.
Затворена тема
Страница 18 от 59 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1454
    Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    HolyShit , амаа закво го правиш ?
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn
    HolyShit , амаа закво го правиш ?
    Целта е тотален стрес на метаболизма + инсулин до небесата

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    DirtyGirl σлагай си зехтин. Ама недей директно върху картофите, а намажи тавичката. И е добре да си купиш тефлонова тава, върши прекрасна работа

Sintya питах за см на бедрата, не ханша

Josefinne аз именно заради това пуснах снимки на Никол и Скарлет, за да се види разликата и да появня какви слаби бедра искам. Не искам кожа и кости, изглежда направо стряскащо...

Днес съм на варива, ще си варя картофи и ще ги направя на салата с лук, лимон и зехтин...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    alehole , здравейй

mishkaa, и аз бих искала да чуя историята. Браво за свалените кг.

Здравче, аз днес мисля да си направя крем супа или картофена салата и да си я ям цял ден.

HolyShit hate uu
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii

Здравче, аз днес мисля да си направя крем супа или картофена салата и да си я ям цял ден.
    Суперр значи и ти си на картофки А както по горе ме посъветваха ще си намажа само тавичката и ще сложа малко уни сос за подправка :P

2 ден
    З:Праскова
    О:Печени картофки
    В:Печени картофки със салатка наполовина

Супер фен Аватара на gabri3lla
    И аз си правя картофки в момента, само че на тефлоновия

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Оо, и аз отдавна не съм яла картофена салата, но като не съм на 90-дневната избягвам картофите.
    Сутринта ядох ябълка, а за обяд имаме сготвено зеле. Според вас да ям ли от него или да си направя салата, или пък да ям само диня? За довечера още не съм го измислила

Мен пък нищо не може да ме изкуши Дюнерите и пицата са гадни, вафли и подобни от вчера не искам и да видя

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Малко може да ви блазня,ама нищо Дано не прегрешите

Днес след 2 месеца без сериозен чийтинг вкарах CHEAY DAY (ден в който ям само така наречените нездравословни храни) и в менюто ми вероятно ще има 4 дюнера,пица,вафли,кроасани, вечерта не знам какво ще е.. би трябвало сирене и извара и яйца,ама не се знаe..

това е моята тактика само че аз го правих с малко по - усилен глад ..ъъм знам че е лошо ,но .. НО .. знаете страничните ефекти ,но въпреки това съм доволна от това как изглеждам горе/долу сега следва да стягам и имам още мазнинки да свалям ..ами това е

HolyShit понеже си навътре с нещата ..колко може да оплескаме нещата с един такъв ден?!

При мен за сега върви добре.
    За закуска хапнах 2 малки крушки и сега за обяд ще хапна филийка “Вита“ с кашкавал на скарата.
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Град
    у нас...
    картофи на тефлон? Габи, как стават, че аз нещо май съм изостанала... И като печени ли са на вкус направо ме заинтригува довечера да си направя и се чудя защо за пръв път чувам за тях... сега си сварих за салатка аз

Мимс, тази сутрин го измислих, понеже не ми се включваше фурна за 3 картофа. Нарязах картофките на едри кубчета, капнах малко олио в тигана(защото нямах друга мазнина), добавих 2 скилидки чесън за вкус, сол, и ги залях с половин чаша топла вода. Отгоре покрих тигана, за да се задушат, и след като извря водата ги оставих да се позачервят малко. Хубави станаха.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от mishkaa

Днес след 2 месеца без сериозен чийтинг вкарах CHEAY DAY (ден в който ям само така наречените нездравословни храни) и в менюто ми вероятно ще има 4 дюнера,пица,вафли,кроасани, вечерта не знам какво ще е.. би трябвало сирене и извара и яйца,ама не се знаe..

това е моята тактика само че аз го правих с малко по - усилен глад ..ъъм знам че е лошо ,но .. НО .. знаете страничните ефекти ,но въпреки това съм доволна от това как изглеждам горе/долу сега следва да стягам и имам още мазнинки да свалям ..ами това е

HolyShit понеже си навътре с нещата ..колко може да оплескаме нещата с един такъв ден?!

За закуска хапнах 2 малки крушки и сега за обяд ще хапна филийка “Вита“ с кашкавал на скарата.
    С този ден ти няма да оплескаш нещата,това е според целта,тоест не е ден,в който просто си ядем дюнерите и пиците,защото така ни се прищяло,да си угодим,ами влиза в сметките,според проучванията,които чета в бб-то подобен ден особенно след около 2 месеца почти мотононно и леко изтощително хранене помага да стресира метаболизма (с две думи,ядеш дюнери и гориш мазнини axxa) Въпросът е след този ден да си продължиш нормално и да няма повече чийтинг

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    DirtyGirl
    няма проблем да слагаш по-малко мазнина на манджите или там квото си правиш.

