.
Затворена тема
Страница 28 от 59 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1454
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Не знам от къде сте чули недочули как мама или тате говорят по телефона и са споменали,че качването или свалянето е вредно,ама я ми дефинирай "вредно" .. А за целта във фитнес залата,недейте да захващаме,защото не знаете вероятно каква е целта на повечето,то ако беше едното качване на килограми,всички значи трябва да сме доволни

добре ..момичета ,оставете го (:
    кажете сега как върви диетката
    аз днес си хапнах 2 прасковки за закуска ,а за обяд както казах вчера макарони с мед ,вечерята пак ще липсва ,защото не искам да съм пълничка и с брекети и искам по -бързо да ги сваля >.< не ми се карайте ..ама
    нямам никакви прегрешения ,справям се утре плодове ^^
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    whut?
    Салати,плодове и чай И тялото ще функционира с натрупалите се лайна ли ?
    Как позна бе,муцунка?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Дано всеки ден не е така,че ..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз нещо съм настинала и не мога да мръдна може и от времето да е. Моят ден мина без никакви прегрешения (за сега) ;д
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    в психиатриата ;))
    Момичета,утре съм на тридневна диета с кисело мляко,която при мен ще бъде с прясно Стискайте палци да успея че както имах едно хранително натравяне...

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Цитирай Първоначално написано от katii
    Аз нещо съм настинала и не мога да мръдна може и от времето да е. Моят ден мина без никакви прегрешения (за сега) ;д
    И аз малко бях така сутринта, аз сутрин си правя кардиото, а като си чувствах краката някакси 'кашкавалени' не беше много лесно, но се справих.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе,момичета,спрете да му обръщате внимание (не,че и аз не го правя ).Той не е виновен,че от толкова химии и удари по главата с тежести вече не може да осмисли едно просто изречение,като заглавието на темата

А иначе и аз съм болна Е,то си е нормално,с тоя климатик ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Нещo пак много некомпетентно..Химии,желез ,все едно слушам баба си

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И аз мисля, че е от климатика Но знам ли .. все пак всички около мен са болни и.. да.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Здравейте момичета, аз сега реших да се разтоваря една седмица и ще бъда на чайчета, днес ми е първи ден и се чувствам идеално - изпих 1,5л чай и не чувствам глад

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Трябва да се ядат въглехидрати (плодове) в белтъчният ден ли ? Ако е така направо се отказвам ..
    Щом така е дадено в диетата,значи трябва да се ядат!!!!!!!!!!!!
    Айде спри да ни се бъркаш в темата!
    Всички коментари следях мислех да мълча, но не се стърпях! Какво стана с хубавата тема? HolyShit Като не си компетентен по дадена тема как може да критикуваш всички и всичко ако обичаш без да си наясно с диетата (разделно хранене) е страшно смешно по този начин да говориш..това,че си наясно кое е протеин кое е въглехидрат и т.н не значи,че разбираш тази диета затова спри да изразяваш негативните си мнения,че темата стана резил!

Пак ме предизвиквате.Добре,просто и ясно ви го казвам - ТОВА , КОЕТО ПРАВИТЕ ВИЕ НЕ Е РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ!

Препоръчайте ми някакви упражнения за вътрешната част на бедрата.
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Ай дай примир за разделно хранене ,като много знаеш.. 90 дневната (не я спазвам) си е точно такова. С малки изключения. смисъл че не е толкова стриктно разделно хранене :P
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    ferit0 тичане или друго кардио е най-доброто. а иначе вдигания на крака или клякания
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

По принцип не може да се храните разделно почти никога,каквото и да ядете..Това означава че трябва в даден ден да приемате само един от трите макронутр. и другите два да са равни на 0.А друг въпрос вече е,че например пиеш мляко,то съдържа суроватъчен протеин 20% и казеин 80% --> това не е разделно хранене(защото забранява да смесваш белтъци) и... А бе четете тук,за да разберете,от някой човек по-компетентен от мен и вас и авторите на 90дневната..

http://lubomirivanov.com/4096/

Град
    Ти си тотално изтрещял ... Колко тъп човек трябва да си,че да се хващаш за всяка дума?! Това,че е разделно не означава,че цял ден трябва да се яде само един белтък,подяволите ... Проумей го най-после!!!Ти въобще наясно ли си к'ва е целта на разделното хранене?!Целта е да не се приемат на веднъж различни видове храни,за които е необходимо различно време за да се усвоят от организма.А и кой е казал,че не може да се смесват белтъци?!Специално в 90 дневната е позволено.
    И пак ти казвам като не разбираш значението на думите от заглавието на темата си вземи един речник и прочети определенията им (не,че ще успееш да ги усвоиш и разбереш)!!!

Вземи прочети горе..Дал съм линк,че вече му писва на човек..

obvious troll is obvious..

Град
    в психиатриата ;))
    троли си някъде другаде Има си цял раздел за фитнес манияци и бодибилдъри,остави ни нас нищо незнаещите момичета намира

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Нямам намерение дори да отворя сайта за да видя к'во представлява
    Нямам нужда от съветите на някой,който хапва протеин на прах вместо междинна закуска (или там к'ъвто прах беше писал,че тъпчеш)
    Не мисля и че някое от момичетата тук (все се чудя за к'во момче пише в изцяло женска тема все едно да тръгнеш да обясняваш на някое момиче к'во е т'ва чудо МЦ или ПМС ... )
    Отивай в другия раздел,който е подходящ за теб и остави момичетата намира Тук темата не е "Кой,колко неправилно се храни",а е "Не можем да спазваме диети и ни трябва другарче" ... Никой не ти иска "компетентните" съвети,пич Проумей го най-после!!!Знам,че ти е адски трудно,но т'ва е 3-тата тема,в която 100 човека се мъчат да ти го обяснят,а ти не схващаш

Добре..Само се погледни в огледалото и ще разбереш,поне аз като погледна съм доволен,а ти ?

Град
    в психиатриата ;))
    Да,ама айде да те видим след 10-15 години как ще изглеждаш?

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Да,ама айде да те видим след 10-15 години как ще изглеждаш?
    И как ще изглеждам? Знаеш ли ? Може би много зле,може би в пъти по-добре ,като културист или може би не..Като гледам натуралните кутлтуристи "ветерани" на 60 до 70 години,как изглеждат в пъти по-добре от мен на състазанията..После ми говорят глупости..Като спреш да тренираш и ядеш квото и да е - няма как ..

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Момичета, във възникналия спор някой трябва да замълчи, за да се сложи край. Съветвам ви това да сте вие. Нека хубавата тема не се разваля. Смисълът на темата не е да се надпреварваме кой разбира повече от диети и видовете хранене.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си