- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Абе аз ако те познавах щях ти кажа един плодовПървоначално написано от katii
Цял ден пици щеше да ядеш вафлички тортички , мога ти пусна и по някоя снимка на тези неща ..
![]()
О, айде няма нуждаПицата ми беше предостатъчна !
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Кати , на 90 дневната ли си и колко искаш да свалиш ?![]()
Здравейте, момичета!
искам и аз да се включа ... приемате ли нови![]()
![]()
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
Дам на нея съмOколо 6-7 кг. искам да сваля, но естествено още на втория ден оплесках нещата
![]()
LoveYou95 , Welcome.
Естествено.Първоначално написано от LoveYou95
Кати - не се притеснявай ... И аз не съм я спазвала толкова стриктно ,но свалих като за начало 13 кг. Сега почивка и след това още един път ще я почна ,но тогава обещавам да съм стриктна,защото със сигурност ще ми е по-трудно.И по моите гениални изчисления ще мога да ям "нормална" пица и други непозволени храни чак през юни 2012
![]()
Мерсиии ;d ..
Пробвах се преди време да спазвам 90- дневната, но ми се стори много тежка .. някакси всичко ти е позволено .. и шоколад даже![]()
Сега съм на много странна диета - ям, когато ми се дояде и то само нисколарични храни.. мога да се похваля, че вече почти убих глада си и от 1 месец вече я спазвам резултатите са - минус 7 кг ..Споделям го с вас, ако някой също като мен се лута коя диета да подхване, този режим е много подходящ и се превръща като начин на живот
![]()
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
linzer, дaно и при мен дa има такъв резултат![]()
LoveYou95, лeлеe супер резултат! Браво![]()
Първоначално написано от katii
Няма нищо аз да ви се оплача туко хапнах една хапка само сладкиш но не мисля ,че е толкова голям проблем .. просто едва издържах честно да ви кажа![]()
![]()
^ Това е нищо пред моето ..![]()
Първоначално написано от LoveYou95
Браво момиче продължавай в същият дух![]()
Е, айде една хапка, една палачинка... на всеки му се случва, гледайте само да не е постоянно.
Аз от утре започвам Insanity, ще го правя сутрин на гладно... да видим какъв резултат ще даде.![]()
Имам и карта за фитнес, ама няма да ми остане време... пфф, а искам само още 2 - 3 кг да сваля... вярно, че последните са най трудни!![]()
Ох малко остана утре съм на въглехидратиПървоначално написано от katii
З:Праскова със кафе
О:Сладкиш с две парченца натурален шоколад
L:Същото наполовина![]()
Въпросният сладкиш го опитах само, за да проверя дали е готов,че иначе няма как
Добре дошла :P Как точно се храниш?Стана ми интересно.Какви храни ядеш?Първоначално написано от LoveYou95
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Момичета здравейтеНе съм писала от много време, но ви чета и поздравления за резултатите... Аз доста се изложих тези седмици и утре си почвам наново всичко, че искам да сваля още 5-6 кг (ама откъм мазнини) И тае бо-то си го почвам пак. А да попитам. Откакто спрях 90-дневната стомаха ми се поду като балон. До сега не е "спаднал". Какви храни да си похапвам за да го няма. Чувствам се като балон вече
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Не пий газирано, както и избягвай някои от варивата, те подуват стомаха. Пий много вода, до няколко дни би трябвало да се оправиш.![]()
Момичета, правили ли сте диетата на боряна и какви бяха резултатите ?
Съдбата помага на смелите !
Тц..Първоначално написано от DesSsi
Това ли ?
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Баят не струва тая диета..Първоначално написано от vampire_girl_
DesSsi диетата на Боряна съм е правила ..само ,че орязах половината от "менюто"ии ..да ..имаше
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Днес ден 15-въглехидратен
З-нектарина
О-имам в нас тесто и ще го разтеля на много тънко,ще го опеча на тефлонивия тиган,ще го намажа със сладко от горски ягоди и ще го ям като палачинка.
В-сладолед и шоколад![]()