.
Затворена тема
Страница 26 от 59 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1454
    Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Какво чудо стана тука заради една диета... Просто всеки си я спазва както си иска. Всеки ден е позволено да се ядът плодове, а и трябва- за закуска... Някои хора говорят без да знаят за какво става дума !!!!
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Оф спрете вече....
    Всеки си има глава на раменете и си решава к'во да прави с тялото си.Така,че никой няма право да се налага с мнения над другите.Холишит да си яде протеините ние ще си ядем въглехидратите,и толкоз.Кой каквото иска такава диета ще спазва.
    Още малко и ще се откажа от темата,но не и от диетата.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Трябва да се ядат въглехидрати (плодове) в белтъчният ден ли ? Ако е така направо се отказвам ..

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Оф спрете вече....
    Всеки си има глава на раменете и си решава к'во да прави с тялото си.Така,че никой няма право да се налага с мнения над другите.Холишит да си яде протеините ние ще си ядем въглехидратите,и толкоз.Кой каквото иска такава диета ще спазва.
    +1

съгласна съм напълно- всеки си знае !!!
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Трябва да се ядат въглехидрати (плодове) в белтъчният ден ли ? Ако е така направо се отказвам ..
    Щом така е дадено в диетата,значи трябва да се ядат!!!!!!!!!!!!
    Айде спри да ни се бъркаш в темата!

Ясно,необразовани хора пишат книги и овцете ги следват..Продължавайте с диетата и успех,ако прочетете някоя друга книга ще разберете за какво става въпрос.

Град
    Everywhere
    Ясно,необразовани хора пишат книги и овцете ги следват..Продължавайте с диетата и успех,ако прочетете някоя друга книга ще разберете за какво става въпрос.

Абе на тебе какъв ти е проблема. Не я спазваш ти- какво ти пука.
    Щом така са решили ще си я спазват. Виждам има резултати. Ти се тъпчи с извара и блъскай в залата, а те ще си спазват диетата. Край !
    Believe in Yourself !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това,че някои хора не са маниаци на тема калории и храна като теб,не означава,че не знаят и не могат сами да преценят к'во да ядат ...
    Що се отнася до яйцата - ТИ не трябва да ядеш жълтъците,а не тези,които са на 90 дневната ... Това,че ТИ не можеш/не трябва/не ядеш дадена храна не означава,че всички трябва да се лишават от нея ... Това,че ТВОЯ организъм усвоява различните храни по един начин НЕ ОЗНАЧАВА,че при всички е така ...
    Мисля,че момичетата,пишещи тук са достатъчно умни за да успеят да си опознаят организма и да разберат коя храна как им действа.Това,че искат да свалят килограми не означава,че трябва да изключат дадено нещо на 100%
    Що се отнася до количествата - ти като можеш да изядеш 10 яйца и 100 гр. извара (и там още к'во беше) на закуска,НЕ ОЗНАЧАВА,че едно МОМИЧЕ може да изяде същото количество като теб.Аз,например,тия 10 яйца ще ги ям поне 2 дена

Едит:Ти си гълтай прахчетата и хаповете (сам беше написал 1-2 пъти,колко химии приемаш и то като отделно хранене),а ние ще си ядем качествена и разнообразна храна!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Чакайте сега отново да се върнем на въпроса ни.Говорим за БЕЛТЪЧЕН ДЕН-трябва да се ядат САМО БЕЛТЪЦИ (поне 90%) ,жълтъци НЕ могат да влезнат,МАСЛИНИ,ПЛОДОВЕ СЪЩО! Иначе не виждам защо въобще се нарича така..

Спрете се, бе
    Какво толкова, като има въглехидратен ден? И какво толкова, ако titinkaa има някои грешки в менюто (аз не видях да има, но...) Нали пак отслабва? Пък и това си е нейното тяло, тя си знае какво да яде и какво не.
    Не знам дали необразовани хора могат да напишат такава книга за диета, с която толкова много овце са отслабнали?

