- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Не, на мой режим съм и затова ви питам дали е добре да го ям. Иначе има някаква наденица, но аз не я ям, ям само зелетоИначе мисля, че и олио е сложено, но не много
Не го яж зелето. Наденицата е пуснала мазнина, а и оли в добавка - още по - зле.
Направи си яйца или кашкавал на тигана и една салатка... следобед малко кисело мляко и малко ядки и ще си сита със здравословна храна![]()
Мерси за съвета, така ще направя![]()
Малко е..То това е добре като калории и тн,ама не засища (тоест сладките глупости там..) Иначе дюнерите и кроасаните донякъде само..Ама нищо не изчислявам,след 2 месеца си давам малко релакс 1 ден и от утре пак почвамПървоначално написано от Wanderer1
![]()
Пробвай някоя филийка с нисковъглехидратният хляб + нискокалорично масло и половин супена лъжица мед и си готова,нищо няма да станеПървоначално написано от gabri3lla
![]()
Мацки картофките бяха просто превъзходни утре ми е 3 ден на въглехидрати предложения за сладки изкушения![]()
![]()
![]()
^ Бисквитена торта![]()
З: ябълка
О: картофкии
В: същото
След малко излизам ииии ще се разхождам поне 3-4 часаДано има някакъв ефект от това ходене ..
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
А някакви други предложения за упражнения?!![]()
Май станах прекалено редовна тук![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Момичета ако изпитвате голям глад какво хапвате .. аз или пие кафе или една праскова защото ми става лошо![]()
![]()
Orbit,Trident,Five .. винаги съм с дъвка![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
И аз. Сигурно поне 5 дъвки на ден си взимам ...![]()
Ако огладнея пия много вода... или си хапвам плод / зеленчук... просто си разпределете храненето така, че да не усещате глад.
Ооо от дъвките се чувства още по-голям глад лично аз де всеедно стомаха ми остава празен![]()
а и аз дъвча дъвки, но спрях след като гледах едно предаване с д-р М. Папазова, така се филмирах, че повече не ги бутвам и в действителност са много вредни, не става въпрос за няколко дъвки дневно, ами когато след години се натрупват подсладителите в организма става много лошо, а също четох че тоя аспартам не се разграждал не само в организма но и в канализационната система след употреба сещате се![]()
днес прегреших с една палачинка![]()
katii, аз пък прегреших с половин филия хлябТака че спокойно, не си само ти
Първоначално написано от ri41
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе и аз не дъвча дъвки или поне много рядко. Не че не обичам, просто не се сещам да си купя![]()
Mиии не знам.. нo ако толкова искаш мога тебе да те изкарм виновенПървоначално написано от HolyShit
мисля утре да си направя плодов, защото съм на гости (непридвидено) и въобще не ядох това, което трябваше
пържени картофи, шоколади .. абе мани.. ПЪЛЕН ПРОВАЛ!
![]()
Е плодовете варят идеално с един сладолед , като преди това хапниш една голяяяяма сочна пица като тази:
Да ти е сладко![]()
^![]()
![]()
![]()
Гледай си работатаУтре плодовия ще си го направя идеално !!!
Здравче, извинявай, че ще съм с 1 ден напред, но просто няма как.. много прекалих днес![]()
Ааа , много си лошПървоначално написано от HolyShit
То човек гледа да се въздържа , ти гледай какво правиш
![]()
![]()
Аз днес не съм прегрешавала![]()
Закуска - резен диня
Обяд - малък домат ,сирене и маслини
Вечеря - малка пърленка с лютеница![]()
/в почивката на 90 дневната съм,да не се чудите /