- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
По-добре пробвай corny big ..По-скъпа е,но е по-качествена и по-вкусна , има въглехидрати като глюкоза,декстроза и малтодекстрин и в пъти по-добре от захарта,а да не говорим за глупостите в тая Боровеца..
днес висях 1 час пред диетичния щанд..ама на мен зора ми е друг ..мазната вафла “Боровец“
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Ии след 10-11 дневно лагеруване далеч в планините се завръщам с дух за продължаване на 90-дневната, но да кажем че след толкова дни едва ли не я почвам наново, страхотно се чувствам а и с този спорт - резултатите не закъсняват.
От утре, тоест днес
Love is everything!
Мила, извинявай, че се меся, но не се стърпях. Това е второто твое меню, което виждам и което ме плаши направо. Домат, сирене и ябълка за целия ден? Малко е, много е малко. Може да не изпитваш глад, защото си свикнала, но помисли от колко неща лишаваш организма си. Просто те съветвам да добавиш още някои неща. Ти доколкото знам си на свой си режим, а не на 90-дневната, така че можеш да хапваш малко овесени ядки за закуска, някое пил.месце а обяд..Това е моя съвет, но все пак ти решаваш какво да ядеш и как ти е добре. Момичета, аз не съм писала тук от изключително много време, тъй като нямах въможност, но ви изчетох и през това време не съм спряла режима си. Има резултат. Аз не се тегля на кантар, съдя по дрехите си и някои панталони вече ми хлопат. За мен важното е да се харесам в огледалото и да се чувствам добре в кожата си, а кг-те не ме интересуват толкова.Първоначално написано от Wanderer1
Айде мацки, успех!
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Тичаш в 10 часа вечерта? о.ОПървоначално написано от divacheee
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ден 16-плодов
З-нектарина
О-пъпеш
СЗ-ябълка
В-диня и пъпеш
titinka, понеже прочетох, че и друг път си правила 90 дневната, върна ли си после обратно килограмите и за колко време?
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ХолиШит, по повод упражненията при диетата да те питам нещо - след като смъкнах доста ( диета плюс солидно количество упражнения), кожата (месото :d ) на прасеца ми е .. увиснала едва ли не. Искам да смаля обиколката му и същевременно да го стегна. Със скачането на въже съм постигнала просто стегнат мускул и ясно изразени черти тамПървоначално написано от HolyShit
, но това "увиснало месо" с какво може да се оправи -
- с кардио, защото са мазнини и трябва да ги сваля;
- с упражнения за стягане;
- с въже;
- с тичане 30-40 минути на ден, но на пръсти ?
Мерси предварително.!
Love is everything!
Самото "стягане" се дължи на повече мускулна тъкан и по-малко мазнини.С две думи:
кардио- за мазнините
железа- за стягането
И да..Ако с кардио свалиш доста мазнини (които ти вероятно нямаш) тогава ще се стегне и прасеца (не само,защото не може да свалиш само в една област) И плюс това нещата с прасеца опират И до ген.
Все пак тичане сутрин на гладно е добре за топенето на мазнини
Ако имаш възможност и ходиш 2-3 пъти в седмицата във фитнес зала на уредите и така.
Миналата година я спазвах и свалих само 6кг,но до ден днешен не съм си върнала нито грам.А чесно да си призная въобще не съм спазвала правилата на диетата за след приключването й.Майка също я спазваше тогава с мен и тя пък свали 12кг и нищо не си е върнала.Първоначално написано от AutumnTears
Добре е това,че нищо не си връщате,ама като гледам тук едно 90+% не я спазнат правилно дори..
И аз ли?Първоначално написано от HolyShit
![]()
Първоначално написано от mishkaa
Дааа естествено, но сутринта задължително плодче нали![]()
Момичета знам ,че не може но вие смесвате ли два плода на едно хранене или не бива
Аз нещо съм болна... от вчера ми е лошо, а тамън се бях настроила за диета. Нищо не ми се яде... а и гърба как ме боли от тренировката... никога не се е случвало това, странно. Както и а е, ще рискувам, отивам да си правя упражненията![]()
Братовчед ми обичаше едно момиче, но то беше малко пълничко, 3-4 пъти на ден правиха секс( в продължение на месец) и тя смъкна 11-15 кг някъде тамсега е супер гладка и финна
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Закуската е от един вид плод,но после на другите хранения може да смесваш.Говоря за плодов ден.Първоначално написано от DirtyGirl
Караш ме да се ровя 5 страници назад,но нищо:Първоначално написано от titinkaa
Днес ден 15-въглехидратен
З-нектарина
О-имам в нас тесто и ще го разтеля на много тънко,ще го опеча на тефлонивия тиган,ще го намажа със сладко от горски ягоди и ще го ям като палачинка.
В-сладолед и шоколад Smile
Имам въпрос-значи,напоследък ям доста варени яйца,но ми писнаха и мисля да ги заменя с такива на тиган.Две варени яйца и две пържени на тиган(без мазнина) имат ли някаква разлика?Знам,че е тъп въпрос,ама си викам да не сбъркам нещо.![]()
Демек не я спазвам правилно ли?Първоначално написано от HolyShit
хора не гледате ли телевизия ? 90 дневната диета е много вредна за организма !!!!! тя е известна единствено в българия и в македония, ако не се лъжа .....аз исках да я спазвам преди, обаче наще ми забраниха заради това ....
![]()
![]()
Май се бъркаш с диетата на Дюкан ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Че ядеш въглехидрати ядеш , въпросът е какви..Сладолед и шоколад вечерта на се ядат,епик фейл..Шоколад може след тренировка(има по-добри неща разбира се..) Сладолед може да го вкараш в cheat day..Може и сама да си направиш,който ще можеш да ядеш всеки въглехидратен ден http://www.bb-team.org/recipes/1238_...#axzz1X6pTMGD9Първоначално написано от titinkaa
И да..Като се лишаваш от храна ще сваляш,но без да съм чел тези неща за 90дневното хранене,разбирам,че е на принципа на разделното и,че не го спазвате както трябва,освен,че гледам менюта в белтъчен ден,дето ми ядете плодове,маслини,кренвирши.. Общо взето или правиш нещо както трябва или не се захващаш![]()