Град
    Everywhere
    Чакайте сега отново да се върнем на въпроса ни.Говорим за БЕЛТЪЧЕН ДЕН-трябва да се ядат САМО БЕЛТЪЦИ (поне 90%) ,жълтъци НЕ могат да влезнат,МАСЛИНИ,ПЛОДОВЕ СЪЩО! Иначе не виждам защо въобще се нарича така..
    Абе ти не разбра ли че такъв е режима Може да се ядът плодове и маслини също!!!!!
    Believe in Yourself !!!

Ясно,ясно,хем виждате,че не сте прави,че и нападате..Такъв бил режима,в белтъчен ден да ядеш въглехидрати и мазнини,всеки знаел кво да прай с тялото си..Мислите,че сте отслабнали,защото ядете както е написано в режима,не защото има огромни лишения и мислите,че ядете разделно...Колко заблуден може да си? .. Мога да се обзаложа на каквото искате,че ако вземем 2 момичета с еднаква визия и аз тренирам и храня както искам едното а другото по тая 90дневна без да яде или яде боклуци,200% ще е доста назад.Оставям сами да си отговорите на по-горните въпроси..

ПП Просто като гледам такива коментари и не знам кво да правя,да съжеля ли човека,който вярва така заблудено,да му смея ли,да псувам ли..Достъпа да е забранен по-добре,да не се блазня поне..

Град
    Everywhere
    Ясно,ясно,хем виждате,че не сте прави,че и нападате..Такъв бил режима,в белтъчен ден да ядеш въглехидрати и мазнини,всеки знаел кво да прай с тялото си..Мислите,че сте отслабнали,защото ядете както е написано в режима,не защото има огромни лишения и мислите,че ядете разделно...Колко заблуден може да си? .. Мога да се обзаложа на каквото искате,че ако вземем 2 момичета с еднаква визия и аз тренирам и храня както искам едното а другото по тая 90дневна без да яде или яде боклуци,200% ще е доста назад.Оставям сами да си отговорите на по-горните въпроси..

ПП Просто като гледам такива коментари и не знам кво да правя,да съжеля ли човека,който вярва така заблудено,да му смея ли,да псувам ли..Достъпа да е забранен по-добре,да не се блазня поне..
    Не вярвам заблудено (ако става въпрос за мен)- АЗ ГО ВИДЯХ... Видях резултата !!!! И вземи се разкарай от тука

Едит: Храни си своето момиченце със извара и 15 яйца и я води по 8 часа на ден да блъска в залата и като направи 10 кг мускули да видим коя от двете ще изглежда по добре
    Believe in Yourself !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Говорихме за въглехидратния ден и редчето шоколад за вечеря.Това,че ти скачаш от тема,на тема си е лично твой проблем
    2.То и във въглехидратен,и в бобови и варива се ядат плодове,но на ЗАКУСКА!!!Това,че деня се води еди-какъв-си НЕ ОЗНАЧАВА,че цял ден се яде даденото нещо,а означава,че обяда и вечерята трябва да са от дадения вид.Да не говорим и че пишещите тук са предимно подрастващи момичета,които в точно този период от живота си имат нужда да приемат от всичко,но по малко!!!Ама нали си момче,и то с леко промит мозък от химии и железа,няма как да си наясно,че някои ограничения могат да доведат до спиране на менструацията и к'во ли още не ...
    3.Не се хващай за всяка дума.Деня се водел еди-какъв-си и к'во?!То и самия режим има думата "диета" в заглавието си (караш ме да се повтарям ),но да ти прилича на диета?!Освен това к'во толкова,че е яла и нещо извън прословутото име на дадения ден?!Важното е да има резултати,а това,че Тити или някоя друга от нас твърди,че спазва дадена диета въобще не означава,че я спазва стриктно.Ние сме млади и нямаме нужда от стриктни диети.Имаме нужда от няк'ви правила за хранене,било то взаимствани от разделното хранене или от някоя по-строга диета!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ееех, че я обичам Зориту...

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Ееех, че я обичам Зориту...
    И аааз !!! Трябваше някой да му набие това в главата
    Believe in Yourself !!!

