- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Малее колко много сте изписали за няколко часааз за закуска ядох диня, за обяд таратор, а вечерята сигурно ще е салата утре ми белтъчен и трябва да се запася със сирене, плодове и зеленчуци
вие как сте за сега?
![]()
Даааа, а сигурно затова направихте огромно световно събитие от това, че mistalee е яла дюнер.... извинявай, ама не е нормално да ядеш цял ден само малко пъпеш и царевица.. всички супер много си тормозите организмите....Първоначално написано от katii
Иначе според мен е нормално да изразходваш енергия, а не да се лишаваш от храна....
Извинявай,ама дюнерите са толкова гнусни и мазни ... На мен само при мисълта за тях ми се повръща и не мога да разбера как човек може да ги яде ... Има разлика между гладуване и здравословно хранене!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
rabbito
Mistalee лично аз не съм я нападала за единия дюнерИ мога да ти кажа,че всички тук, които спазваме диета, спортуваме. Когато човек има нужда да свали повече килца, няма да му се получи само със спорт, трябва и режим на хранене.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ден 5-белтъчен
З-нектарина
О-шопска салата с половин консерва риба тон
В-пак салата ^ с риба(пъстърва)
С водата мисля,че съм стигнала до 1,5л.
е все пак темата е за диети, дюнерите леко не вървят.Първоначално написано от rabbito
^Точно,тук не е мястото да ни изкушавате със забранени за нас храни.
katii като ти гледам снимката, която си качила в темата за снимки без грим много си добре така както си (пухкавичка/ не е обида-комплимент) Мн си сладка и според мен ако отслабнеш ще изгубиш тази чаровност дето я имашАми ти си решаваш де
Пълното ми меню за днес е:
сутринта в 6 и 20 - две малки праскови
в 8 и 30:сериозната ми закуска - две препечени филийки със сиренце и малко колбас
14,00: порция ориз и сирене и за десерт около 50 грама баклава (не е от това защото от сутринта ми е така)
19,00: вечеря... риба и малко картофена салата
И около 2 литра вода
Не знам тези неща до колко са здравословни, но утре няма да е така (толкова много да ям) Чувствам се като пълнена чушка със всякакви бъркочи днес. Само дано старите навици не ми се върнат, че беше страшно (по 4-5 филий домашен хляб само на закуска)
Сега си тежа 51-52 ама сантиметрите и това, че си имам още подкожни сланинки не ме радва. Продължам си да спортувам и повечко зърнени закуски и кисели плодове и така за напред... дано да си постигна целта и без 90 - дневната
![]()
ПП: вие колко често си позволявате захарни вкуснотийки![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
FreshJuice хихи, мерсино точно заради тия бузи искам да отслабна
![]()
Иначе нека и аз се отчета за днес![]()
З: активия
О: салата, 2 варени яйца + филийка хляб
СЗ: банан
В: салата
и преди малко 1 нектарина
Зарад вас ми се дояде дюнер..Добре,че не съм ял от над половин година и съм забравил вкуса му , хапна ли сега 1 и после всеки ден по цял ден за това ще си мисля xD
Като ви чета и ставам толкова щастлива,защото никога не съм яла дюнериЯвно са доста вкусни щом така ги хвалите,но на мен ми изглеждат гнусно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Почвам да се чудя дали да ида да взема..Едночко-двечки-трички ,стигал съм до 4 дюнера наведнъж![]()
Леле колко се обичам![]()
![]()
Добре ,че не обичам дюнери,джобове,бургери и какви ли не гадории.
Между другото да ви споделя ,че при мен диетата беше много трудна ,защото не ям НИКАКВО /почти/ месо /само луканка и шпеков салам/ , абсолютно никаква риба , яйца,гъби ... и още много неща и все пак успях да сваля 13 кг. И като се има в предвид ,че не съм спортувала много много
... И преди ядях само пици , спагети и ориз
![]()
За колко време ги свали и какво ядеше, че ми стана инт?![]()
И как ги свали и за колко време долу-горе?Първоначално написано от linzer
![]()
linzer и моето меню е като твоето,само че още по-оскъдно,защото не ям никакво месо,риба,голяма част от зеленчуците(чушки,домати,л к),не ям подправки,мляко,гъби.т.н...![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
90 дневната , първите 6-7 още първият месец ... Просто аз имах да свалям ХИПЕР много кила , сега искам още 10 и мисля,че ще съм горе-долу добреПървоначално написано от katericArofl
Свалих ги за 90 дни
И за тези ,които не знаят може да е стряскащо ,но съм на 15
![]()
SlowDownBaby -моят съвет е: не я спирай или почни почивката ! Тогава като ти се яде чушка можеш да си ядеш...Предполагам ,че знаеш какво се яде през почивката
alehole - при теб е наистина трудно , а?![]()
И какво ядеше като не ядеш месо, мляко, зеленчуци баси
![]()
Аз, ако имах мн кила за сваляне, и нащета дето не ги обичам ще ги проям.![]()
Тази тема ми се яви като божие просветление, така да се каже. Толкова съм напълняла, че не мога да се гледам чак. Качила съм около 6 килограма, а за толкова нисичко момиче като мен си е много. Всичко почна от там, че с приятелят ми постоянно си поръчваме храна за вкъщи, а това не се отразява добре на фигурката ми
.
Висока съм: 162 см.
Тежа: 53 кг.
Искам да съм около 46 кг.
Моля ви, кажете ми диета или още по-добре някъкъв режим. Не искам бързи, а ефикасни и постоянни резултати. Имам воля, просто съм се отпуснала и не съм усетила, какво се е случило. Страшно ще съм ви благодарна, ако ми помогнете!
как може да не ядете зеленчуци, мляко и ПОДПРАВКИ
тва е прекалено, и аз бях много злояда, ама сега направо обожавам зеленчуци![]()
Не знам,но аз не ям нищо по мой вкусПървоначално написано от katericArofl
![]()
![]()
Ще ти дам кратко примерно меню какво ядях в белтъчния: тиквички ,изпечени на плоча или барбекю , пиперки с дом.сос и сирене , доматена супа със сирене ... Никакво месо ..риба
Ден втори ..
10:00 Кофичкa кисело мляко
12:00 Зелен пипер (суров) и извaрa
14:00 Мaлък бaнaн
16:00 4 блокчетa шоколaд Ritter Sport![]()
21:00 Зелен пипер и извaрa :д ( Не е нaй-вкусното нещо, което съм ялa .. aмa е полезнa :Д )
След мaлко излизaм зa поне 2км крос
Щом толковa много ви дрaзнят грaмaжи и мaкронутриенти нямa дa ги пишa, aз продължaвaм дa си ги следя..
Мир и любов дa имa![]()
^Ми незнам и аз,но съм такава.В менюто преобладават плодовете и останалите зеленчуци,които обожавам.Готвеното ядене е картофи,ориз,супички,пици(я м кашкавал,сирене,яйца)![]()
Inn0cenCe-здравей.Попаднала си на правилното мястоТук много се подкрепяме и си помагаме в борбата с излишните кг. Незнам коя диета или режим да ти препоръчам..Доста от пишещите в темата бяхме на 90 дневната диета.Можеш да намериш инфо за нея в нета.
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.