)
Амии.. още не съм мислилаНо след малко отивам на фитнес (от няколко дни постоянно има някой вкъщи и не мога да си правя упражненията) и на връщане ще мина през магазина да поразгледам и да си избера какво точно ще си правя. Ти имаш ли идейки ?
Основно за обяд знам ,че ще приготвям яйчица ,сутринта ще хапна праскова с кафенце и така не съм мислила за вечерта да ти кажа![]()
Ами може примерно някакво месо, но малко (все пак вечерята трябва да е на половината от обяда). Аз лично съм доста капризна на тема месо и ям много рядко (пилешко) защото другите не ги обичам![]()
Отивам да се оправям за фитнеса, по-късно ще пиша![]()
Преди малко направих първата си тренировка от Инсенити.Е няма такова нещо. По едно време даже ми се замая главата,а и до сега не се бях потила толкова много през живота сиНо както и да е.В момента се чувствам някакси бодро (не знам защо
)
Иначе след малко смятам да хапна салатка за вечеря.![]()
Един път път ще се реша да отида на фитнес иии .....
Второ наводнение за 1 месецофф....... сигурно по-късно вечерта ще изляза да потичам..
Здравейте!
И така, диетата продължаваМай няма да стане до 15 септември, пък като почне училището не знам как ще се оправям с диети, упражнения, домашни и т.н. Както и да е, сега да се отчета за днес
![]()
Закуска: няма
Обяд: салата от тиквички и няколко хапки домат
Вечеря: след малко отивам да ям кисело мляко![]()
Как мислите, добре ли е?
Wanderer1 Според мен е малко![]()
Ами не знам, но не съм гладна![]()
Щом не си, яж колкото прецениш![]()
И аз се присъединявам. Искам да сваля 2 - 3 килограма и не мисля да спазвам диети от вида на 90-дневната, защото те са за сваляне на повечко килограми. Мисля, че най-добре ще е да спазвам някакъв хранителен режим и да спортувам. Лятото ходих на плуване, но зимата няма да мога, затова ако може да ми предложите някакъв друг спорт?Някакви съвети относно хранителния режим?
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Първоначално написано от Wanderer1
Незнам как не закусваш??? Закуската е едно от най-важните хранения за деня и се консумира нормално, обяд ядеш по-малко и вечерта най-малко , за да може през вечерта стомаха да смила храната...Яж си закуска дори някакъв плод с кафе или каквото искаш за пиене обяд си хапни салата с месо и вечерта хапни само салата ,за да ти е леко това бих те посъветвала аз!![]()
Първоначално написано от ferit0
Миличка бягане и намали колкото можеш от всичко което ядеш и ти давам гаранция ,че веднага ще вземеш да сваляш кг![]()
ferit0
Ми, обичайното - ограничавай се от тестено,мазно, сладко и газирано. Не яж късно вечер и пий много вода. Може да тръгнеш на фитнес или да си изтеглиш упражнения, които можеш да правиш у васНа първата страница има доста линкчета с тях.
Дааа пийте много вода защото изобщо не е полезно и няма как да свалите нещо без течностиПървоначално написано от katii
![]()
DirtyGirl, по принцип ям плод за закуска, но днес така се получи, че не можах. Мерси за съвета![]()
Моля и да хапвай си сутрин 1 плод само се ограничавай от гроздето и банана защото не ги препоръчват за диети и когато хапваш по малко но често а не да пропускаш ядения резултата ще е доста траен иначе като гладуваш бързо ще ги качиш от личен опит ти казвам!Първоначално написано от Wanderer1
![]()
DirtyGirl ,
Сега прегледах страничката с рецепти за 90дневната и мисля да си направя или 2 сварени яйца със сирене и домат (за вечеря примерно 1 яйце с малко салата) или паниран кашкавал/сирене (разбира се, на тефлонов тиган и без мазнина)![]()
Първоначално написано от katii
Изглежда ми много добре само е лошото ,че не трябва да прекаляваме с яйцатаМацки после ще пиша ще гледам Черешката
![]()
Днес ден 12-плодов
-грейфрут
-нектарина
-пъпеш
-ябълка
titinkaa , и аз така мисля![]()
Ти до сега колко свали ?![]()