.
Затворена тема
Страница 33 от 59 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1454
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    То за това се трупа мускулна маса ,ама вие момичетата много я избягвате,вероятно защото не сте запознати с функцията й..Добре ще е леееееекичко да си промениш хранителният режим (и като казвам впредвид лекичкo имам впредвид доста драстично,а да не забравя,зависи какви манджи ядеш,по-колко и как се готвят)
    манджи като мусака,пълнени чушки,супи ей от този род с малко мазнина.. Какво да променя в режима ми ?

sunnnnnnnn около 20-30-40-60 мин зависи,може и от това,че е лек да не можеш повече,или не си се научила добре ..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз, мацки, официално днес си хапнах вечерята, с което зарязах " Японското чудо". Много мъчна диета, 4 дни бяха пълен кошмар, а 5тият е най-гаден.
    Реших да мина засега на нещо като... захранване , обаче в обратен режим, т.е. период на подготовка за диета, през който да сведа до минимум "лошите" храни и да увелича плодовете, зеленчуците и водата в менюто си.
    Иска ми се обаче да чуя мнението ви относно следния нисковъглехидатен режим на хранене. Не мога да преценя дали би имал ефект или е загуба на време. Като по-вещи в занаята помагайте!

Сутрин се пие кафе или чай, по-добре без захар, ако не може, тогава само с 1 малка лъжичка.

Преди обедна закуска – изпива се 1 кофичка разбито (за да може да се пие) кисело мляко.

За обяд се яде колкото искате филе, може само филе или филе със салата (салатата да е от пресни зеленчуци, не може да е Снежанка, Руска, Картофена или друга пакетирана салата – само пресни зеленчуци са позволени). Не се яде хляб.

За вечеря се яде колкото искате филе, позволена е отново само салата от пресни зеленчуци.

Ако 2 пъти на ден се яде по 150 гр. филе – това са 300 гр. на ден. Разбира се едър мъж ще яде повече от средна на ръст жена, така че всеки за себе си определя колко да яде – няма ограничение в количеството, но е важно да се засече за 1 ден, за да се сметне колко е необходимо за 1 седмица на ниско въглехидратна диета.

Списък с покупки за седмицата:
    Кафе или чай.
    7 кисели млека – може да се вземат различни марки за разнообразие.
    2-3 килограма месо филе (ако ядете 300 гр. на ден по 7 дни – 2 кг и 100 грама за седмицата). Вземете си 7 различни вида, всеки опакован отделно, така ще знаете, че си вземате една торбичка за деня и храната за офиса е осигурена. Например: 300 грама пилешко филе, 300 грама телешко, 300 грама пуешко, 300 гр. свинско, 300 грама някакъв друг вид и така 7 различни вида, за да има разнообразие през седмицата.
    Зеленчуци, ако смятате да си правите салати – домати, краставици, зеле, пресен лук, магданоз, марули.

Допълнителни храни, които са позволени по време на ниско въглехидратна диета:
    Яйца (варени).
    Сирене и кашкавал в малки количества, защото имат мазнини.
    Пълнозърнест хляб в малки количества – 1 филия на ден.
    Маслини – по 5-10 на ден.
    Овесени ядки – по 2 с.л. на ден.
    Всички пресни зеленчуци.
    Печена риба.
    Грах, боб, леща – 3 пъти седмично, на обяд, по 1 купа, без хляб, със салата

Забранени храни и напитки докато сте на ниско въглехидратна диета
    Бял хляб
    Газирани напитки – съдържат много захар и са основния проблем за много хора, защото неусетно може да се изпие 1 литър Кока кола и човек хем е гладен, хем се е натъпкал със захар. Ако пиете много газирани напитки, ако само тях спрете, ще отслабнете.
    Алкохол, даже и бира
    Сладки неща, ако е сладко не се яде, даже и плодове.
    Пържено.
    Ориз – 2-3 лъжици варен ориз не са проблем, примерно като гарнитура на филето, но повече не.
    Картофи – 100 гр. варени картофи на ден също са ок, но не повече. Примерно вместо 1 филия пълнозърнест хляб може да се ядат 100 грама варени (в никакъв случай пържени) картофи или 2-3 лъжици сварен ориз.
    Плодове – съдържат много въглехидрати. Няма проблем да изядете 1 ябълка 2-3 пъти седмично или 1 портокал или друго, но като цяло плодовете са с високо съдържание на въглехидрати и се избягват по време на ниско въглехидратна диета.
    Натурални сокове – без да усещате се зареждате с въглехидрати. В натуралните сокове освен захар има и консерванти. Ако толкова много ви се пие сок, то нека тогава да е фреш, но да знаете, че 1 чаша фреш се прави от 2-3 плода и това са много въглехидрати.
    Сосове – много са опасни – без да се усетите се натъпквате с мазнини.
    Пици, кексове, пасти, торти, сладкиши, соленки – има ли в храната тесто – значи има въглехидрати.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Менюто ми за днес:
    З: Фреш от нектарини
    О: Малко сьомга и варени картофи
    В: Салата
    Пих зелен, черен и оолонг чай

