- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Не знам от къде сте чули недочули как мама или тате говорят по телефона и са споменали,че качването или свалянето е вредно,ама я ми дефинирай "вредно" .. А за целта във фитнес залата,недейте да захващаме,защото не знаете вероятно каква е целта на повечето,то ако беше едното качване на килограми,всички значи трябва да сме доволни![]()
добре ..момичета ,оставете го (:
кажете сега как върви диетката![]()
аз днес си хапнах 2 прасковки за закуска ,а за обяд както казах вчера макарони с мед ,вечерята пак ще липсва ,защото не искам да съм пълничка и с брекети и искам по -бързо да ги сваля >.< не ми се карайте ..ама![]()
нямам никакви прегрешения ,справям сеутре плодове ^^
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Как позна бе,муцунка?Първоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Аз нещо съм настинала и не мога да мръднаможе и от времето да е. Моят ден мина без никакви прегрешения (за сега) ;д
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Момичета,утре съм на тридневна диета с кисело мляко,която при мен ще бъде с прясноСтискайте палци да успея че както имах едно хранително натравяне...
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
И аз малко бях така сутринта, аз сутрин си правя кардиото, а като си чувствах краката някакси 'кашкавалени' не беше много лесно, но се справих.Първоначално написано от katii
![]()
Абе,момичета,спрете да му обръщате внимание (не,че и аз не го правя).Той не е виновен,че от толкова химии и удари по главата с тежести вече не може да осмисли едно просто изречение,като заглавието на темата
![]()
А иначе и аз съм болнаЕ,то си е нормално,с тоя климатик ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нещo пак много некомпетентно..Химии,желез ,все едно слушам баба си![]()
И аз мисля, че е от климатикаНо знам ли .. все пак всички около мен са болни и.. да.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Здравейте момичета, аз сега реших да се разтоваря една седмица и ще бъда на чайчета, днес ми е първи ден и се чувствам идеално - изпих 1,5л чай и не чувствам глад![]()
Всички коментари следях мислех да мълча, но не се стърпях! Какво стана с хубавата тема? HolyShit Като не си компетентен по дадена тема как може да критикуваш всички и всичко ако обичаш без да си наясно с диетата (разделно хранене) е страшно смешно по този начин да говориш..това,че си наясно кое е протеин кое е въглехидрат и т.н не значи,че разбираш тази диета затова спри да изразяваш негативните си мнения,че темата стана резил!Първоначално написано от titinkaa
Пак ме предизвиквате.Добре,просто и ясно ви го казвам - ТОВА , КОЕТО ПРАВИТЕ ВИЕ НЕ Е РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ!
Препоръчайте ми някакви упражнения за вътрешната част на бедрата.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Ай дай примир за разделно хранене ,като много знаеш.. 90 дневната (не я спазвам) си е точно такова. С малки изключения. смисъл че не е толкова стриктно разделно хранене:P
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
ferit0 тичане или друго кардио е най-доброто. а иначе вдигания на крака или клякания![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
По принцип не може да се храните разделно почти никога,каквото и да ядете..Това означава че трябва в даден ден да приемате само един от трите макронутр. и другите два да са равни на 0.А друг въпрос вече е,че например пиеш мляко,то съдържа суроватъчен протеин 20% и казеин 80% --> това не е разделно хранене(защото забранява да смесваш белтъци) и... А бе четете тук,за да разберете,от някой човек по-компетентен от мен и вас и авторите на 90дневната..
http://lubomirivanov.com/4096/
Ти си тотално изтрещял ... Колко тъп човек трябва да си,че да се хващаш за всяка дума?!Това,че е разделно не означава,че цял ден трябва да се яде само един белтък,подяволите ... Проумей го най-после!!!Ти въобще наясно ли си к'ва е целта на разделното хранене?!Целта е да не се приемат на веднъж различни видове храни,за които е необходимо различно време за да се усвоят от организма.А и кой е казал,че не може да се смесват белтъци?!Специално в 90 дневната е позволено.
И пак ти казвам като не разбираш значението на думите от заглавието на темата си вземи един речник и прочети определенията им (не,че ще успееш да ги усвоиш и разбереш)!!!
Вземи прочети горе..Дал съм линк,че вече му писва на човек..
obvious troll is obvious..
троли си някъде другадеИма си цял раздел за фитнес манияци и бодибилдъри,остави ни нас нищо незнаещите момичета намира
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Нямам намерение дори да отворя сайта за да видя к'во представлява
Нямам нужда от съветите на някой,който хапва протеин на прах вместо междинна закуска (или там к'ъвто прах беше писал,че тъпчеш)![]()
Не мисля и че някое от момичетата тук (все се чудя за к'во момче пише в изцяло женска темавсе едно да тръгнеш да обясняваш на някое момиче к'во е т'ва чудо МЦ или ПМС ...
)
Отивай в другия раздел,който е подходящ за теб и остави момичетата намираТук темата не е "Кой,колко неправилно се храни",а е "Не можем да спазваме диети и ни трябва другарче" ... Никой не ти иска "компетентните" съвети,пич
Проумей го най-после!!!Знам,че ти е адски трудно,но т'ва е 3-тата тема,в която 100 човека се мъчат да ти го обяснят,а ти не схващаш
![]()
Добре..Само се погледни в огледалото и ще разбереш,поне аз като погледна съм доволен,а ти ?![]()
Да,ама айде да те видим след 10-15 години как ще изглеждаш?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
И как ще изглеждам? Знаеш ли ? Може би много зле,може би в пъти по-добре ,като културист или може би не..Като гледам натуралните кутлтуристи "ветерани" на 60 до 70 години,как изглеждат в пъти по-добре от мен на състазанията..После ми говорят глупости..Като спреш да тренираш и ядеш квото и да е - няма как ..Първоначално написано от Yankee
Момичета, във възникналия спор някой трябва да замълчи, за да се сложи край. Съветвам ви това да сте вие. Нека хубавата тема не се разваля. Смисълът на темата не е да се надпреварваме кой разбира повече от диети и видовете хранене.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))