Абе да ти кажа човекът до известна степен е прав, обаче едни са неговите цели, нашите са други...

Broscience everywhere..Кажете го с една дума - хранителен режим НЕ МОЖЕТЕ да спазвате.

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Абе да ти кажа човекът до известна степен е прав, обаче едни са неговите цели, нашите са други...
    То затова темата трябва да е за момичета които искат да отслабват, а не за момчета трупащи мускули
    Believe in Yourself !!!

А да ,вие си мислите,че ако кажа на някое момиче как да тренира и да се храни ще качи 10 кг мускулна маса,а бе вие въобще Добре,че ме развелявате ,че в момента по-рядко се смея Имам съученички,които ходят на фитнес,казвам,казвам,хр.реж им обаче не щат да спазват А да,тренировката трябва да е качествена също :d

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    !!!

Развалихте ЦЯЛАТА тема с вашите глупости!
    Всеки познава тялото си и най-добре преценява какво трябва да яде. В 90 дневната си е написано какво и кога може да се приема и ИМА ЕФЕКТ. К'во се хващате за 1 плод или 1 маслина есе едно кой знае какви калории са т'ва Това е написано - това може да се яде. Не виждам за к'во трябва да спорите, като е доказано, че при всички (поне на вс. мнения на които съм попадала) тази диета има ефет ?
    Ако някой иска да спори с друг за нещо, нека поне е на ЛС. НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ СМИСЪЛА НА ТЕМАТА !!!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    1.Говорихме за въглехидратния ден и редчето шоколад за вечеря.Това,че ти скачаш от тема,на тема си е лично твой проблем
    2.То и във въглехидратен,и в бобови и варива се ядат плодове,но на ЗАКУСКА!!!Това,че деня се води еди-какъв-си НЕ ОЗНАЧАВА,че цял ден се яде даденото нещо,а означава,че обяда и вечерята трябва да са от дадения вид.Да не говорим и че пишещите тук са предимно подрастващи момичета,които в точно този период от живота си имат нужда да приемат от всичко,но по малко!!!Ама нали си момче,и то с леко промит мозък от химии и железа,няма как да си наясно,че някои ограничения могат да доведат до спиране на менструацията и к'во ли още не ...
    3.Не се хващай за всяка дума.Деня се водел еди-какъв-си и к'во?!То и самия режим има думата "диета" в заглавието си (караш ме да се повтарям ),но да ти прилича на диета?!Освен това к'во толкова,че е яла и нещо извън прословутото име на дадения ден?!Важното е да има резултати,а това,че Тити или някоя друга от нас твърди,че спазва дадена диета въобще не означава,че я спазва стриктно.Ние сме млади и нямаме нужда от стриктни диети.Имаме нужда от няк'ви правила за хранене,било то взаимствани от разделното хранене или от някоя по-строга диета!!!
    +

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от katii
    !!!

Развалихте ЦЯЛАТА тема с вашите глупости!
    Всеки познава тялото си и най-добре преценява какво трябва да яде. В 90 дневната си е написано какво и кога може да се приема и ИМА ЕФЕКТ. К'во се хващате за 1 плод или 1 маслина есе едно кой знае какви калории са т'ва Това е написано - това може да се яде. Не виждам за к'во трябва да спорите, като е доказано, че при всички (поне на вс. мнения на които съм попадала) тази диета има ефет ?
    Ако някой иска да спори с друг за нещо, нека поне е на ЛС. НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ СМИСЪЛА НА ТЕМАТА !!!
    И накрая ще ни заключат темата,заради някой!!!

Нещо полезно и изпробвано (не от мен де)

http://www.bb-team.org/workout/1566_...#axzz1X6pTMGD9

http://www.bb-team.org/workout/1356_...#axzz1X6pTMGD9

Има и други,които не са пробвани.

Също така

http://www.bb-team.org/workout/1336_...#axzz1X6pTMGD9

Само 1 път с 300 зора го взе,ама се отказа веднага дамата,кво да ги правиш жените,слаба воля ..

Слаба воля.. айде вече почна и да обижда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си