.
Затворена тема
Страница 29 от 59 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1454
    Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Мацки, днес се погледнах в огледалото като застанах в профил и дупето ми е доста по-малко..доста съм свалила от него, а това е основната ми цел. Краката ми също поотслабнаха, но проблем си остава вътрешната част на бедрата. Много ми е отпусната тая част, а аз карам и колело и велото.. Но се надявам, че рано или късно ще се постегне тази част с усилията, които полагам.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Супер фен Аватара на HolyShit
    Пробвай някоя машинка :]

Мега фен Аватара на Colouring
    ОФ,МОЛЯ ВИ СЕ,МЛЪКНЕТЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хората са тук да се подкрепят,за да могат да отслабнат по-лесно и приятно,а не да се карат и да спорят!Който иска да прави това,което намери за добре!!!СТИГА ВЕЧЕ!

Аз ей сега скачах на въже 20 минути и съм супер заредена.Имах и почивки,разбира се,все пак не съм свикнала още,но ще си го практикувам през ден определено.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    ^ при мен от скачането на въже доста ми се прибра коремчето,така че продължавай

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Добре..Само се погледни в огледалото и ще разбереш,поне аз като погледна съм доволен,а ти ?
    В-И-Н-А-Г-И съм се харесвала Освен това и другите ме харесват!А това,че искам да смъкна няк'ви си 5кг. е заради женската мания,а не защото не се харесвам
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Аз коремче никога не съм имала, но пък миналото лято всеки ден скачах по 10-15 мин. на въже и краката ми се бяха стегнали изключително много и много си ги харесвах.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Не,че нещо ,ама по-добре тренирайте на гладно сутрин (ако имате възможност) , мисля,че ви е ясно защо

Така, успяхме да се скараме пак, но аз предлагам повече това да не се обсъжда и всеки да прави и да яде каквото прецени. Тук сме, за да се подкрепяваме, да даваме съвети, но не и да критикуваме или да се караме.

--
    Оох, и да ви се оплача, че утре ми е въглехидратния и вкъщи има торта и баща ми точно донесе някакъв локум, посипан целия с фъстъци, а и утре ще ходим да пазаруваме, че и от там сигурно нещо ще си харесам... стискайте палци да не се натъпча..

BumpyRide спокойно и аз се бях шашнала ,но забелязах ,че когато съм в процес на задържане на килограмите / / кожата сама се стегна и придоби много по -добър вид.След като се изкъпеш ,се мажи с някакъв крем или масло от нещо - много помага./ако не го правиш ../ Трябва й време ,за да свикне с промяната. ^^
    Sisxx Късмет и нека силата бъде с теб!
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Така, успяхме да се скараме пак, но аз предлагам повече това да не се обсъжда и всеки да прави и да яде каквото прецени. Тук сме, за да се подкрепяваме, да даваме съвети, но не и да критикуваме или да се караме.

--
    Оох, и да ви се оплача, че утре ми е въглехидратния и вкъщи има торта и баща ми точно донесе някакъв локум, посипан целия с фъстъци, а и утре ще ходим да пазаруваме, че и от там сигурно нещо ще си харесам... стискайте палци да не се натъпча..
    Успех със сладкото

И аз съм съгласна, че не трябва да се караме и се извинявам на момчето в темата и на останалите, ако има нещо

Днес скачах час на въже (с почивки от по минута) и ми беше супер

Сега се чудя да започвам ли пак 90 дневната или някоя друга, че като не съм на режим и се отпускам на шоколади и сладоледи
    Една приятелка ми спомена за 10 дневна диета и, че била мн ефикасна, но нз за коя диета точно става на въпрос
    Идеи
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Скардейлс ми се стори интересна.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice

--
    Успех със сладкото

И аз съм съгласна, че не трябва да се караме и се извинявам на момчето в темата и на останалите, ако има нещо

