.
Затворена тема
Страница 23 от 59 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1454
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз не съм се отказала от 90-дневната и няма да се отказвам.А това с отпадналостта и при мен я има днес и при майка ми.Така,че явно е от времето нещо.

Цитирай Първоначално написано от mishkaa
    DirtyGirl мислих ,че за по- добър ефект всичко ,което консумираме тогава трябва да е постно :s
    linzer има си и своите положителни страни няма да мога да ям твърда храна и се надявам ,че ще ми донесе още някой минус и малко помощ с диетката

Аз си спазвам всичко от до и се чувствам добре адски леко ми е Ти какво хапна днес

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    И аз не съм се отказала от 90-дневната и няма да се отказвам.А това с отпадналостта и при мен я има днес и при майка ми.Така,че явно е от времето нещо.

НЯМА ОТКАЗВАНЕ

[quote=3oPuTy][b]Как сте момичета?!Доста сте изписали за 3-4 дена Сега нямам време да ви чета,защото съм изморена.
    Идвам само да се похваля,че вчера 7 часа съм обикаляла Е,част от времето мина в колата,но през останалото време само се катерих наляво-надясно То не беше пещерата "Орлова чука",после "Ч

А така, няма отказване :P Аз 90-дневната досега най-много съм стигала до 30-31 ден. Явно съм несериозна, но от 1 октомври планирам да я започна и да я направя цялата, но да не казвам голяма дума

Така, днес нямах прегрешения
    Закуска: зелен чай
    Обяд: домат със сирене
    Вечеря: ябълка
    Утре мисля пак да е същото меню.

Само се чудя като започне училището как ще се оправям с тея диети. В смисъл, за закуска не мога да ям нищо, в училище не ям, първото ми ядене за деня ще е към 14-15. А като почна 90-дневната ще ми е невъзможно да спазвам часовете между храненията (макар че това никога не съм го правила и пак свалях).
    Вие какво ядете в училище?

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Здравейте и от мен! Значи,сега имам една гадна хранителна алергия и благодарение на нея се надявам да сваля до даскалото До училище ще се опитам да карам само на салати,плодове и чай А от утре евентуално почвам Инсенити-то

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Здравейте и от мен! Значи,сега имам една гадна хранителна алергия и благодарение на нея се надявам да сваля до даскалото До училище ще се опитам да карам само на салати,плодове и чай А от утре евентуално почвам Инсенити-то

WTF ?!

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    whut?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз сега правех Pump it up-а,но в никакъв случай не мога да го направя цялото.Но с времето мисля,че ще успея.
    Първите 15-20 минутки го направих,след това частта на земята.След това въртене на обръч 40 минути.
    Аз лично мисля да редувам един ден pump it up + oбръч,един ден скачане на въже + обръч,но се чудя с колко минути скачане да започна.Вие как мислите?

Иначе и аз си мисля сега на училище какво ще правя.Ще съм първа смяна и абсурд да ям преди да тръгна-не мога така.Пък не искам да гладувам до два часа..

Ами просто ще си взимате по някакъв плод в училище и ще го изяждате голямото...

Днес ми беше първия ден на Скарсдейл и съм ужасно горда,че не се изкуших от нещо,а цял ден бях заобиколена от разни шоколади и плодове

Чувствам се добре,дори ми е малко тежко.От утре ще бягам сутрин и вечер и по 150 коремни преси...и следобед съм на шейпинг.Мисля да си купя и Л-карнитин,за по-голям ефект.

И това с плода е вариант, но просто не мога да ям в училище. Доспива ми се, не съм толкова съсредоточена в час. Цяла година ще съм първа смяна, чак от догодина съм на смени. Изобщо не ми е проблем да не ям до 14-15, но нали казват, че ако се пропуска закуската по-бавно се отслабва

А какво представлява тази диета на Скарсдейл? Чувала съм я, но не знам ефикасна ли е, има ли йо-йо ефект, също и дали много се гладува и яде ли се месо, че не го обичам?

Сори за двойния пост

Щом не си падаш по месото,едва ли ще ти допадне,но по форумите отзивите са мнооого добри,а аз лично се надъхах от една приятелка на майка ми,която за две седмици свали 7 килограма и през периода на захранване още 2

ПЪРВА СЕДМИЦА

ЗАКУСКА – една и съща за всеки ден от диетата

Мерси много, че ми разясни
    Първо като прочетох, че приятелка на майка ти е свалила 7 кг и си казах, че може да се прежаля с месото, но като видях диетата си промених мнението Ям понякога кайма и мнооого рядко пиле на грил или пилешко шишче. Риба мразя, говеждо никога не съм яла Единственото, което ми хареса в диетата е грейпфрутът Явно ще си направя 90-дневната

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    whut?
    Салати,плодове и чай И тялото ще функционира с натрупалите се лайна ли ?

