- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Ами попринцип съм си на мой режим, който изключва шоколада. Иначе ям кисело мляко, плодове, супички. Солети, кроасани, готова храна и тн не ям - не съм и яла от 2 год сигурно... камо ли Макдоналдс или КФС.
Просто много обичам шоколад - вафлички, течен, да не говорим за пастички... и реших да намаля, това което най много ми се иска. Разбира се, позволявам си го, но рядко.
Браво за волятаУспех! Дано свалиш, колкото си решила
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
DirtyGirl С вас съм...но ще я съчетая с лунната диетка.Тоест май ще пропусна варивата. Вие какво ядете във въглехидратен ден? Някак си не мога да го възприема това със шоколада
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Здравейте, момичета!
mishkaa, добре дошла!![]()
Аз пък не съм яла сладко не помня откога и явно съм отвикнала, та днес прегреших с една вафла и ми стана лошоЗатова цял ден изобщо не ми се яде
![]()
Закуска: ябълка
Обяд: по-малко от половин домат и съвсем малко сирене
Вечеря: сега ще ям малко диня
+вафлата
Това ще е за днес. Скоро няма да ям сладко, защото явно вафлата ми дойде в повече
Първоначално написано от mishkaa
Охххх незнаммммммммм сигурно сладко самоАЗ попринцип винаги си похапвах и днес незнам как искарах без но ето започнахме я
Утре мисля да хапвам на обяд картофки но знам ли може друго да измисля! Тази вечер си хапнах половин пържола на скара (свинска
с много малко салата само с оцет!
леле и аз не знамразвила съм някакъв страх към храната и като не съм на диета започвам да се самосъжалявам ..комплексите са лошо нещо ..хора! оправете ме ,мамка му !
..може би ,ако беше някой друг на моето място и беше свалил 30 кг. щеше да си умира от кеф ,а аз тука си садвам и си се оплаквам по разни форуми :/ /не че не се похвалих ..не
/
ами 31 август - плодов без прегрешенияПървоначално написано от Sisxx
1 септември - белтъчен ,но само домат и сирене
2 септември - отново плодов с 2 прегрешения![]()
Свалих ги за 3 дни,защото през другото време ям достаи тези три дни ограничих храната до минимум. Аз в момента съм в почивката на 90 дневната ,но ми беше много важно да ги сваля
А пък организма ми никой не го пита как му е
![]()
![]()
![]()
![]()
btw Wanderer1 Благодаря за приветствието!![]()
^![]()
А ако може да попитам за цяло лято колко свали? Може и да си казала, но съм пропуснала![]()
Малееее, колко сте написали от вчера...
Бях на гости днес, обаче от 6 сутринта пътувах. Изядох за закуска 1 нектарина и после пих едно кафе. Обаче днес ми е ден за варива и нямаше какво да ям и ядох спагети с кайма. Сега какво да правя според вас? Утре да си го изкарам на варива и понеделник да ми е въглехидратен и днешният да не го зачитам изобщо или нещо друго? Идеи?
Да както ти сама си се досетила можеш така да направиш а може и направо да си караш на следващият ден не се притеснявай няма нищо да стане от един ден само си спазвай стрикно след това и готовоПървоначално написано от mimsssssss
Няма смисъл да се разваля режима с повтаряне на ден продължавай си няма нищо! Аз утре ще правя картофки в тавичката с малко чубрица или ще ги сваря знам ли
а иначе за закуска отново прасковка
![]()
Честно казано нямам точна представа ,защото кантара ми е от старите и не му вярвам много ..преди да започна диетата на (20юли)Рене Зиг..някоя сиПървоначално написано от Wanderer1
последно се теглих у една приятелка и бях 62,500 /кантарът беше електронен -на тях съм по -склонна да им вярвам, макар ,че и моя показваше толкова ../ та сега в момента не знам точно колко съм ,но според моя съм 57-8
..а иначе си отслабвам от октомври миналата година ,но бях доста несериозна и така ..сега още си отслабвам
Държа да кажа ,че започнах 86 кг и историята ми е мноооого дълга
^Ооо, супер резултат! Поздравления!![]()
Най-много ме впечатли това, че си била 86, а сега си 58Много силна воля имаш, браво!
![]()
Ако не е много нахално някой път като имаш време може да разкажеш дългата история![]()
![]()
DirtyGirl ρеших да си ги разменя дните и все едно днес ми е бил въглехидратен, утре ще направя бобов, а след това плодов... Надявам се да не ми се обърка много, иначе до сега не съм грешала, просто днес ми се наложи...
Мишка, браво на теб, знам колко мечтаеше да ги свалиш килограмите... Айде чакам те в скайп да те поздравяи аз се стремя към тях, само че до сега съм свалила 12кг. Браво на теб, направо ми даваш адски стимул
![]()
Благодаря!![]()
Мимс ,когато четох за диетата ,пишеше ,че ако прегрешиш трябва да си продължиш направо със следващия ден.Няма нищо.Знам ,че ще успееш да ме настигнеш скоро.![]()
Обаче трябва да си направя снимки Преди/Сега.![]()
Пак съм аз, с моите "умни" въпроси.
![]()
Никол Ричи - http://4.bp.blogspot.com/-NYkZeWHkFN.../s1600/n-7.jpg
Скарлет Йохансон - http://www.popcrunch.com/wp-content/...on_esquire.jpg
Искам слаби бедра, но определено не тип 1. Та въпроса ми е ако някой има сходно телосложение може ли да ми каже колко см е обиколката на бедра 1 и на бедра 2? Просто искам да си имам някаква представа. Не искам мускулести, нито кожа и кости, нито да се търкат едно в другоа и въпроса е повече информативен и да ми задоволи любовпитството
![]()
Тип 1 е с ханш около 85 - 86, дори може и по малко.
Втората мацка е с 90 - 92, което си е нормално.
Лично за мен ето тези крака са страхотни - > http://healthyhollywood.com/wp-conte...dge-bikini.jpg , само за такова коремче трябва да поработя.
Въпреки, че тип 1 за мен не е особено красиво, да слаба е, но е някак... нестегната.![]()
Охх, Скарлет е страхотна! Мен въобще не ме кефят толкова кльощави девойки, като Никол Ричи на горната снимка, изглеждат... притеснително...Първоначално написано от mimsssssss
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ЗдравейтеОпитвам се да се включа и аз...
Закуска:Кроасан
Сега ям 2 ябълки....
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ден 14-варива
З-ябълка
О-леща и салата
В-същото
![]()
mishka,искам да чуя историята ти,откакто си започнала (86кг) до сега!Моля те,и аз от 85 започнах и се стремя до 67.![]()
Момичета в ден 2 на варивата примерно мисля да се пекна картофки в фурната само ,че никъде не пише може ли да се използва малко мазнина иначе ще залепнат .. а в оригиналната пише ,че може да се прави картофена яхния! Та само подправки ли мога да сложа или и мазнина малко![]()
ден 1 на диета
З : малка купичка фитнес (обикновен)
З2: две праскови
това е за сега
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Малко може да ви блазня,ама нищоДано не прегрешите
Днес след 2 месеца без сериозен чийтинг вкарах CHEAY DAY (ден в който ям само така наречените нездравословни храни) и в менюто ми вероятно ще има 4 дюнера,пица,вафли,кроасани, вечерта не знам какво ще е.. би трябвало сирене и извара и яйца,ама не се знаe..
Целта е тотален стрес на метаболизма + инсулин до небесата![]()
Първоначално написано от HolyShit
Хаха аз утре съм на въглехидратиииииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()