Сега се чудя да започвам ли пак 90 дневната или някоя друга, че като не съм на режим и се отпускам на шоколади и сладоледи
    Една приятелка ми спомена за 10 дневна диета и, че била мн ефикасна, но нз за коя диета точно става на въпрос
    Идеи
    Предполагам:

http://dietata.com/2010/08/08/10-%D0...5%D1%82%D0%B0/

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice

--
    Успех със сладкото

Идеи
    Ти по колко време издържаш без да спреш?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Аз коремче никога не съм имала, но пък миналото лято всеки ден скачах по 10-15 мин. на въже и краката ми се бяха стегнали изключително много и много си ги харесвах.
    Прасците ти увеличиха ли се? Мускулът ти там стана ли по-ясно изразен? Вече се чудя страшно много - тая увиснала част на прасците как да я махам, освен с тичане на пръсти, не на цяло стъпало (днес 30 минути), утре пак и пак. Скачането на въже според някои правело голям мускул и голям прасец, други го препоръчват за смаляване. Какво става бе, хора? Няма ли едно категорично мнение?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Хaх, хорa .. не може без дa се изпокaрaте ;D

06.09.2011г.

11:00 айс кафе
    13:00 един земел, шунка , домат
    15.30 купичка картофено пюре
    17:30 3-4 сини сливи
    21:00 един земел и салатка

Днес пак оплесках менюто

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Прасците ти увеличиха ли се? Мускулът ти там стана ли по-ясно изразен? Вече се чудя страшно много - тая увиснала част на прасците как да я махам, освен с тичане на пръсти, не на цяло стъпало (днес 30 минути), утре пак и пак. Скачането на въже според някои правело голям мускул и голям прасец, други го препоръчват за смаляване. Какво става бе, хора? Няма ли едно категорично мнение?
    не знам, ама аз имам мускул на прасеца и никак не свалям. е, вярно, че става все по-стегнат,нали, и вярно, че беше и 37, и 35, а сега е 33 (в някои хубави дни и 32), но се вижда, че имам прасец
    стягай колкото можеш и не прави упражнения, които натоварват мускула директно (стълби, повдигания на пръсти)
    иначе съм чувала, че бягане на дълги разстояния помага за издължени крака

Защо точно да не прави упражнения за прасци?
    Как помага бягането да се удължат краката?

Мацки днес си изкарах 4-ти плодов ден утре отново съм на белтъчета

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Защо точно да не прави упражнения за прасци?
    Как помага бягането да се удължат краката?
    защото развива мускул на прасеца, а тя точно това не иска
    и защото бегачите не ми идва думата; са с тънки крачета чела съм го някъде;

Това,че придобива мускулна тъкан само добро може да доведе,освен до изчисване на мазнини и до стягане.
    А това,че тия дето тичат са с тънки крака не знам къде го чела,ама смени източника си на информация.По принцип ако трябва да гледаме спринтьорите си имат дооста големички крака (не,че това означава нещо..)

не гледаме спринтьори, а маратонци, примерно
    иначе съм съгласна, че най-добрият вариант е максимално изчистване, но междувременно тя не иска да (до)развива мускул, затова яко кардио и после ще си прецени дали ще оформя по-изявено прасец

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    И аз искам да отслабна, но ме е страх, че ще изгубя гърдите си, които и сега са си пълна скръб
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Мхм, а това, което правя аз (тичане 30-40 минути, но не на цяло стъпало, а на пръсти) какъв ефект би имал освен функцията на кардио за сваляне на мазнини по цялото тяло - тоест ще ми намали ли обиколката на прасеца?

callia, по-добре слабичко и съразмерно момиче (малко по-малък бюст, но слабичка), отколкото другото ( малък бюст, по-пълна с тлъстинки)
    Love is everything!

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Мхм, а това, което правя аз (тичане 30-40 минути, но не на цяло стъпало, а на пръсти) какъв ефект би имал освен функцията на кардио за сваляне на мазнини по цялото тяло - тоест ще ми намали ли обиколката на прасеца?
    Ами, тъй като прасците са част от краката, а краката са най-натоварени при тичане - да. А ти къде тичаш?
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

еми нали ще изчистиш мазнините от прасеца, демек ще се намали обиколката :Д тичай си спокойно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си