.
Затворена тема
Страница 15 от 59 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1454
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Супер значи ще си имам другарче Аз искам да стана поне 50, но и на по-малко ще се радвам
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii
    Супер значи ще си имам другарче Аз искам да стана поне 50, но и на по-малко ще се радвам
    Екстра кога я започваш? Утре ми е първият ден на протеини

Град
    София
    Точно утре я започвам и аз (за 20ти път)

Точно утре я започвам и аз (за 20ти път)
    Какво ще ти е менюто за утре?

Град
    София
    Амии.. още не съм мислила Но след малко отивам на фитнес (от няколко дни постоянно има някой вкъщи и не мога да си правя упражненията) и на връщане ще мина през магазина да поразгледам и да си избера какво точно ще си правя. Ти имаш ли идейки ?

Основно за обяд знам ,че ще приготвям яйчица ,сутринта ще хапна праскова с кафенце и така не съм мислила за вечерта да ти кажа

Град
    София
    Ами може примерно някакво месо, но малко (все пак вечерята трябва да е на половината от обяда). Аз лично съм доста капризна на тема месо и ям много рядко (пилешко) защото другите не ги обичам

Отивам да се оправям за фитнеса, по-късно ще пиша

Преди малко направих първата си тренировка от Инсенити.Е няма такова нещо. По едно време даже ми се замая главата,а и до сега не се бях потила толкова много през живота си Но както и да е.В момента се чувствам някакси бодро (не знам защо )
    Иначе след малко смятам да хапна салатка за вечеря.

Град
    София
    Един път път ще се реша да отида на фитнес иии .....
    Второ наводнение за 1 месец офф....... сигурно по-късно вечерта ще изляза да потичам..

Здравейте!
    И така, диетата продължава Май няма да стане до 15 септември, пък като почне училището не знам как ще се оправям с диети, упражнения, домашни и т.н. Както и да е, сега да се отчета за днес

Закуска: няма
    Обяд: салата от тиквички и няколко хапки домат
    Вечеря: след малко отивам да ям кисело мляко

Как мислите, добре ли е?

Град
    София
    Wanderer1 Според мен е малко

Ами не знам, но не съм гладна

Град
    София
    Щом не си, яж колкото прецениш

И аз се присъединявам. Искам да сваля 2 - 3 килограма и не мисля да спазвам диети от вида на 90-дневната, защото те са за сваляне на повечко килограми. Мисля, че най-добре ще е да спазвам някакъв хранителен режим и да спортувам. Лятото ходих на плуване, но зимата няма да мога, затова ако може да ми предложите някакъв друг спорт?Някакви съвети относно хранителния режим?
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Здравейте!
    И така, диетата продължава Май няма да стане до 15 септември, пък като почне училището не знам как ще се оправям с диети, упражнения, домашни и т.н. Както и да е, сега да се отчета за днес

Закуска: няма
    Обяд: салата от тиквички и няколко хапки домат
    Вечеря: след малко отивам да ям кисело мляко

Как мислите, добре ли е?

Незнам как не закусваш??? Закуската е едно от най-важните хранения за деня и се консумира нормално, обяд ядеш по-малко и вечерта най-малко , за да може през вечерта стомаха да смила храната...Яж си закуска дори някакъв плод с кафе или каквото искаш за пиене обяд си хапни салата с месо и вечерта хапни само салата ,за да ти е леко това бих те посъветвала аз!

Цитирай Първоначално написано от ferit0
    И аз се присъединявам. Искам да сваля 2 - 3 килограма и не мисля да спазвам диети от вида на 90-дневната, защото те са за сваляне на повечко килограми. Мисля, че най-добре ще е да спазвам някакъв хранителен режим и да спортувам. Лятото ходих на плуване, но зимата няма да мога, затова ако може да ми предложите някакъв друг спорт?Някакви съвети относно хранителния режим?

Миличка бягане и намали колкото можеш от всичко което ядеш и ти давам гаранция ,че веднага ще вземеш да сваляш кг

Град
    София
    ferit0
    Ми, обичайното - ограничавай се от тестено,мазно, сладко и газирано. Не яж късно вечер и пий много вода. Може да тръгнеш на фитнес или да си изтеглиш упражнения, които можеш да правиш у вас На първата страница има доста линкчета с тях.

Ми, обичайното - ограничавай се от тестено,мазно, сладко и газирано. Не яж късно вечер и пий много вода. Може да тръгнеш на фитнес или да си изтеглиш упражнения, които можеш да правиш у вас На първата страница има доста линкчета с тях.
    Дааа пийте много вода защото изобщо не е полезно и няма как да свалите нещо без течности

DirtyGirl, по принцип ям плод за закуска, но днес така се получи, че не можах. Мерси за съвета

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    DirtyGirl, по принцип ям плод за закуска, но днес така се получи, че не можах. Мерси за съвета
    Моля и да хапвай си сутрин 1 плод само се ограничавай от гроздето и банана защото не ги препоръчват за диети и когато хапваш по малко но често а не да пропускаш ядения резултата ще е доста траен иначе като гладуваш бързо ще ги качиш от личен опит ти казвам!

Град
    София
    DirtyGirl ,
    Сега прегледах страничката с рецепти за 90дневната и мисля да си направя или 2 сварени яйца със сирене и домат (за вечеря примерно 1 яйце с малко салата) или паниран кашкавал/сирене (разбира се, на тефлонов тиган и без мазнина)

DirtyGirl ,
    Сега прегледах страничката с рецепти за 90дневната и мисля да си направя или 2 сварени яйца със сирене и домат (за вечеря примерно 1 яйце с малко салата) или паниран кашкавал/сирене (разбира се, на тефлонов тиган и без мазнина)

Изглежда ми много добре само е лошото ,че не трябва да прекаляваме с яйцата Мацки после ще пиша ще гледам Черешката

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    katii
    на 49-50кг ще си супер.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес ден 12-плодов
    -грейфрут
    -нектарина
    -пъпеш