- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Мацки, днес се погледнах в огледалото като застанах в профил и дупето ми е доста по-малко..доста съм свалила от него, а това е основната ми цел.Краката ми също поотслабнаха, но проблем си остава вътрешната част на бедрата. Много ми е отпусната тая част, а аз карам и колело и велото.. Но се надявам, че рано или късно ще се постегне тази част с усилията, които полагам.
![]()
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
ОФ,МОЛЯ ВИ СЕ,МЛЪКНЕТЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хората са тук да се подкрепят,за да могат да отслабнат по-лесно и приятно,а не да се карат и да спорят!Който иска да прави това,което намери за добре!!!СТИГА ВЕЧЕ!
Аз ей сега скачах на въже 20 минути и съм супер заредена.Имах и почивки,разбира се,все пак не съм свикнала още,но ще си го практикувам през ден определено.
^ при мен от скачането на въже доста ми се прибра коремчето,така че продължавай![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
В-И-Н-А-Г-И съм се харесвалаПървоначално написано от HolyShit
Освен това и другите ме харесват!А това,че искам да смъкна няк'ви си 5кг. е заради женската мания,а не защото не се харесвам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз коремче никога не съм имала, но пък миналото лято всеки ден скачах по 10-15 мин. на въже и краката ми се бяха стегнали изключително много и много си ги харесвах.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Не,че нещо ,ама по-добре тренирайте на гладно сутрин (ако имате възможност) , мисля,че ви е ясно защо![]()
Така, успяхме да се скараме пак, но аз предлагам повече това да не се обсъжда и всеки да прави и да яде каквото прецени. Тук сме, за да се подкрепяваме, да даваме съвети, но не и да критикуваме или да се караме.![]()
--
Оох, и да ви се оплача, че утре ми е въглехидратния и вкъщи има торта и баща ми точно донесе някакъв локум, посипан целия с фъстъци, а и утре ще ходим да пазаруваме, че и от там сигурно нещо ще си харесам... стискайте палци да не се натъпча..
![]()
BumpyRide спокойно и аз се бях шашнала,но забелязах ,че когато съм в процес на задържане на килограмите /
/ кожата сама се стегна и придоби много по -добър вид.След като се изкъпеш ,се мажи с някакъв крем или масло от нещо - много помага./ако не го правиш ../ Трябва й време ,за да свикне с промяната. ^^
Sisxx Късмет и нека силата бъде с теб!![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Успех със сладкотоПървоначално написано от Sisxx
![]()
И аз съм съгласна, че не трябва да се караме и се извинявам на момчето в темата и на останалите, ако има нещо![]()
Днес скачах час на въже (с почивки от по минута) и ми беше супер![]()
Сега се чудя да започвам ли пак 90 дневната или някоя друга, че като не съм на режим и се отпускам на шоколади и сладоледи![]()
Една приятелка ми спомена за 10 дневна диета и, че била мн ефикасна, но нз за коя диета точно става на въпрос![]()
Идеи![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Скардейлс ми се стори интересна.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Предполагам:Първоначално написано от FreshJuice
http://dietata.com/2010/08/08/10-%D0...5%D1%82%D0%B0/
Ти по колко време издържаш без да спреш?Първоначално написано от FreshJuice
Прасците ти увеличиха ли се? Мускулът ти там стана ли по-ясно изразен? Вече се чудя страшно много - тая увиснала част на прасците как да я махам, освен с тичане на пръсти, не на цяло стъпало (днес 30 минути), утре пак и пак. Скачането на въже според някои правело голям мускул и голям прасец, други го препоръчват за смаляване. Какво става бе, хора? Няма ли едно категорично мнение?Първоначално написано от BumpyRide
Love is everything!
не знам, ама аз имам мускул на прасеца и никак не свалям. е, вярно, че става все по-стегнат,нали, и вярно, че беше и 37, и 35, а сега е 33 (в някои хубави дни и 32), но се вижда, че имам прасецПървоначално написано от SladkaZagadka
стягай колкото можеш и не прави упражнения, които натоварват мускула директно (стълби, повдигания на пръсти)
иначе съм чувала, че бягане на дълги разстояния помага за издължени крака![]()
Защо точно да не прави упражнения за прасци?
Как помага бягането да се удължат краката?
Мацки днес си изкарах 4-ти плодов ден утре отново съм на белтъчета![]()
защото развива мускул на прасеца, а тя точно това не искаПървоначално написано от HolyShit
и защото бегачитене ми идва думата; са с тънки крачета
чела съм го някъде;
Това,че придобива мускулна тъкан само добро може да доведе,освен до изчисване на мазнини и до стягане.
А това,че тия дето тичат са с тънки крака не знам къде го чела,ама смени източника си на информация.По принцип ако трябва да гледаме спринтьорите си имат дооста големички крака (не,че това означава нещо..)
не гледаме спринтьори, а маратонци, примерно
иначе съм съгласна, че най-добрият вариант е максимално изчистване, но междувременно тя не иска да (до)развива мускул, затова яко кардио и после ще си прецени дали ще оформя по-изявено прасец![]()
И аз искам да отслабна, но ме е страх, че ще изгубя гърдите си, които и сега са си пълна скръб![]()
![]()
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Мхм, а това, което правя аз (тичане 30-40 минути, но не на цяло стъпало, а на пръсти) какъв ефект би имал освен функцията на кардио за сваляне на мазнини по цялото тяло - тоест ще ми намали ли обиколката на прасеца?
callia, по-добре слабичко и съразмерно момиче (малко по-малък бюст, но слабичка), отколкото другото ( малък бюст, по-пълна с тлъстинки)
Love is everything!
Ами, тъй като прасците са част от краката, а краката са най-натоварени при тичане - да. А ти къде тичаш?Първоначално написано от SladkaZagadka
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
еми нали ще изчистиш мазнините от прасеца, демек ще се намали обиколката :Д тичай си спокойно!