.
Затворена тема
Страница 3 от 59 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1454
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Малее колко много сте изписали за няколко часа аз за закуска ядох диня, за обяд таратор, а вечерята сигурно ще е салата утре ми белтъчен и трябва да се запася със сирене, плодове и зеленчуци вие как сте за сега?

Цитирай Първоначално написано от katii
    Тук никой не се мъчи. Никои не прави диета на сила , ами защото така е преценил. Едни спазват 90-дневната диета, а тя е на принципа на разделното хранене има си ден за въглехидрати,белтъци етц. така, че никой не се лишава от нищо. А тези които не са на диета са си на техен режим в който пак хапват от всичко, но по малко.
    Даааа, а сигурно затова направихте огромно световно събитие от това, че mistalee е яла дюнер.... извинявай, ама не е нормално да ядеш цял ден само малко пъпеш и царевица.. всички супер много си тормозите организмите....
    Иначе според мен е нормално да изразходваш енергия, а не да се лишаваш от храна....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Извинявай,ама дюнерите са толкова гнусни и мазни ... На мен само при мисълта за тях ми се повръща и не мога да разбера как човек може да ги яде ... Има разлика между гладуване и здравословно хранене!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    rabbito

Mistalee лично аз не съм я нападала за единия дюнер И мога да ти кажа,че всички тук, които спазваме диета, спортуваме. Когато човек има нужда да свали повече килца, няма да му се получи само със спорт, трябва и режим на хранене.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ден 5-белтъчен
    З-нектарина
    О-шопска салата с половин консерва риба тон
    В-пак салата ^ с риба(пъстърва)

С водата мисля,че съм стигнала до 1,5л.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от rabbito
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Тук никой не се мъчи. Никои не прави диета на сила , ами защото така е преценил. Едни спазват 90-дневната диета, а тя е на принципа на разделното хранене има си ден за въглехидрати,белтъци етц. така, че никой не се лишава от нищо. А тези които не са на диета са си на техен режим в който пак хапват от всичко, но по малко.
    Даааа, а сигурно затова направихте огромно световно събитие от това, че mistalee е яла дюнер.... извинявай, ама не е нормално да ядеш цял ден само малко пъпеш и царевица.. всички супер много си тормозите организмите....
    Иначе според мен е нормално да изразходваш енергия, а не да се лишаваш от храна....
    е все пак темата е за диети, дюнерите леко не вървят.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Точно,тук не е мястото да ни изкушавате със забранени за нас храни.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    katii като ти гледам снимката, която си качила в темата за снимки без грим много си добре така както си (пухкавичка/ не е обида-комплимент) Мн си сладка и според мен ако отслабнеш ще изгубиш тази чаровност дето я имаш Ами ти си решаваш де

Пълното ми меню за днес е:
    сутринта в 6 и 20 - две малки праскови
    в 8 и 30:сериозната ми закуска - две препечени филийки със сиренце и малко колбас
    14,00: порция ориз и сирене и за десерт около 50 грама баклава (не е от това защото от сутринта ми е така)
    19,00: вечеря... риба и малко картофена салата
    И около 2 литра вода

Не знам тези неща до колко са здравословни, но утре няма да е така (толкова много да ям) Чувствам се като пълнена чушка със всякакви бъркочи днес. Само дано старите навици не ми се върнат, че беше страшно (по 4-5 филий домашен хляб само на закуска)
    Сега си тежа 51-52 ама сантиметрите и това, че си имам още подкожни сланинки не ме радва. Продължам си да спортувам и повечко зърнени закуски и кисели плодове и така за напред... дано да си постигна целта и без 90 - дневната

ПП: вие колко често си позволявате захарни вкуснотийки
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Град
    София
    FreshJuice хихи, мерси но точно заради тия бузи искам да отслабна

Град
    София
    Иначе нека и аз се отчета за днес

З: активия
    О: салата, 2 варени яйца + филийка хляб
    СЗ: банан
    В: салата
    и преди малко 1 нектарина

Супер фен Аватара на HolyShit
    Зарад вас ми се дояде дюнер.. Добре,че не съм ял от над половин година и съм забравил вкуса му , хапна ли сега 1 и после всеки ден по цял ден за това ще си мисля xD

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като ви чета и ставам толкова щастлива,защото никога не съм яла дюнери Явно са доста вкусни щом така ги хвалите,но на мен ми изглеждат гнусно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Зори, вкусни сa .. вкусни

Супер фен Аватара на HolyShit
    Почвам да се чудя дали да ида да взема..Едночко-двечки-трички ,стигал съм до 4 дюнера наведнъж

Град
    Варна
    Леле колко се обичам Добре ,че не обичам дюнери,джобове,бургери и какви ли не гадории. Между другото да ви споделя ,че при мен диетата беше много трудна ,защото не ям НИКАКВО /почти/ месо /само луканка и шпеков салам/ , абсолютно никаква риба , яйца,гъби ... и още много неща и все пак успях да сваля 13 кг. И като се има в предвид ,че не съм спортувала много много ... И преди ядях само пици , спагети и ориз

Супер фен Аватара на katericArofl
    За колко време ги свали и какво ядеше, че ми стана инт?