90 дневната,винаги ми е изглеждала примамливо,ама...90 дена,за Бога!!!?!? Не...предпочитам такива по-кратки диети,като тази или японското чудо от която миналото лято свалих 6 килограма за седмица и спрях до там..върнала съм си +/- 2 ,ама ми писна вече и реших да сменя...Но,ако можеш три месеца да издържиш,сигурно ще бъдеш още по-доволна

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Wanderer1
    миналата година спазвах 90-дневната докато бях още на у-ще и нямах проблеми с яденето.До 12:00ч. имаш право да ядеш два плода,но от един вид.Може сутрин,като станеш да хапнеш примерно ябълка и още една ябълка да си вземеш за голямото междучасие,а после когато се пребереш си обядвай.Аз лично хапвах плодовете направо в голямото междучасие и докато се пребера вече е минало времето,през което трябва да не ям.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Леле, колко много сте изписали

Цитирай Първоначално написано от DirtyGirl
    Катинка ти днес на какво си?
    Ако е за мен, днес бях само на плодове, но не съм спазвала часове, ами си ядох когато си искам иии преди малко хапнах 2-3 лъжички ориз, ама тееее нали не се зачитат
    Утре белтъчен
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Milly4 аз за 90дневната говорих
    DirtyGirl и аз съм много доволна от диетата, не ми е и отпаднало макар че и двата дни пропуснах вечерята и почти нищо не съм яла ,но след толкова диети вече нямам никакъв апетит днес за обяд си изпеко-сварих един картоф и за закуска хапнах 2 малки крушки и изобщо не смятам да се отказвам от нея използвам я за нещо като захранване и да ^^ между другото днес се събудих 56 килограма и си умииииииииииииирам от кеф
    Wanderer1 взимай си някой плод от вкъщи и си закусвай в голямото междучасие

Утре въглехидрати! Ще ям макарооони от трици с медец
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Ден .. пореден :д ..( 05.09. )

12:00 Диня ... мнооого диня
    14:30 1 земел, мaлко шункa
    17:00 1 земел, сaлaткa
    20:00 кaртофено пюре, двa домaтa .. ( не тряaше тея кaртофи дa ги ям вечертa )

22:00 2км крос

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    А така, няма отказване :P Аз 90-дневната досега най-много съм стигала до 30-31 ден. Явно съм несериозна, но от 1 октомври планирам да я започна и да я направя цялата, но да не казвам голяма дума

Така, днес нямах прегрешения
    Закуска: зелен чай
    Обяд: домат със сирене
    Вечеря: ябълка
    Утре мисля пак да е същото меню.

Само се чудя като започне училището как ще се оправям с тея диети. В смисъл, за закуска не мога да ям нищо, в училище не ям, първото ми ядене за деня ще е към 14-15. А като почна 90-дневната ще ми е невъзможно да спазвам часовете между храненията (макар че това никога не съм го правила и пак свалях).
    Вие какво ядете в училище?

Аз също днес с нищо не съм прегрешила и ще продължавам да го правя доколкото мога А относно училище предимно сладко или солено .. вафлички или марети

Цитирай Първоначално написано от mishkaa
    Milly4 аз за 90дневната говорих
    DirtyGirl и аз съм много доволна от диетата, не ми е и отпаднало макар че и двата дни пропуснах вечерята и почти нищо не съм яла ,но след толкова диети вече нямам никакъв апетит днес за обяд си изпеко-сварих един картоф и за закуска хапнах 2 малки крушки и изобщо не смятам да се отказвам от нея използвам я за нещо като захранване и да ^^ между другото днес се събудих 56 килограма и си умииииииииииииирам от кеф
    Wanderer1 взимай си някой плод от вкъщи и си закусвай в голямото междучасие

Утре въглехидрати! Ще ям макарооони от трици с медец

Ааа колко се радвам за теб и аз имам но за сега в тайна накрая крайния резултат

чудех се .. утре нали е въглехидратен ден.. дали мога да си позволя една обикновенна вафла “Боровец“ ,че ми липсват нещо :\ ..след тренировката във фитнеса
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Можеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си