- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
HolyShit , амаа закво го правиш ?![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Първоначално написано от sunnnnnnnn
Целта е тотален стрес на метаболизма + инсулин до небесата
DirtyGirl σлагай си зехтин. Ама недей директно върху картофите, а намажи тавичката. И е добре да си купиш тефлонова тава, върши прекрасна работа
Sintya питах за см на бедрата, не ханша
Josefinne аз именно заради това пуснах снимки на Никол и Скарлет, за да се види разликата и да появня какви слаби бедра искам. Не искам кожа и кости, изглежда направо стряскащо...
Днес съм на варива, ще си варя картофи и ще ги направя на салата с лук, лимон и зехтин...
alehole , здравейй![]()
mishkaa, и аз бих искала да чуя историята. Браво за свалените кг.![]()
Здравче, аз днес мисля да си направя крем супа или картофена салата и да си я ям цял ден.
HolyShit hate uu![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Суперр значи и ти си на картофкиПървоначално написано от katii
А както по горе ме посъветваха ще си намажа само тавичката и ще сложа малко уни сос за подправка :P
2 ден
З:Праскова
О:Печени картофки
В:Печени картофки със салатка наполовина![]()
И аз си правя картофки в момента, само че на тефлоновия![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Оо, и аз отдавна не съм яла картофена салата, но като не съм на 90-дневната избягвам картофите.
Сутринта ядох ябълка, а за обяд имаме сготвено зеле. Според вас да ям ли от него или да си направя салата, или пък да ям само диня? За довечера още не съм го измислила![]()
Мен пък нищо не може да ме изкуши![]()
Дюнерите и пицата са гадни, вафли и подобни от вчера не искам и да видя
![]()
това е моята тактикаПървоначално написано от HolyShit
само че аз го правих с малко по - усилен глад ..ъъм
знам че е лошо ,но .. НО .. знаете страничните ефекти ,но въпреки това съм доволна от това как изглеждам горе/долу
сега следва да стягам и имам още мазнинки да свалям ..ами това е
HolyShit понеже си навътре с нещата ..колко може да оплескаме нещата с един такъв ден?!
При мен за сега върви добре.
За закуска хапнах 2 малки крушки и сега за обяд ще хапна филийка “Вита“ с кашкавал на скарата.![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
картофи на тефлон? Габи, как стават, че аз нещо май съм изостанала... И като печени ли са на вкус
направо ме заинтригува довечера да си направя и се чудя защо за пръв път чувам за тях... сега си сварих за салатка аз
![]()
Мимс, тази сутрин го измислих, понеже не ми се включваше фурна за 3 картофа.Нарязах картофките на едри кубчета, капнах малко олио в тигана(защото нямах друга мазнина), добавих 2 скилидки чесън за вкус, сол, и ги залях с половин чаша топла вода. Отгоре покрих тигана, за да се задушат, и след като извря водата ги оставих да се позачервят малко. Хубави станаха.
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
С този ден ти няма да оплескаш нещата,това е според целта,тоест не е ден,в който просто си ядем дюнерите и пиците,защото така ни се прищяло,да си угодим,ами влиза в сметките,според проучванията,които чета в бб-то подобен ден особенно след около 2 месеца почти мотононно и леко изтощително хранене помага да стресира метаболизма (с две думи,ядеш дюнери и гориш мазнини axxa) Въпросът е след този ден да си продължиш нормално и да няма повече чийтингПървоначално написано от mishkaa
![]()
DirtyGirl
няма проблем да слагаш по-малко мазнина на манджите или там квото си правиш.![]()
Здравейте на всички . Въпреки , че съм нова ви чета от първия vol. - страшни сте ! Искам да ви споделя и моята история . Цял живот съм била пълничка . От раждането та до март тази година . Просто реших , че трябва да отслабна . За да прецените добре - на 14 години тежах 66 килограма .Та започнах да се ограничавам , докато накрая почти не ядях сладко ( близо месец и половина ) . А до преди това не можех и ден без сладко . Започнах да правя тае - бо , каланетика , упражненията на Сидни и всичко което намерех в нета . Искам да кажа , че и чаят който пиех ми помогна много .
И така до юли месец тази година отслабнах с 10 килограма . Всички забелязваха разликата а аз се чуствах изключително удобно в собственоно си тяло . И така цяло лято си задържах килиграмите и повече не качих нито грам . Само , че вече си позволявам 1-2 в седмицата нещо което е доста калорично , но ми се яде .
![]()
Това , че отслабнах е нещото което промени живота ми . Не промени мен , но промени навиците ми и самочуствието ми .
PS. Тази мисъл ме поддържаше през етапа ми на отслабване
" Ако си силен психически , няма невъзможни неща ! "
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
^ Браво! Ако искаш може да пуснеш снимки преди-сега![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
ами мисля , че не е най-добрата идея .. защото сега се стягам и ми трябва още максимум месец за да се доуформи всичко![]()
Иначе за 90 дневната диета - може ли в деня на варивата да се яде кашкавал ? Че не съм запозната много ..![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
ами да информирана съм ,защото организма привиквал към този начин на хранене ..май!? :д е не може да ми кажеш ,че е нямало дни ,в които ти се е ядяло нещо адски нездравословно ..както и да еПървоначално написано от HolyShit
мерси за отговора![]()
SunnyBrown Чувството е неописуемо ..наистина.Поздравления!![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Не може!Първоначално написано от SunnyBrown
Браво, за силната воля.
Аз съм на принципа " Без едно мога, с едно - не. " ( става дума за шоколада... не за мъжете, хаха )![]()
^Поздравления, наистина
Като каза това, се сетих, че преди време бях попаднала на нещо интересно - http://baka.cosmopolitan.bg/blogpost_8857_0.html
На места е послъгала и то доста, но иначе е мотивиращо.
Хораа, кажете дали да ям зелето или да си направя салата, де![]()
Тамън ходих да пазарувам..
Имам 2 дюнера останали
Взех си един Lion (сладко)
Много вкусни бисквитки
4 кроасана
2 кит-ката
Ако искате да ви пусна снимки кажете![]()
![]()
^И това всичкото ще го изядеш?![]()
Не искам снимки, искам някой да ми отгорвори
Хораа, кажете дали да ям зелето или да си направя салата, де![]()
Охх момичета ако знаете колко съм гладнаа хаха а как мирише хубаво но все още не са готови![]()
На мен и без снимки ми потекоха лигите, умирам за нещо сладко
П.С Wanderer1, може да хапнеш малко зеле за обяд и за вечеря да си направиш салатата![]()
Wanderer1 на 90 дневната ли си и в зелето какво има - месо, олио, ориз?