- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
И кво и е вредното? Храниш се разделно и набавяш на организма си всичките му нужни вещества без да го лишаваш от нищо.Първоначално написано от hRiStiNkAtAaA98
И интересно как ще е известна само в България и Македония, като книгата в която е диетата е Руска?
http://www.ozon.ru/multimedia/books_...1000381523.jpg
Мога да ти дам и линк да си я свалиш на руски.Може би наистина се бъркаш с тази на Дюкан, която си е вредна.
А да още нещо..В рецертата която виждаш има и доста протеин и мазнини,така че ..Но на вас тва не ви пука..
Без да се карам или нещо такова:titinka си спазва всичко,което е позволено в 90 дневната.Много пъти съм чела диетата и всичко,което видях в менюто й,си е напълно нормално за този ден.Шоколад дори се препоръчва да се яде вечер и става въпрос само за едно малко парченце.Сладоледът също е ОК,просто зависи от количеството.
HolyShitПървоначално написано от Colouring
съгласи се с нейното мнение,защото си е така наистина.Сладолед ядох една чашка и една лентичка шоколад.Мисля,че изобщо не е много за вечеря,като грамаж.А тоя сладолед дето си ми дал си е напълно за протеинов ден,без ядките и захарта.Няма как да го ям във въглехидратен.То може би се яде,но аз спазвам правилата на диетата,т.е. не мога да го ям тогава.И чесно казано въобще не се лишавам от храна,ям колкото да се почувствам сита и спирам.Не се тъпча.
И аз съм съгласна с Титинка и горното мнение. Даже понякога като разглеждам менюто и ми се струва супер малко. Според мен тя спазва диетата най-стриктно от всички!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Както искаш,ако знаеш кво става с чашката сладолед и "парченцето" шоколад,а по принцип разделното хранене си е голяма глупост,защото не може да се спазва такова,но нали да има да изкарват пари![]()
Никой да не ми обижда 90-дневната диета!!!![]()
![]()
![]()
Който не може да разсъждава какво прави с нея, си е негов проблем. Тя е тежка и не става за всеки организъм! Хората с ниско кръвно ще ме разберат. А останалите, които нямат проблем да се радват.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
HolyShit, давал си доста полезни съвети, обаче малко почва да ми писва от тебе, като почнеш да се 'караш' на някой...![]()
Както искаш го приемай,това се нарича градивна критика,въпросът е там,че не вие приятно да я четете.
Явно е крайно време да разбереш,че между "градивна критика" и "налагане на мнение" има ОГРОМНА разликаПървоначално написано от HolyShit
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не бе,човек,просто ние ти казваме,че в този случай не виждаме нищо грешно.Ти може би си много по-вещ в някои неща от нас,но пък в този случай момичето,щом спазва диетата,значи определено знае какво е позволено и какво не.А и да има някакво малко прегрешение-голяма работа.
И какво става с тях?Първоначално написано от HolyShit
Хей, стига. Нека всеки си прави диетата, както знае, резултатите след това ще покажат. Ние може само да подкрепяме.![]()
попринцип ти се лепят директно на дупетоПървоначално написано от titinkaa
защото вечер организма изразходва най -малко енергия ,но щом хората отслабват с тази диета значи dont worry
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Няма диета , която да не е вредна. Свалянето на килограми, като цяло си е насилване на организма да се лиши от вещества и количества храна, на която е свикнал. Но това не означава, че да сме дебели е по-ползно. Дори да не сте в сферата на патологичните дебелани, ударът в самочувствието всеки ден пред огледалото нанася много по-големи щети на тялото ни, отколкото 1-2 седмици или месеци на диета. Не малко сме чели за позитивното и негативното настроение, което влияе, понякога дори ключово на здравето и общото благосъстояние на тялото ни.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
trueПървоначално написано от Josefinne
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Аз искам да кажа,че вероятно нещо не сте разбрали от тази 90 дневна диета! Не може да се препоръчва сладолед и шоколад вечерта и това си е градивна критика,не налагане на мнение,а точно това,че мога да се аргументирам го прави скала !!Първоначално написано от 3oPuTy
Вие не можете
![]()
Явно ти хич не си я погледнал и си говориш ей така...
ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН
Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...
Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:
1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.
ВЕЧЕРЯ:
СЛАДКИШИ! Малко количество.
ПРИМЕРИ:
1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.
На края е задължително 1-2 парчета шоколад!
Айде като не знаеш,не говори специално за тая диета. Щото момичето спазва нея, а не нещо друго.![]()
Ясно,даде ми отговор на моите въпроси и разбрах всичко.
Това диета ли е или гуляй? о.ОПървоначално написано от mimsssssss
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Гъци,гъци за дебеланите..Да ядат пици,шоколади,торти и да слабеят![]()
Абе вие глупави ли сте или се правите на такива?!![]()
Това,че в заглавието на режима присъства думата "диета",не означава,че е точно това ... Това си е вид разделно хранене,при който всеки ден ядеш храни от различни групи.Това,че веднъж на 4 дена можеш да ядеш спагети или нещо сладко,не означава,че спазващите този режим се тъпчат като прасета![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Как ще се тъпчат бе .. Те карат цял ден на една салата и 2 праскови.. А в белтъчен ден ми слагат маслини,праскови..Това ли се препоръчва за белтъчен ден ? Маслини и праскови? Тези хора май не знаят и кво има в храните.. ;
Ох, айде стига.. а и не всички хора могат по цял ден да ядат варени яйца и извара..
Не забравяй месото! И това е в бълтъчен ден и плюс това от яйцата трябва да се ядат само белтъците..