- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Аз не издържах днес...Свалила съм само 2 кг за 4 дни ( при обещаните 4) и ядох бонбон, бисквити, сухар с пастет... Никога няма да отслабна![]()
![]()
![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ем така еНе е като моите диети - ЯЖ МНОГО,ЗА ДА ОСТАБНЕШ МНОГО
![]()
E e..САМО 2 КГ. ЗА 4 ДНИ?! Как го каза сякаш е малко..По принцип ми звучи много нездравословно, но предполагам, че една част е вода. И как така няма да да отслабнеш никога? Разбира се, че ще отслабнеш! Всички мацки тук имаме огромна воля и сме много упорити. Припомни ми времето, когато и аз така си казвах - "няма да отслабна никога повече..постоянно се тъпча". Но резултатът е налице. Започнах да отслабвам. Никакво отказване. Какво като си прегрешила? Утре е нов ден.Първоначално написано от Josefinne
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Да, малко зор идватПървоначално написано от FreshJuice
Но аз съм ги свикнала г/д , защото миналата година тренирах таебо. Ти от колко време вече го правиш ? Виждаш ли резултат ?
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Josefinne Естествено, че ще отслабнеш!Аз мога само да се надявам на резултати като твоите.
Чудех се дали мога вместо някое от храненията да пия по чаша мляко, но не само в белтъчния ден? Защото нали си пише да не пием мляко м/у храненията, защото се брои за 1 такова...![]()
Здравейте хора, не пиша честно, но ви чета редовно.
Аз карам 90 дневната и днес ми е 15-ти ден. От четири дена леко го прекарах през просото и нито съм тренирала, нито съм си спазвала много режима. Днеска скачах малко на обръч и правих коремни, но до там. Първите няколко дни бях страшно мотивирана, но напоследък нещо нямам желание за нищо. За тези 15 дена съм свалила 2 килограма и нито грам повече.И то ги бях свалила още на третия ден... Скоро би трябвало да ми дойде, но вече се отчаях и съм на път да се предам...
То не е нужно да го пиеш само в белтъчен денПървоначално написано от Sisxx
То млякото има към 4 въглехидрат (а протеина от 3 до 3.3) Смятай
А ако вземеш пълномаслено,с по 3+ тогава имаш всичко --> ПРОТЕИН + ВЪГЛЕХИДРАТ + МАЗНИНИ
HolyShit , как да изгоря мазнините в долната част на корема? И въобще някакви упражнения за тази част ще ми препоръчаш ли? Вярно, че правя кардио, но искам и отделно нещо. А нямам възможност да посещавам фитнес.
Love is everything!
Упражнения тук --> http://www.stranabg.com/upload/brows...5hbHM%3D&b=221
С напрягането на мускула няма да стопиш мазнини,по-скоро може да имаш малко по-голяма и добре-личаща плочка.
7:30 - 30 мин тичане
З : купичка Nestle Fitnes
О : пиле с картофи
СЗ : Сладолед
В: Малко картофи
ПП: Малее ,като ви чета на някои менютата и направо не мога да пвярвам?!
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Добре, а с какво да стопя мазнините по него? С тичане? Правя го, всяка сутрин. Със събуждането виждам, че коремът ми не е издут, а е почти плосък, но когато хапна нещо и няма спомен от това. Със скачане на въже? Правя го. Не забелязвам голяма разлика. С какво?Първоначално написано от HolyShit
Love is everything!
HolyShitи другите,ако знаят да пишат (ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА) как да махана бричовете и паласките с какви упражения и кой храни да намяля/спра ???
защото колкото и да се ограничавам ,каквито и упражения да правя ставам супер слаба в останалите части на тялото,само тези проклети паласки и бричове не се махат![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Wwwooow , вдигания на крака помагат![]()
Wwwooow
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html бричове
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ паласки
Дано съм ти помогнала.![]()
последното упражнение има ефект![]()
За паласките и въртене на обръч също.Аз си избрах този метод,защото ми е най-забавен.Пускам си някой сериал и въртя ли въртя.![]()
sunnnnnnnn, katii , Colouring Благодаря ви!![]()
обръч редовно си въртя,но сякаш не виждам голям ефект..
правя и наклони настрани с тежест (и голяма мускулна треска имам),но паласките си стоят.. Но ще правя сега всички упражнения от сайта.. и вдигането на крака ще правя(въпреки,че ми е МНОГО трудно и гадно упражнение.. ) ,ако някой се сеща още нещо моля да сподели ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Сутрин на гладно правиш кардиото,обаче не тичай..Прави бързо ходене,хранителният режим знаеш също,че е много важен..Първоначално написано от SladkaZagadka
По-добро от кардио няма,упражнения за корем,които да горят мазнини-НЯМА.Опиши как се храниш :}Първоначално написано от Wwwooow
С обикновен обръч ли тренираш?Ако е така,то предполагам той е прекалено лек и не може да се забележи видим резултат.Най-добре е с дървен,но така и не съм си намерила такъв.Аз въртя по два наведнъж и напрежението е по-голямо.Ако не можеш да въртиш и двата едновременно можеш да си напълниш самия обръч с нещо,което ще придава тежина.Първоначално написано от Wwwooow
![]()
Храня се с каквото има в къщи(манджи). Закуска-1 малка филия бял хляб с кашквал/сирене, салам,домати или нещо др. обяд; манджа с половин или цяла филия хляб и салата; вечеря;плодово мляко с 3-4 диетички бисквитки ,,ревю" .. горе-долу така : ) Но с кардиото ще отслабне цялото ми тяло и ме е страх,че на места ще стана кльощава..Първоначално написано от HolyShit
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Моя обръч е пълен с вода.. мога два едновременно,значи ще трябва да си купя още един значи.. Благодаря за съветаПървоначално написано от Colouring
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Абе ,мацки по колко време задържате обръча? Аз го изпускам супер бързо, не знам ,може и да е от тва ,че е много лек![]()
![]()
То за това се трупа мускулна маса ,ама вие момичетата много я избягвате,вероятно защото не сте запознати с функцията й..Добре ще е леееееекичко да си промениш хранителният режим (и като казвам впредвид лекичкo имам впредвид доста драстично,а да не забравя,зависи какви манджи ядеш,по-колко и как се готвят)