- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
И аз не съм се отказала от 90-дневната и няма да се отказвам.А това с отпадналостта и при мен я има днес и при майка ми.Така,че явно е от времето нещо.
Първоначално написано от mishkaa
Аз си спазвам всичко от до и се чувствам добре адски леко ми е![]()
![]()
Ти какво хапна днес
![]()
[quote=3oPuTy][b]Как сте момичета?!Доста сте изписали за 3-4 денаСега нямам време да ви чета,защото съм изморена.
Идвам само да се похваля,че вчера 7 часа съм обикалялаЕ,част от времето мина в колата,но през останалото време само се катерих наляво-надясно
То не беше пещерата "Орлова чука",после "Ч
А така, няма отказване :P Аз 90-дневната досега най-много съм стигала до 30-31 ден. Явно съм несериозна, но от 1 октомври планирам да я започна и да я направя цялата, но да не казвам голяма дума
![]()
Така, днес нямах прегрешения
Закуска: зелен чай
Обяд: домат със сирене
Вечеря: ябълка
Утре мисля пак да е същото меню.
Само се чудя като започне училището как ще се оправям с тея диети. В смисъл, за закуска не мога да ям нищо, в училище не ям, първото ми ядене за деня ще е към 14-15. А като почна 90-дневната ще ми е невъзможно да спазвам часовете между храненията (макар че това никога не съм го правила и пак свалях).
Вие какво ядете в училище?![]()
Здравейте и от мен!Значи,сега имам една гадна хранителна алергия и благодарение на нея се надявам да сваля до даскалото
До училище ще се опитам да карам само на салати,плодове и чай
А от утре евентуално почвам Инсенити-то
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
whut?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Аз сега правех Pump it up-а,но в никакъв случай не мога да го направя цялото.Но с времето мисля,че ще успея.
Първите 15-20 минутки го направих,след това частта на земята.След това въртене на обръч 40 минути.
Аз лично мисля да редувам един ден pump it up + oбръч,един ден скачане на въже + обръч,но се чудя с колко минути скачане да започна.Вие как мислите?![]()
Иначе и аз си мисля сега на училище какво ще правя.Ще съм първа смяна и абсурд да ям преди да тръгна-не мога така.Пък не искам да гладувам до два часа..
Ами просто ще си взимате по някакъв плод в училище и ще го изяждате голямото...![]()
Днес ми беше първия ден на Скарсдейл и съм ужасно горда,че не се изкуших от нещо,а цял ден бях заобиколена от разни шоколади и плодове![]()
Чувствам се добре,дори ми е малко тежко.От утре ще бягам сутрин и вечер и по 150 коремни преси...и следобед съм на шейпинг.Мисля да си купя и Л-карнитин,за по-голям ефект.
И това с плода е вариант, но просто не мога да ям в училище. Доспива ми се, не съм толкова съсредоточена в час. Цяла година ще съм първа смяна, чак от догодина съм на смени. Изобщо не ми е проблем да не ям до 14-15, но нали казват, че ако се пропуска закуската по-бавно се отслабва![]()
А какво представлява тази диета на Скарсдейл? Чувала съм я, но не знам ефикасна ли е, има ли йо-йо ефект, също и дали много се гладува и яде ли се месо, че не го обичам?![]()
Сори за двойния пост
Мерси много, че ми разясни![]()
Първо като прочетох, че приятелка на майка ти е свалила 7 кг и си казах, че може да се прежаля с месото, но като видях диетата си промених мнениетоЯм понякога кайма и мнооого рядко пиле на грил или пилешко шишче. Риба мразя, говеждо никога не съм яла
Единственото, което ми хареса в диетата е грейпфрутът
Явно ще си направя 90-дневната
![]()
Салати,плодове и чайПървоначално написано от Yankee
И тялото ще функционира с натрупалите се лайна ли ?
![]()
90 дневната,винаги ми е изглеждала примамливо,ама...90 дена,за Бога!!!?!? Не...предпочитам такива по-кратки диети,като тази или японското чудо от която миналото лято свалих 6 килограма за седмица и спрях до там..върнала съм си +/- 2 ,ама ми писна вече и реших да сменя...Но,ако можеш три месеца да издържиш,сигурно ще бъдеш още по-доволна
Wanderer1
миналата година спазвах 90-дневната докато бях още на у-ще и нямах проблеми с яденето.До 12:00ч. имаш право да ядеш два плода,но от един вид.Може сутрин,като станеш да хапнеш примерно ябълка и още една ябълка да си вземеш за голямото междучасие,а после когато се пребереш си обядвай.Аз лично хапвах плодовете направо в голямото междучасие и докато се пребера вече е минало времето,през което трябва да не ям.![]()
Леле, колко много сте изписали
Ако е за мен, днес бях само на плодове, но не съм спазвала часове, ами си ядох когато си искамПървоначално написано от DirtyGirl
иии преди малко хапнах 2-3 лъжички ориз, ама тееее нали не се зачитат
![]()
Утре белтъчен![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Milly4 аз за 90дневната говорих![]()
DirtyGirlи аз съм много доволна от диетата, не ми е и отпаднало макар че и двата дни пропуснах вечерята и почти нищо не съм яла ,но след толкова диети вече нямам никакъв апетит
днес за обяд си изпеко-сварих един картоф
и за закуска хапнах 2 малки крушки и изобщо не смятам да се отказвам от нея
използвам я за нещо като захранване и да ^^ между другото днес се събудих 56 килограма и си умииииииииииииирам от кеф
Wanderer1 взимай си някой плод от вкъщи и си закусвай в голямото междучасие![]()
Утре въглехидрати!Ще ям макарооони от трици с медец
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Първоначално написано от Wanderer1
Аз също днес с нищо не съм прегрешила и ще продължавам да го правя доколкото могаА относно училище предимно сладко или солено .. вафлички или марети
![]()
Първоначално написано от mishkaa
Ааа колко се радвам за теб и аз имам но за сега в тайна накрая крайния резултат![]()
![]()
![]()
чудех се ..утре нали е въглехидратен ден.. дали мога да си позволя една обикновенна вафла “Боровец“ ,че ми липсват нещо :\ ..след тренировката във фитнеса
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.