Град
    Лондон
    Здравейте на всички . Въпреки , че съм нова ви чета от първия vol. - страшни сте ! Искам да ви споделя и моята история . Цял живот съм била пълничка . От раждането та до март тази година . Просто реших , че трябва да отслабна . За да прецените добре - на 14 години тежах 66 килограма . Та започнах да се ограничавам , докато накрая почти не ядях сладко ( близо месец и половина ) . А до преди това не можех и ден без сладко . Започнах да правя тае - бо , каланетика , упражненията на Сидни и всичко което намерех в нета . Искам да кажа , че и чаят който пиех ми помогна много . И така до юли месец тази година отслабнах с 10 килограма . Всички забелязваха разликата а аз се чуствах изключително удобно в собственоно си тяло . И така цяло лято си задържах килиграмите и повече не качих нито грам . Само , че вече си позволявам 1-2 в седмицата нещо което е доста калорично , но ми се яде .
    Това , че отслабнах е нещото което промени живота ми . Не промени мен , но промени навиците ми и самочуствието ми .
    PS. Тази мисъл ме поддържаше през етапа ми на отслабване
    " Ако си силен психически , няма невъзможни неща ! "
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Браво! Ако искаш може да пуснеш снимки преди-сега
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Пак съм аз, с моите "умни" въпроси.

Никол Ричи - http://4.bp.blogspot.com/-NYkZeWHkFN.../s1600/n-7.jpg
    Скарлет Йохансон - http://www.popcrunch.com/wp-content/...on_esquire.jpg

Искам слаби бедра, но определено не тип 1. Та въпроса ми е ако някой има сходно телосложение може ли да ми каже колко см е обиколката на бедра 1 и на бедра 2? Просто искам да си имам някаква представа. Не искам мускулести, нито кожа и кости, нито да се търкат едно в друго а и въпроса е повече информативен и да ми задоволи любопитството

Град
    Лондон
    ами мисля , че не е най-добрата идея .. защото сега се стягам и ми трябва още максимум месец за да се доуформи всичко
    Иначе за 90 дневната диета - може ли в деня на варивата да се яде кашкавал ? Че не съм запозната много ..
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Цитирай Първоначално написано от mishkaa

С този ден ти няма да оплескаш нещата,това е според целта,тоест не е ден,в който просто си ядем дюнерите и пиците,защото така ни се прищяло,да си угодим,ами влиза в сметките,според проучванията,които чета в бб-то подобен ден особенно след около 2 месеца почти мотононно и леко изтощително хранене помага да стресира метаболизма (с две думи,ядеш дюнери и гориш мазнини axxa) Въпросът е след този ден да си продължиш нормално и да няма повече чийтинг
    ами да информирана съм ,защото организма привиквал към този начин на хранене ..май!? :д е не може да ми кажеш ,че е нямало дни ,в които ти се е ядяло нещо адски нездравословно ..както и да е
    мерси за отговора

SunnyBrown Чувството е неописуемо ..наистина.Поздравления!
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SunnyBrown
    ами мисля , че не е най-добрата идея .. защото сега се стягам и ми трябва още максимум месец за да се доуформи всичко
    Иначе за 90 дневната диета - може ли в деня на варивата да се яде кашкавал ? Че не съм запозната много ..
    Не може!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Браво, за силната воля.
    Аз съм на принципа " Без едно мога, с едно - не. " ( става дума за шоколада... не за мъжете, хаха )

^Поздравления, наистина
    Като каза това, се сетих, че преди време бях попаднала на нещо интересно - http://baka.cosmopolitan.bg/blogpost_8857_0.html
    На места е послъгала и то доста, но иначе е мотивиращо.

Хораа, кажете дали да ям зелето или да си направя салата, де

Тамън ходих да пазарувам..

Имам 2 дюнера останали
    Взех си един Lion (сладко)
    Много вкусни бисквитки
    4 кроасана
    2 кит-ката

Ако искате да ви пусна снимки кажете

^И това всичкото ще го изядеш?

Не искам снимки, искам някой да ми отгорвори
    Хораа, кажете дали да ям зелето или да си направя салата, де

Охх момичета ако знаете колко съм гладнаа хаха а как мирише хубаво но все още не са готови

На мен и без снимки ми потекоха лигите, умирам за нещо сладко

П.С Wanderer1, може да хапнеш малко зеле за обяд и за вечеря да си направиш салатата

Град
    у нас...
    Wanderer1 на 90 дневната ли си и в зелето какво има - месо, олио, ориз?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си