- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
vampire_girl_, успех!
FreshJuice, здравейСпоред мен за кратък период от време трябва да пиеш разхлабителен чай ..
така ще ти спадне корема бързоИначе, браво за решението ти, така трябва- а не от малък фалш и вече да зарязваме всичко :s
alehole, добре заварила ;D За храните.. ям предимно нискомаслени кисели млека, плодове, салати според сезона,
много рядко си позволявам пиле, ям също по едно две сухарчета ;d Ти на какъв режим си?
DirtyGirl, мерси![]()
katii, благодаря за подкрепата
.. Да ви питам, проблем ли е ако не се закусва, знам колко е полезно да се яде сутрин, но ако не изпитваш глад?
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
^Разбира се![]()
LoveYou95-бях на 90 дневната,но от 2-3седмици не мога да се стегна и ..не ми се говорисрам и резил....тъпча се като прасе..затова и много не пиша в темата,няма какво да кажа,освен че всеки ден си обещавам,но не мога...
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Всички са добре дошлиПървоначално написано от MsDarcy
![]()
![]()
Относно LoveYou95 Ако трябва да бъда честна закуската е най-важното хранене за деня, но като не си гладна можеш да хапнеш плодче а ако изобщо не ти се яде пий течности повечко можеш да си направиш кафе! И пийте по 2 литра на ден вода много е важно за отслабването!!!![]()
И аз се присъединявам към вас.
Някои може да ме помнят,преди писах.За съжаление спрях да пиша в темата,но диетката си я продължих и месец и половина я спазвах,но за съжаление без почти никакъв резултат.Свалих около 2 килограма и се отказах.Явно 90 дневната не е моята диета.
Сега от два дена съм на мой си режим,който да видим докъде ще ме доведе.
лунуващи днес има ли![]()
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
ее,защо такаПървоначално написано от HolyShit
тъкмо сме се надъхали с една приятелка и след малко ще ходим за грейпфрути ^^ заради бързото сваляне ли? И преди съм сваляла 6 килограма за 6 дни,примерно...ама е нямало проблем + доста бягане.Ноо,сега освен диетата и бягането сме решили да ходим и на шейпинг
![]()
45 кг. ние идвамее![]()
^И аз вчера точно закусвах грейпфрут и за моя изненада много ми хареса!![]()
Първоначално написано от Sisxx
Ооо на мен ми е страшно кисел не мога да го ям това нещо![]()
Бе и аз така си мислих обаче като се махне ВСИЧКАТА люспа и остане само мекото е много вкусно... сладко - нещо като портокалПървоначално написано от DirtyGirl
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Само на мен ли грейпфрута ми е адски горчив ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не, на мен също ми горчи и не ми харесва!Първоначално написано от katii
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Всъщност горчат ципите/люспите, а не самият грейпфрут. Аз си го срязвам наполовина и си го ям с лъжичка, като загребвам само от плода без белите ципи.![]()
Аз пък обооожавам фреш от грейпфрут![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
5ти ден: белтъчен
З: пъпеш
О: 2 сърца от кремвирши, 4 маслини и салата
В: половината от обяда
Вие какви упражнения правите?
Аз въртя обръч и се пробвам с pump it up.
Тае бо и разходки.. Понякога и мои измислени упражнения![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
MsDarcy, добре дошла![]()
Colouring, помним теДобре дошла отново
![]()
Аз правя pump it up, тае бо и разходки. Преди се пробвах с упражненията на Синди, но не ми харесаха.
Сутринта пих зелен чай, сега ще ям домат със сирене, а за довечера не съм го измислила![]()
Μомичета, бях вчера на варива и не можах изобщо да се нахраня с тея картофи. От няколко дена се чувствах малко отпаднала, не мога да се съсредоточа, просто мозъка ми не получава всичко нужно и е някъв шит. Вечерта вече не издържах и корема ме болеше и седнах и изядох една филийка с малко кашкавал, една нектарина и една бисквитка и всичко стана 6просто тая диета май не е за мен, защото се чувствам гладна тея дни и ме боли стомаха, а не трябва да е така. Нямам и енергия за всичката дейност дето върша, та пия по 2-3 кафета, че кофеина ми помага.
както и да е, голямо оплакване, смятам че я приключвам.
Искам малко помощ от HolyShit. Думай какво да ям, да е полезно, да е хранително, да ми пълни стомаха поне за 3-4 часа да не съм гладна и да не е калорично. Същевременно да имам енергия де![]()
Днес правих Insanity Fit test и беше... тежко. Не много, но пак си беше доста трудно. Още ме боли главата, не знам защо, сигурно защото съм с ниско кръвно. Както и да е, утре мисля да го правя и така... дано да успея да го правя 60 дни.И си купих нов кантар, дано да показва все по малко, хаха
![]()
Аз днеска съм на лунната и засега добреПървоначално написано от Nadunda
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!