.
Затворена тема
Страница 25 от 59 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1454
    Цитирай Първоначално написано от hRiStiNkAtAaA98
    хора не гледате ли телевизия ? 90 дневната диета е много вредна за организма !!!!! тя е известна единствено в българия и в македония, ако не се лъжа ..... аз исках да я спазвам преди, обаче наще ми забраниха заради това ....
    И кво и е вредното? Храниш се разделно и набавяш на организма си всичките му нужни вещества без да го лишаваш от нищо.
    И интересно как ще е известна само в България и Македония, като книгата в която е диетата е Руска?
    http://www.ozon.ru/multimedia/books_...1000381523.jpg
    Мога да ти дам и линк да си я свалиш на руски. Може би наистина се бъркаш с тази на Дюкан, която си е вредна.

Супер фен Аватара на HolyShit
    А да още нещо..В рецертата която виждаш има и доста протеин и мазнини,така че ..Но на вас тва не ви пука..

Мега фен Аватара на Colouring
    Без да се карам или нещо такова:titinka си спазва всичко,което е позволено в 90 дневната.Много пъти съм чела диетата и всичко,което видях в менюто й,си е напълно нормално за този ден.Шоколад дори се препоръчва да се яде вечер и става въпрос само за едно малко парченце.Сладоледът също е ОК,просто зависи от количеството.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Без да се карам или нещо такова:titinka си спазва всичко,което е позволено в 90 дневната.Много пъти съм чела диетата и всичко,което видях в менюто й,си е напълно нормално за този ден.Шоколад дори се препоръчва да се яде вечер и става въпрос само за едно малко парченце.Сладоледът също е ОК,просто зависи от количеството.
    HolyShit
    съгласи се с нейното мнение,защото си е така наистина.Сладолед ядох една чашка и една лентичка шоколад.Мисля,че изобщо не е много за вечеря,като грамаж.А тоя сладолед дето си ми дал си е напълно за протеинов ден,без ядките и захарта.Няма как да го ям във въглехидратен.То може би се яде,но аз спазвам правилата на диетата,т.е. не мога да го ям тогава.И чесно казано въобще не се лишавам от храна,ям колкото да се почувствам сита и спирам.Не се тъпча.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И аз съм съгласна с Титинка и горното мнение. Даже понякога като разглеждам менюто и ми се струва супер малко. Според мен тя спазва диетата най-стриктно от всички!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Както искаш,ако знаеш кво става с чашката сладолед и "парченцето" шоколад,а по принцип разделното хранене си е голяма глупост,защото не може да се спазва такова,но нали да има да изкарват пари

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Никой да не ми обижда 90-дневната диета!!!

Който не може да разсъждава какво прави с нея, си е негов проблем. Тя е тежка и не става за всеки организъм! Хората с ниско кръвно ще ме разберат. А останалите, които нямат проблем да се радват.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

HolyShit, давал си доста полезни съвети, обаче малко почва да ми писва от тебе, като почнеш да се 'караш' на някой...

Както искаш го приемай,това се нарича градивна критика,въпросът е там,че не вие приятно да я четете.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Както искаш го приемай,това се нарича градивна критика,въпросът е там,че не вие приятно да я четете.
    Явно е крайно време да разбереш,че между "градивна критика" и "налагане на мнение" има ОГРОМНА разлика
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Colouring
    Не бе,човек,просто ние ти казваме,че в този случай не виждаме нищо грешно.Ти може би си много по-вещ в някои неща от нас,но пък в този случай момичето,щом спазва диетата,значи определено знае какво е позволено и какво не.А и да има някакво малко прегрешение-голяма работа.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Както искаш,ако знаеш кво става с чашката сладолед и "парченцето" шоколад,а по принцип разделното хранене си е голяма глупост,защото не може да се спазва такова,но нали да има да изкарват пари
    И какво става с тях?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Хей, стига. Нека всеки си прави диетата, както знае, резултатите след това ще покажат. Ние може само да подкрепяме.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    И какво става с тях?
    попринцип ти се лепят директно на дупето защото вечер организма изразходва най -малко енергия ,но щом хората отслабват с тази диета значи dont worry
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Няма диета , която да не е вредна. Свалянето на килограми, като цяло си е насилване на организма да се лиши от вещества и количества храна, на която е свикнал. Но това не означава, че да сме дебели е по-ползно. Дори да не сте в сферата на патологичните дебелани, ударът в самочувствието всеки ден пред огледалото нанася много по-големи щети на тялото ни, отколкото 1-2 седмици или месеци на диета. Не малко сме чели за позитивното и негативното настроение, което влияе, понякога дори ключово на здравето и общото благосъстояние на тялото ни.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Няма диета , която да не е вредна. Свалянето на килограми, като цяло си е насилване на организма да се лиши от вещества и количества храна, на която е свикнал. Но това не означава, че да сме дебели е по-ползно. Дори да не сте в сферата на патологичните дебелани, ударът в самочувствието всеки ден пред огледалото нанася много по-големи щети на тялото ни, отколкото 1-2 седмици или месеци на диета. Не малко сме чели за позитивното и негативното настроение, което влияе, понякога дори ключово на здравето и общото благосъстояние на тялото ни.
    true
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Явно е крайно време да разбереш,че между "градивна критика" и "налагане на мнение" има ОГРОМНА разлика
    Аз искам да кажа,че вероятно нещо не сте разбрали от тази 90 дневна диета! Не може да се препоръчва сладолед и шоколад вечерта и това си е градивна критика,не налагане на мнение,а точно това,че мога да се аргументирам го прави скала !! Вие не можете

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Явно ти хич не си я погледнал и си говориш ей така...

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни: ЗАХАР, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ, ПИЦА, СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система. Ако консумираме повече въглехидрати, отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген, те се натрупват в масни депа. Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Полизахариди.
    Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми, през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
    В нашата диета спадат следните въглехидрати:
    ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ (БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС, КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР. БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ, КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ, А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
    ПРИМЕРНО МЕНЮ:
    ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
    2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
    3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
    2. 3-4 парчета сладкиш.
    3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

Айде като не знаеш,не говори специално за тая диета. Щото момичето спазва нея, а не нещо друго.

Ясно,даде ми отговор на моите въпроси и разбрах всичко.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    ПРИМЕРНО МЕНЮ:
    ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
    2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
    3. Спагети със зеленчукови сосове, кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ! Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
    2. 3-4 парчета сладкиш.
    3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад! [/b]

Айде като не знаеш,не говори специално за тая диета. Щото момичето спазва нея, а не нещо друго.
    Това диета ли е или гуляй? о.О
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Гъци,гъци за дебеланите..Да ядат пици,шоколади,торти и да слабеят

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе вие глупави ли сте или се правите на такива?!
    Това,че в заглавието на режима присъства думата "диета",не означава,че е точно това ... Това си е вид разделно хранене,при който всеки ден ядеш храни от различни групи.Това,че веднъж на 4 дена можеш да ядеш спагети или нещо сладко,не означава,че спазващите този режим се тъпчат като прасета
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Как ще се тъпчат бе .. Те карат цял ден на една салата и 2 праскови.. А в белтъчен ден ми слагат маслини,праскови..Това ли се препоръчва за белтъчен ден ? Маслини и праскови? Тези хора май не знаят и кво има в храните.. ;

Ох, айде стига.. а и не всички хора могат по цял ден да ядат варени яйца и извара..

Не забравяй месото! И това е в бълтъчен ден и плюс това от яйцата трябва да се ядат само белтъците..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си