.
Затворена тема
Страница 17 от 59 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1454
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами попринцип съм си на мой режим, който изключва шоколада. Иначе ям кисело мляко, плодове, супички. Солети, кроасани, готова храна и тн не ям - не съм и яла от 2 год сигурно... камо ли Макдоналдс или КФС.
    Просто много обичам шоколад - вафлички, течен, да не говорим за пастички... и реших да намаля, това което най много ми се иска. Разбира се, позволявам си го, но рядко.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Браво за волята Успех! Дано свалиш, колкото си решила
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

DirtyGirl С вас съм. ..но ще я съчетая с лунната диетка.Тоест май ще пропусна варивата. Вие какво ядете във въглехидратен ден? Някак си не мога да го възприема това със шоколада
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Здравейте, момичета!

mishkaa, добре дошла!
    Аз пък не съм яла сладко не помня откога и явно съм отвикнала, та днес прегреших с една вафла и ми стана лошо Затова цял ден изобщо не ми се яде
    Закуска: ябълка
    Обяд: по-малко от половин домат и съвсем малко сирене
    Вечеря: сега ще ям малко диня
    +вафлата
    Това ще е за днес. Скоро няма да ям сладко, защото явно вафлата ми дойде в повече

Цитирай Първоначално написано от mishkaa
    DirtyGirl С вас съм. ..но ще я съчетая с лунната диетка.Тоест май ще пропусна варивата. Вие какво ядете във въглехидратен ден? Някак си не мога да го възприема това със шоколада

Охххх незнаммммммммм сигурно сладко само АЗ попринцип винаги си похапвах и днес незнам как искарах без но ето започнахме я Утре мисля да хапвам на обяд картофки но знам ли може друго да измисля! Тази вечер си хапнах половин пържола на скара (свинска с много малко салата само с оцет!

леле и аз не знам развила съм някакъв страх към храната и като не съм на диета започвам да се самосъжалявам ..комплексите са лошо нещо ..хора! оправете ме ,мамка му ! ..може би ,ако беше някой друг на моето място и беше свалил 30 кг. щеше да си умира от кеф ,а аз тука си садвам и си се оплаквам по разни форуми :/ /не че не се похвалих ..не /

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    ^Как?
    ами 31 август - плодов без прегрешения
    1 септември - белтъчен ,но само домат и сирене
    2 септември - отново плодов с 2 прегрешения

Свалих ги за 3 дни,защото през другото време ям доста и тези три дни ограничих храната до минимум. Аз в момента съм в почивката на 90 дневната ,но ми беше много важно да ги сваля А пък организма ми никой не го пита как му е
    МомИче !!!

http://vbox7.com/play:bde2d47776 - Луда лелка разказва как се прави бебе

btw Wanderer1 Благодаря за приветствието!

^
    А ако може да попитам за цяло лято колко свали? Може и да си казала, но съм пропуснала

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Малееее, колко сте написали от вчера...
    Бях на гости днес, обаче от 6 сутринта пътувах. Изядох за закуска 1 нектарина и после пих едно кафе. Обаче днес ми е ден за варива и нямаше какво да ям и ядох спагети с кайма. Сега какво да правя според вас? Утре да си го изкарам на варива и понеделник да ми е въглехидратен и днешният да не го зачитам изобщо или нещо друго? Идеи?

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Малееее, колко сте написали от вчера...
    Бях на гости днес, обаче от 6 сутринта пътувах. Изядох за закуска 1 нектарина и после пих едно кафе. Обаче днес ми е ден за варива и нямаше какво да ям и ядох спагети с кайма. Сега какво да правя според вас? Утре да си го изкарам на варива и понеделник да ми е въглехидратен и днешният да не го зачитам изобщо или нещо друго? Идеи?
    Да както ти сама си се досетила можеш така да направиш а може и направо да си караш на следващият ден не се притеснявай няма нищо да стане от един ден само си спазвай стрикно след това и готово Няма смисъл да се разваля режима с повтаряне на ден продължавай си няма нищо! Аз утре ще правя картофки в тавичката с малко чубрица или ще ги сваря знам ли а иначе за закуска отново прасковка

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    ^
    А ако може да попитам за цяло лято колко свали? Може и да си казала, но съм пропуснала
    Честно казано нямам точна представа ,защото кантара ми е от старите и не му вярвам много ..преди да започна диетата на (20юли)Рене Зиг..някоя си последно се теглих у една приятелка и бях 62,500 /кантарът беше електронен -на тях съм по -склонна да им вярвам, макар ,че и моя показваше толкова ../ та сега в момента не знам точно колко съм ,но според моя съм 57-8 ..а иначе си отслабвам от октомври миналата година ,но бях доста несериозна и така ..сега още си отслабвам Държа да кажа ,че започнах 86 кг и историята ми е мноооого дълга

^Ооо, супер резултат! Поздравления!
    Най-много ме впечатли това, че си била 86, а сега си 58 Много силна воля имаш, браво!

