- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
манджи като мусака,пълнени чушки,супи ей от този род с малко мазнина.. Какво да променя в режима миПървоначално написано от HolyShit
?
sunnnnnnnn около 20-30-40-60 мин зависи,може и от това,че е лек да не можеш повече,или не си се научила добре ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз, мацки, официално днес си хапнах вечерята, с което зарязах " Японското чудо". Много мъчна диета, 4 дни бяха пълен кошмар, а 5тият е най-гаден.
Реших да мина засега на нещо като... захранване , обаче в обратен режим, т.е. период на подготовка за диета, през който да сведа до минимум "лошите" храни и да увелича плодовете, зеленчуците и водата в менюто си.
Иска ми се обаче да чуя мнението ви относно следния нисковъглехидатен режим на хранене. Не мога да преценя дали би имал ефект или е загуба на време. Като по-вещи в занаята помагайте!
Сутрин се пие кафе или чай, по-добре без захар, ако не може, тогава само с 1 малка лъжичка.
Преди обедна закуска – изпива се 1 кофичка разбито (за да може да се пие) кисело мляко.
За обяд се яде колкото искате филе, може само филе или филе със салата (салатата да е от пресни зеленчуци, не може да е Снежанка, Руска, Картофена или друга пакетирана салата – само пресни зеленчуци са позволени). Не се яде хляб.
За вечеря се яде колкото искате филе, позволена е отново само салата от пресни зеленчуци.
Ако 2 пъти на ден се яде по 150 гр. филе – това са 300 гр. на ден. Разбира се едър мъж ще яде повече от средна на ръст жена, така че всеки за себе си определя колко да яде – няма ограничение в количеството, но е важно да се засече за 1 ден, за да се сметне колко е необходимо за 1 седмица на ниско въглехидратна диета.
Списък с покупки за седмицата:
Кафе или чай.
7 кисели млека – може да се вземат различни марки за разнообразие.
2-3 килограма месо филе (ако ядете 300 гр. на ден по 7 дни – 2 кг и 100 грама за седмицата). Вземете си 7 различни вида, всеки опакован отделно, така ще знаете, че си вземате една торбичка за деня и храната за офиса е осигурена. Например: 300 грама пилешко филе, 300 грама телешко, 300 грама пуешко, 300 гр. свинско, 300 грама някакъв друг вид и така 7 различни вида, за да има разнообразие през седмицата.
Зеленчуци, ако смятате да си правите салати – домати, краставици, зеле, пресен лук, магданоз, марули.
Допълнителни храни, които са позволени по време на ниско въглехидратна диета:
Яйца (варени).
Сирене и кашкавал в малки количества, защото имат мазнини.
Пълнозърнест хляб в малки количества – 1 филия на ден.
Маслини – по 5-10 на ден.
Овесени ядки – по 2 с.л. на ден.
Всички пресни зеленчуци.
Печена риба.
Грах, боб, леща – 3 пъти седмично, на обяд, по 1 купа, без хляб, със салата
Забранени храни и напитки докато сте на ниско въглехидратна диета
Бял хляб
Газирани напитки – съдържат много захар и са основния проблем за много хора, защото неусетно може да се изпие 1 литър Кока кола и човек хем е гладен, хем се е натъпкал със захар. Ако пиете много газирани напитки, ако само тях спрете, ще отслабнете.
Алкохол, даже и бира
Сладки неща, ако е сладко не се яде, даже и плодове.
Пържено.
Ориз – 2-3 лъжици варен ориз не са проблем, примерно като гарнитура на филето, но повече не.
Картофи – 100 гр. варени картофи на ден също са ок, но не повече. Примерно вместо 1 филия пълнозърнест хляб може да се ядат 100 грама варени (в никакъв случай пържени) картофи или 2-3 лъжици сварен ориз.
Плодове – съдържат много въглехидрати. Няма проблем да изядете 1 ябълка 2-3 пъти седмично или 1 портокал или друго, но като цяло плодовете са с високо съдържание на въглехидрати и се избягват по време на ниско въглехидратна диета.
Натурални сокове – без да усещате се зареждате с въглехидрати. В натуралните сокове освен захар има и консерванти. Ако толкова много ви се пие сок, то нека тогава да е фреш, но да знаете, че 1 чаша фреш се прави от 2-3 плода и това са много въглехидрати.
Сосове – много са опасни – без да се усетите се натъпквате с мазнини.
Пици, кексове, пасти, торти, сладкиши, соленки – има ли в храната тесто – значи има въглехидрати.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Менюто ми за днес:
З: Фреш от нектарини
О: Малко сьомга и варени картофи
В: Салата
Пих зелен, черен и оолонг чай![]()
Може ли да ми препоръчате някакви упражнения за бедра?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не,че не стават,но предпочитай неща,които знаеш какво съдържат и не са от 1000 продукти(като мусаката например) Чушките ще ти предложа да ги печеш както аз го правя ,тоест пълниш с яйца и сиренеПървоначално написано от Wwwooow
2 чушки ядеш с една купа таратор(айде да не е за теб 1
) Като няма кво друго и на това съм карам и е много вкусно и няма много калории,нито пък въглехидрати.
