.
Затворена тема
Страница 27 от 59 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1454
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Слаба воля.. айде вече почна и да обижда...
    Щом се засягаш ...

Ами да, засягам се.. Ако човек, който 3-4 месеца е карал на една зелена салата и ябълка на ден, докато гледа как всички др се тъпчат с какво ли не, има слаба воля, ок..

Не,това не е слаба воля,това се нарича голяма глупост и би го направил само човек,който не знае как да се храни,понеже не знае,прибягва до по-прости вариянти-да не яде (или яде минимално) На скоро четох за водни постове,ала бала,става въпрос за въпросното "периодично гладуване" - 72 часа (3 дена) воден пост и после 72 часа балансирано хранене.

http://www.livetolift.com/2011/08/02...4%D0%B8%D1%87/

Не знам до колко е вярно и тн..Имам известни съмнения разбира се,но обещава големи неща..

Ох, айде отивай да вдигаш тежести и се махай...

Оо,това сигурно трябваше да бъде обида

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Broscience everywhere..Кажете го с една дума - хранителен режим НЕ МОЖЕТЕ да спазвате.
    И от къде знаеш кой к'во може да спазва,след като нито знаеш кой к'во яде (освен менютата на 1-2 човека),нито знаеш к'ва физическа активност имаме,нито знаеш как ни е метаболизма/здравословното състояние ... Нищо не знаеш за нас (освен това,че еди-коя-си спазва част от правилата на еди-коя-си диета)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Broscience everywhere.

Ами да, засягам се.. Ако човек, който 3-4 месеца е карал на една зелена салата и ябълка на ден, докато гледа как всички др се тъпчат с какво ли не, има слаба воля, ок..
    +1

Може да е глупост, но се иска воля за това.
    И не, не мисля, че имам слаба воля. Също никое момиче от темата няма слаба воля.

Не трябваше да е обида, просто предлагам всеки да прави това, което му е приятно- ти ще си тренираш, ние ще си пишем тука.

Че пишете си бе Кой ви спира xaxa

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    +1

Може да е глупост, но се иска воля за това.
    И не, не мисля, че имам слаба воля. Също никое момиче от темата няма слаба воля.
    Абсолютно съм съгласна, че е глупост, но не може да ми каже, че имам слаба воля. И както каза Wanderer1, никой в тази тема не е със слаба воля.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Ако някой иска да спори с друг за нещо, нека поне е на ЛС. НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ СМИСЪЛА НА ТЕМАТА !!!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Варна
    Слаба воля ? Сигурна съм ,че почти всяко момиче от тук се е лишавало много пъти от дадена храна ,докато другите около тях са нагъвали пици,спагети,чипсове,сладо еди и т.н. И ако на това му викаш слаба воля... Аз като бях на училище просто бях полудяла. Момчетата нарочно ме дразниха с пици и такива неща и всичките около мене ми предлагат какво ли не ,но не съм си взела нито веднъж!
    МомИче !!!

http://vbox7.com/play:bde2d47776 - Луда лелка разказва как се прави бебе

^Говори ми, приятелките ми, с които обядвам докато сме на даскало, ядяха хот дог, чипс и по един голям Лайън, а аз седя и ям кисело мляко.. Но в крайна сметка всичко това го правим за себе си.

Град
    Варна
    ^Говори ми, приятелките ми, с които обядвам докато сме на даскало, ядяха хот дог, чипс и по един голям Лайън, а аз седя и ям кисело мляко.. Но в крайна сметка всичко това го правим за себе си.
    Е ,то пак като е било кисело мляко На мен най-често ми се случва ,когато съм 1ва смяна всички да ядат пици и дюнери,а аз зи гриза ябълката
    МомИче !!!

^Ами или е било кисело мляко или някакъв плод..

Става дума за тренирането и не всички са еднакви ,мания ви е да слабеете,ама правите опити,които може да бъдат фатални

Град
    София
    Отказвам се от темата.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Става дума за тренирането и не всички са еднакви ,мания ви е да слабеете,ама правите опити,които може да бъдат фатални
    Мания ? Повярвай ми,някои хора се нуждаят спешно от отслабване!!!!! И аз БЯХ от тях и добре,че беше тази диета/режим/ !Престани да ни слагаш под общ знаменател. Някой искаме да свалим доста килограми ,а при други е просто мания!
    МомИче !!!

Мисля,че разбирате за какво става въпрос,ама просто да пишем,да пълним темата Оная 100 страници беше,ама за кой знае колко месеца,тая за има няма 2 седмици ще стане 200

Отказвам се от темата.
    Нее Недей, де

Отказвам се от темата.
    katii Недей!
    HolyShit За бога!ВСЯКО ОТСЛАБВАНЕ по какъвто и да е начин вреди на организма ..така ,че дали ще му навредиш като 2 месеца ядеш яйца и извара или като 3 месеца ядеш разнообразна храна всеки ден няма особенно голямо значение |( ПРОСТО СПРИ ДА ДАВАШ АКЪЛ! да не ти говоря колко вредно е да ядеш толкова много протеини..минала съм през толкова много,изчела съм толкова материал така че.. по -добре ..
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Железни сте, поне ако човек съди от примерните ви менюта. едно мое меню за един ден в период, когато се ограничавам, е колкото ваше за два-три дни.

Интересно ми е някои от вас как издържат на миниатюрни менюта(дали им е било трудно отначало, дали са изпитвали глад, поначало ли са някакви сравнително слаби) и още по-интересно - как се отказахте да ядете боклуци. Колкото и да си набивам в главата, че нещата в шумолящи пакетчета са празни калории, богати са на мазнини и по-добре да изям пържола и салата и да се наям като хората, все не ми се получава. Изпитвам абсолютна и тотална зависимост към захарта под всякаква форма, цигарите ми е по-лесно да ги спра, отколкото да се лиша от нещо сладко. Няколко дни съм дисциплинирана и гледам да се държа прилично, и после пак старата песен. Пробвах да ям вместо сладко какво ли не - ядки, сушени плодове, пресни плодове, зеленчуци, ама не и не. Или изкарвам деня само на боклуци, или пък се храня що-годе добре, но все пак наблягам и на шоколадовите неща. Примерно не ми е проблем да изям супа + пържола и салата + плод(да речем) и след това пак да се нахвърля върху някакви бисквити. Ясно ми е, че трябва да проявя воля и да се спра, докато е време, ама... пуста лакомия.

иначе съм си в напълно нормални здравословни граници откъм кг, ама то това, че външно не ми се отразява, не значи, че не си правя организма на миш-маш.

Град
    София
    Не знам.. Доста сериозно го обмислям това, защото целият смисъл на темата се развали - Тя е за да си споделяме и да се подкрепяме. Ок, понякога е нормално да направим забележка на някой, ако видим че е сгрешил по някакъв начин, дори несъзнателно, но това е нормално. А тука се пуснаха е е*ати спора за пълните глупости. ХолиШит, а ти мислиш ли, че това към което се стремите повечето фитнес маниаци (да качите кг.) е здравословно ???? И знам, че след тоя въпрос пак ще се почне 20 страници спорене.. Това не е смисъла на темата! Според мен, както казах по-горе, ако някой иска да спори с друг поне го правете на лично, а не разваляйте темата !

Град
    София
    Бих останала единствено заради момичетата ! ХолиШит понякога дава доста добри съвети,но друг път като почне да се заяжда и да се хваща за най-най-малкото нещо, се започват адските спорове, от които няма никакъв смисъл! Най-много да ни заключат темата !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си