Цитирай Първоначално написано от linzer
    Леле колко се обичам Добре ,че не обичам дюнери,джобове,бургери и какви ли не гадории. Между другото да ви споделя ,че при мен диетата беше много трудна ,защото не ям НИКАКВО /почти/ месо /само луканка и шпеков салам/ , абсолютно никаква риба , яйца,гъби ... и още много неща и все пак успях да сваля 13 кг. И като се има в предвид ,че не съм спортувала много много ... И преди ядях само пици , спагети и ориз
    И как ги свали и за колко време долу-горе?

Голям фен Аватара на alehole
    linzer и моето меню е като твоето,само че още по-оскъдно,защото не ям никакво месо,риба,голяма част от зеленчуците(чушки,домати,л к),не ям подправки,мляко,гъби.т.н...
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    За колко време ги свали и какво ядеше, че ми стана инт?
    90 дневната , първите 6-7 още първият месец ... Просто аз имах да свалям ХИПЕР много кила , сега искам още 10 и мисля,че ще съм горе-долу добре Свалих ги за 90 дни И за тези ,които не знаят може да е стряскащо ,но съм на 15

SlowDownBaby -моят съвет е: не я спирай или почни почивката ! Тогава като ти се яде чушка можеш да си ядеш...Предполагам ,че знаеш какво се яде през почивката

alehole - при теб е наистина трудно , а?

Супер фен Аватара на katericArofl
    И какво ядеше като не ядеш месо, мляко, зеленчуци баси

Аз, ако имах мн кила за сваляне, и нащета дето не ги обичам ще ги проям.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Тази тема ми се яви като божие просветление, така да се каже . Толкова съм напълняла, че не мога да се гледам чак. Качила съм около 6 килограма, а за толкова нисичко момиче като мен си е много. Всичко почна от там, че с приятелят ми постоянно си поръчваме храна за вкъщи, а това не се отразява добре на фигурката ми .

Висока съм: 162 см.
    Тежа: 53 кг.
    Искам да съм около 46 кг.

Моля ви, кажете ми диета или още по-добре някъкъв режим. Не искам бързи, а ефикасни и постоянни резултати. Имам воля, просто съм се отпуснала и не съм усетила, какво се е случило. Страшно ще съм ви благодарна, ако ми помогнете!

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Супер фен Аватара на Jaune
    как може да не ядете зеленчуци, мляко и ПОДПРАВКИ
    тва е прекалено, и аз бях много злояда, ама сега направо обожавам зеленчуци

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    И какво ядеше като не ядеш месо, мляко, зеленчуци баси

Аз, ако имах мн кила за сваляне, и нащета дето не ги обичам ще ги проям.
    Не знам,но аз не ям нищо по мой вкус Ще ти дам кратко примерно меню какво ядях в белтъчния: тиквички ,изпечени на плоча или барбекю , пиперки с дом.сос и сирене , доматена супа със сирене ... Никакво месо ..риба

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Ден втори ..

10:00 Кофичкa кисело мляко
    12:00 Зелен пипер (суров ) и извaрa
    14:00 Мaлък бaнaн
    16:00 4 блокчетa шоколaд Ritter Sport
    21:00 Зелен пипер и извaрa :д ( Не е нaй-вкусното нещо, което съм ялa .. aмa е полезнa :Д )

След мaлко излизaм зa поне 2км крос

Щом толковa много ви дрaзнят грaмaжи и мaкронутриенти нямa дa ги пишa, aз продължaвaм дa си ги следя ..
    Мир и любов дa имa

Голям фен Аватара на alehole
    ^Ми незнам и аз,но съм такава.В менюто преобладават плодовете и останалите зеленчуци,които обожавам.Готвеното ядене е картофи,ориз,супички,пици(я м кашкавал,сирене,яйца)
    Inn0cenCe-здравей.Попаднала си на правилното място Тук много се подкрепяме и си помагаме в борбата с излишните кг. Незнам коя диета или режим да ти препоръчам..Доста от пишещите в темата бяхме на 90 дневната диета.Можеш да намериш инфо за нея в нета.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си