Нещица като месо/яйца/сирене/извара не присъстват ли в менюто ти ?
@Joseffine защо тая диета ми прилича на тази на Дюкан,ама по опростен вид(със само 3 пъти ядене на ден)
Гладна съъъмотново ...
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Първоначално написано от katii
Ами от около 3 седмици вечепо 5- 6 пъти в седмицата и определено виждам резултати. по- стегнати крака и дупе
![]()
katii извинявай, че толкова късно ти отговарям
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Ден 18-бобов
З-нектарина
О-салата и картофи
В-салата пак с нещо от тоя род^
Благодаря тиПървоначално написано от HolyShit
пресъстват да,без изварата де(не ми харесва нещо)
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Някакви резултати вече?Първоначално написано от titinkaa
![]()
Аз си закусих с една пълнозърнеста филийка със сирене,а сега пия кафе без захар.Не мога да се откажа от него просто!![]()
Не знам за човек,на който да му харесва изваратаПървоначално написано от Wwwooow
Един приятел вика,че си правил мусака от извара,яйца и тиквички и го изяжда на един ден (1 kg извара) - много вкусно било
![]()
Аз със извара съм си правила пълнени чушки и стават страхотно.. само на салата не мога да я ям ..Днес съм на варива и за обяд си правя ориз с зеленчуци
![]()
Момичета и аз да се похваля - досега бях на някакъв мой си режим и с него свалих 3 килограма някъде (не се меря, затова не знам с точност) и от днес официално съм на диета, която трае 20 дни, надявам се да я издържа и да видя какво ще стане след това.![]()
Colouring,до тук свалени 4кг,и определено съм свалила и някви см,защото днес се наврях с анцунг(долнище),който мин.година ми беше тесен и ми опъваше много в дупето.
pitfall, на каква диета си ?![]()
Не знам как й е името, но е някаква английска:
Първи и втори ден:
1 литър доматен сок или 1 литър мляко + 1 филийка пълнозърнес хляб се разпределят за целия ден.
Трети и четвърти ден:
Закуска:
Чай или кафе, 1 филийка хляб с масло, 2 чаени лъжички мед.
Обяд:
Пилешки бульон с 2 супени лъж. грах, 1 филийка хляб.
Следобед:
Една чаша чай с 1 чаена лъжичка мед
Вечеря:
2 варени яйца или 50г кашкавал или 100г задушена риба или 100г варено пилешко месо.
Пети ден:
Закуска:
2 праскови или 2 ябълки
Обяд:
Зеленчукова супа (без картофи), 1 филийка хляб
Следобяд:
1 ябълка или 1 кайсия
Вечеря:
Зеленчукова салата, 1 филийка черен хляб.
Следващите 15 дни диета се повтаря.
Здравейте отново, чух нещо и искам да ви попитам дали според вас е вярно, защото сте по-компетентни от мен.Такам вярно ли е, че съдаржанието ан вода в женското тяло е доста голямо и то покачва теглото на моменти? Мерси предварително
.................
^ oO ?!
До преди малко правих отново таебо-то и другите упражнения от вчера. Утре малко релакс90 дневната не я спазвам много, особено сутрин.. вместо плод ям овесени ядки.. е понякога и плод хапвам и така
ноо нищо.. важното е, че пак има ефект
![]()
Момичета страшни сте! Продължавайте така. Прицнипно нямам мужда от диета и не обичам да спазвам хранителен режим,обаче наще вече са 2ри месец на 90 дневната диета и ям каквото има у дома,е хапвам и някои други странични неща , но покрай тях съм свалила 2-3 килограмаНе е хубаво,щото става прекалено слаба,амаа квото е ще папаквам повечко и ви поздравявам за волята и услията ,които полагате
![]()
![]()
![]()
maDamn
Аз малко зарязах диетата но не знам защо продължавам да отслабвамсвалила съм 10 см. от талията а бедрата ми вече са 53 см.
![]()
![]()
^СТРАХОТЕН РЕЗУЛТАТ!БРАВО!![]()
Аз преди малко се улях.Хапнах си двете яйчица и салатката,обаче след това хапнах смокини и един банан.Знам,плодове са,но не трябваше.![]()
Аз днес изядох два сандвича с кашкавал и шунка. Следобед ще ям кисело мляко и после някакъв плод.
Сутринта правих 20мин на кростренажора и ме заболяха краката все едно имах мускулна треска ... много странно
CherryBell13 и аз искам бедра 53см.![]()
моля сподели своята тайна с мен ;ддПървоначално написано от Wanderer1