- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Така де.. аз искам стройни и слаби прасци, като на младо момичеПървоначално написано от callia
, а не мускулести и обемисти.
Бтв, има ли разлика между тичане на място и тичане навън ? (утре май няма да мога да излезна и питам)
Love is everything!
навън е по-ефикасно, ама и вкъщи би трябвало да е окей :Д
Мускулести и обемести прасци НЕ СЕ правят с тичане,работата тук опира и до ГЕН,пробвайте някоя машинка за прасци (ако ходите на фитнес) , тичайте си нормално(те си участват) , но по-добре е да вървите(бързо ходене) около 6 до 7 км/час , пулса трябва да е от 120-150 ,премерете го накрая на тренировката и 3-4 минути след нея . Зоната се нарича "fat burning zone" А зоната в която сте вие докато тичате се нарича "aerobic/performance zone" , тоест е повече за издръжливост.
Още ли спитееМен ме събудиха доста рано и сега не мога да заспя.
По-късно ще хапна плод (мисля да се опитам да хапна малко грейпфрут, защото явно ще трябва да се науча да ям) Днес ми е бобов.
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ ДоброСлед малко и аз отивам да се мъча
![]()
Кви са тия грейпфрутиВъв въглехидратен пробвайте овеса и ви гарантирам,че ще повърнете,особенно ако ядете по 300 грама като мен
![]()
На мен така или иначе не ми се получи с грейпфрута![]()
Ден 17-белтъчен
З-нектарина
О-шопска салата с 2 кебапчета
В-салата и телешко месо
ЩЕ ПОМОЛЯ ХОЛИШИТ ДА НЕ МИ КОМЕНТИРА БЕЛТЪЧНИЯ ДЕН,ЧЕ ПАК ЩЕ СТАНЕ КАВГА!
Добро утро и от мен![]()
Аз сега станах и се чудя какво да ям... у дома няма плодове![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
По-ефикасно е навън,защото във вас ако тичаш е все едно нищо не си трениралаПървоначално написано от Jaune
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Освен , ако не си Бил Гейтс и нямаш футболно игрище в къщата сиПървоначално написано от Yankee
xaxa
Е,т,ва са подробности![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Глупости,на място може да не е по-ефикасно от тичането навън,но ОПРЕДЕЛЕНО има ефект,ако си постоянен.И го казвам от личен опит.
Станах в 10 и излезнах (носачите от магазина ни докараха дивана и трябваше да ги чакам на едно кръстовище, за да им покажа в кой блок сме и да го качат до нас).
В 11 пих кафе с малко мед.
В 12 ядох ориз със зеленчуци и малко сладолед.
По - късно ще ям някакъв плод и орехи с мед.
Аз малко зарязах диетатано иначе си продължавам с упражненията. Сега ми остана да сваля само долната част на корема, но така и не знам как ще стане: с кардио или коремни? Вие как мислите?
![]()
^ Кардио+коремни![]()
И аз така предположихПървоначално написано от katii
![]()
Искате да имате огромни плочки ли ?По принцип повечето не искат
![]()
Е аз не искам плочки просто долната част на корема ми трябва да се стегнеПървоначално написано от HolyShit
![]()
Аз си продължавам с диетката и си ми е добреМисля първо да сваля колкото желая и тогава да стягам
А момичета при вас какви са резултатите има ли свалени килограмчета
![]()
Не следя темата но започвам протеиновата диета и се питах може ли в кафето да се слага суха сметана? И може ли да се яде риба от консерва?![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Това става с кардио,с упражненията за корем,просто ще "изпъкне" (в случая плочките) , ако не искаш плочки,не виждам смисъл да правиш корем повече от 1 път в седмицата (или даже въобще,съобразено целите ви)Първоначално написано от CherryBell13