Ако не е много нахално някой път като имаш време може да разкажеш дългата история

Град
    у нас...
    DirtyGirl ρеших да си ги разменя дните и все едно днес ми е бил въглехидратен, утре ще направя бобов, а след това плодов... Надявам се да не ми се обърка много, иначе до сега не съм грешала, просто днес ми се наложи...

Мишка, браво на теб, знам колко мечтаеше да ги свалиш килограмите... Айде чакам те в скайп да те поздравя и аз се стремя към тях, само че до сега съм свалила 12кг. Браво на теб, направо ми даваш адски стимул

Благодаря!
    Мимс ,когато четох за диетата ,пишеше ,че ако прегрешиш трябва да си продължиш направо със следващия ден.Няма нищо.Знам ,че ще успееш да ме настигнеш скоро.
    Обаче трябва да си направя снимки Преди/Сега.

Град
    у нас...
    Пак съм аз, с моите "умни" въпроси.

Никол Ричи - http://4.bp.blogspot.com/-NYkZeWHkFN.../s1600/n-7.jpg
    Скарлет Йохансон - http://www.popcrunch.com/wp-content/...on_esquire.jpg

Искам слаби бедра, но определено не тип 1. Та въпроса ми е ако някой има сходно телосложение може ли да ми каже колко см е обиколката на бедра 1 и на бедра 2? Просто искам да си имам някаква представа. Не искам мускулести, нито кожа и кости, нито да се търкат едно в друго а и въпроса е повече информативен и да ми задоволи любовпитството

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Тип 1 е с ханш около 85 - 86, дори може и по малко.
    Втората мацка е с 90 - 92, което си е нормално.
    Лично за мен ето тези крака са страхотни - > http://healthyhollywood.com/wp-conte...dge-bikini.jpg , само за такова коремче трябва да поработя.
    Въпреки, че тип 1 за мен не е особено красиво, да слаба е, но е някак... нестегната.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Пак съм аз, с моите "умни" въпроси.

Никол Ричи - http://4.bp.blogspot.com/-NYkZeWHkFN.../s1600/n-7.jpg
    Скарлет Йохансон - http://www.popcrunch.com/wp-content/...on_esquire.jpg
    Охх, Скарлет е страхотна! Мен въобще не ме кефят толкова кльощави девойки, като Никол Ричи на горната снимка, изглеждат... притеснително...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на alehole
    Здравейте Опитвам се да се включа и аз...
    Закуска:Кроасан
    Сега ям 2 ябълки....
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ден 14-варива
    З-ябълка
    О-леща и салата
    В-същото

mishka,искам да чуя историята ти,откакто си започнала (86кг) до сега!Моля те,и аз от 85 започнах и се стремя до 67.

Момичета в ден 2 на варивата примерно мисля да се пекна картофки в фурната само ,че никъде не пише може ли да се използва малко мазнина иначе ще залепнат .. а в оригиналната пише ,че може да се прави картофена яхния! Та само подправки ли мога да сложа или и мазнина малко

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    ден 1 на диета

З : малка купичка фитнес (обикновен)
    З2: две праскови

това е за сега
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Супер фен Аватара на HolyShit
    Малко може да ви блазня,ама нищо Дано не прегрешите

Днес след 2 месеца без сериозен чийтинг вкарах CHEAY DAY (ден в който ям само така наречените нездравословни храни) и в менюто ми вероятно ще има 4 дюнера,пица,вафли,кроасани, вечерта не знам какво ще е.. би трябвало сирене и извара и яйца,ама не се знаe..

Целта е тотален стрес на метаболизма + инсулин до небесата

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Малко може да ви блазня,ама нищо Дано не прегрешите

Днес след 2 месеца без сериозен чийтинг вкарах CHEAY DAY (ден в който ям само така наречените нездравословни храни) и в менюто ми вероятно ще има 4 дюнера,пица,вафли,кроасани, вечерта не знам какво ще е.. би трябвало сирене и извара и яйца,ама не се знаe..

Целта е тотален стрес на метаболизма + инсулин до небесата

Хаха аз утре съм на въглехидратиииииииииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си