- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Значи мога само да ти кажа , 100 грама извара ядеш (80 калории) и повече не можеш да ядеш от тая гнус (щото ти иде да повърнеш)
Сега,сериозноЕто примерно меню (сама определяш грамаж
)
Сутрин: (предполагам 9-10)
2 сварени яйца със салатка (домати /краставици /маруля/зеле) + 50 грама извара + 50 грама сирене
Обяд (предполагам 1-2)
100 грама пилешко + 200 грама картоф (картоф вместо ориз,защото има по-малко въглехидрати ,по-нискокалоричен,а и те засища)
Следобна закуска (4-5 часа)
Същото
Вечеря (8-9)
50 грама сирене + 50 грама извара
Това твоето примерно меню ли е![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Това е примерно меню за повечетоСигурен съм,че ще сваляте
Аз ям всичко това ама х4-5
![]()
Ще сваляме ама и физическа дейност трябва... не може само с ограничавания... на мен ми се струва много все пакПървоначално написано от HolyShit
![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Сега ще ме караш да почнa изчисленията да видим колко много аджеба ще е ..![]()
И на мен ми се струва много. На мен само закуската ще ми е за цял ден
![]()
И какво й има на изварата?Аз много обичам
![]()
Сега като казахте за грейпфрут, се сетих, че трябва да си купя. Обожавам гоо!![]()
След малко отивам да правя pump it up
Извара тук и без това няма от къде да си купя...
Ами аз по принцип картофи и ориз много обичам, няма ли диета само на тях![]()
Закуската я изключваме и я слагаме за следобед...
По принцип аз знам, че не трябва да ям тестяно и пържено главно. Не ги ям. Шоколад чаак толкова също не ми се яде. Газирани напитки не пия. Алкохол само с повод - примерно в месеца 2 пъти...
Имам голяма физическа активност, обаче с тва ядене съм голям шит. Днес имаме малко работа у нас, на вън... сега чета едни работи и си търся в нета и още не съм яла...
Сутрин плод ли да ям, или може нещо друго - орехи с мед, кисело мляко ? Щото баш като стана не ям хич, трябва д амине 1 час и мога да хапна нещо, ама малко...
Момичета на 90 дневната съм 3 ден а страшно много ми пада кръвното мислех ,че днес на въглехидрати ще ми е добре аз едвам хапнах и ми стана лошо и въпреки това ми е адски отмаляло нямам сили за нищо![]()
Здравейте! Абе аз съм много нередовна тук ама искам да питам нещо HolyShit.
Значи 5 дена в седмицата ходя да тичам 30 минути и уж правя някакви диети ,ама се чувствам отпаднало някой път и нямам сили за тичане. Въпроса ми е може ли да ми кажеш някакво примерно меню , което да ми дава енергия, нямам много за сваляне , но се храня здравословно ..Видях това което беше написал на mimsssssss , но не мога да ям салата на закуска ... та с кво мога да заменя..
ще се радвам да ми отговориш .. виждам че разбираш нещата най-добре от всички тук.. и така.. благодаря предварително
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Просто няма да ядеш на закуска салатата![]()
Ядеш на обяд или не ядеш,зависи
Просто на мен ми е по-вкусно със салата (въпреки,че рядко има такава на трапезата
)
окейй,иначе аз си закусвам
btw ти си DownloadVirus нали?![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
ppl отказах се от лунната и си карам 2ри ден от 90дневнатами супер върви
момичета,всички ли се отказахте от нея?!
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
.. и да ви се оплача ..утре ще ми слагат брекети![]()
Не продължавам с 90 дневната няма отказванеМоже ли във въглехидратния ден да се намаже на филия масло или евентуално маргарин ,че никъде не намирам такава информация?
Първоначално написано от mishkaa
Кофти ... МНОГО кофтиОсобено първите дни ... Аз преди 2 години бях с брекети и от начало много болеше
,но резултата е супер!
![]()
Ден 3 от японската диета, вече не съм чак толкова гладна, хаха![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз се чувствам именно така. В първите дни кръвното ми беше ок, защото пия витамини, обаче сега последните 2 изобщо витамините нямат ефект - те не могат да заместят едно здравословно хранене, което е богато на всички витамини и минерали.Първоначално написано от DirtyGirl
Аз се отказах от 90 дневната. Ще си карам просто на здравословно хранене, като наблягам на протеинчетата.
Първоначално написано от mimsssssss
Ами надявам се организма да ми свикне, на все пак няма да се откажа![]()
[b]Как сте момичета?!Доста сте изписали за 3-4 денаСега нямам време да ви чета,защото съм изморена.
Идвам само да се похваля,че вчера 7 часа съм обикалялаЕ,част от времето мина в колата,но през останалото време само се катерих наляво-надясно
То не беше пещерата "Орлова чука",после "Ч
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
DirtyGirl мислих ,че за по- добър ефект всичко ,което консумираме тогава трябва да е постно:s
linzer има си и своите положителни страниняма да мога да ям твърда храна и се надявам ,че ще ми донесе още някой минус и малко помощ с диетката
![]()
Аз не съм се отказала от лунната остават ми само още 40 минути, а и не се чувствам гладнаПървоначално написано от mishkaa
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!