Може ли да ми препоръчате някакви упражнения за бедра?
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    То за това се трупа мускулна маса ,ама вие момичетата много я избягвате,вероятно защото не сте запознати с функцията й..Добре ще е леееееекичко да си промениш хранителният режим (и като казвам впредвид лекичкo имам впредвид доста драстично,а да не забравя,зависи какви манджи ядеш,по-колко и как се готвят)
    манджи като мусака,пълнени чушки,супи ей от този род с малко мазнина.. Какво да променя в режима ми ?

sunnnnnnnn около 20-30-40-60 мин зависи,може и от това,че е лек да не можеш повече,или не си се научила добре ..
    Не,че не стават,но предпочитай неща,които знаеш какво съдържат и не са от 1000 продукти(като мусаката например) Чушките ще ти предложа да ги печеш както аз го правя ,тоест пълниш с яйца и сирене 2 чушки ядеш с една купа таратор(айде да не е за теб 1 ) Като няма кво друго и на това съм карам и е много вкусно и няма много калории,нито пък въглехидрати.

Нещица като месо/яйца/сирене/извара не присъстват ли в менюто ти ?

@Joseffine защо тая диета ми прилича на тази на Дюкан,ама по опростен вид(със само 3 пъти ядене на ден )

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Гладна съъъм отново ...
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Същото тае бо правя и аз обаче на тези упражнения с вдигането на краката встрани направо умирам Като мечка съм За мен лично са си доста ефикасни защото се потя като прасенце, а после след душа се чувствам мн добре. За мен тае бо-то е върха
    Да, малко зор идват Но аз съм ги свикнала г/д , защото миналата година тренирах таебо. Ти от колко време вече го правиш ? Виждаш ли резултат ?

Ами от около 3 седмици вече по 5- 6 пъти в седмицата и определено виждам резултати. по- стегнати крака и дупе

katii извинявай, че толкова късно ти отговарям
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ден 18-бобов
    З-нектарина
    О-салата и картофи
    В-салата пак с нещо от тоя род^

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра

Не,че не стават,но предпочитай неща,които знаеш какво съдържат и не са от 1000 продукти(като мусаката например) Чушките ще ти предложа да ги печеш както аз го правя ,тоест пълниш с яйца и сирене 2 чушки ядеш с една купа таратор(айде да не е за теб 1 ) Като няма кво друго и на това съм карам и е много вкусно и няма много калории,нито пък въглехидрати.

Благодаря ти пресъстват да,без изварата де(не ми харесва нещо)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ден 18-бобов
    З-нектарина
    О-салата и картофи
    В-салата пак с нещо от тоя род^
    Някакви резултати вече?

Аз си закусих с една пълнозърнеста филийка със сирене,а сега пия кафе без захар.Не мога да се откажа от него просто!

Благодаря ти пресъстват да,без изварата де(не ми харесва нещо)
    Не знам за човек,на който да му харесва изварата Един приятел вика,че си правил мусака от извара,яйца и тиквички и го изяжда на един ден (1 kg извара) - много вкусно било

Аз със извара съм си правила пълнени чушки и стават страхотно.. само на салата не мога да я ям .. Днес съм на варива и за обяд си правя ориз с зеленчуци

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Момичета и аз да се похваля - досега бях на някакъв мой си режим и с него свалих 3 килограма някъде (не се меря, затова не знам с точност) и от днес официално съм на диета, която трае 20 дни, надявам се да я издържа и да видя какво ще стане след това.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Colouring,до тук свалени 4кг,и определено съм свалила и някви см,защото днес се наврях с анцунг(долнище),който мин.година ми беше тесен и ми опъваше много в дупето.

Град
    София
    pitfall, на каква диета си ?

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Не знам как й е името, но е някаква английска:

Първи и втори ден:

1 литър доматен сок или 1 литър мляко + 1 филийка пълнозърнес хляб се разпределят за целия ден.

Трети и четвърти ден:

Закуска:
    Чай или кафе, 1 филийка хляб с масло, 2 чаени лъжички мед.

Обяд:
    Пилешки бульон с 2 супени лъж. грах, 1 филийка хляб.

Следобед:
    Една чаша чай с 1 чаена лъжичка мед

Вечеря:
    2 варени яйца или 50г кашкавал или 100г задушена риба или 100г варено пилешко месо.

Пети ден:

Закуска:
    2 праскови или 2 ябълки

Обяд:
    Зеленчукова супа (без картофи), 1 филийка хляб

Следобяд:
    1 ябълка или 1 кайсия

Вечеря:
    Зеленчукова салата, 1 филийка черен хляб.

Следващите 15 дни диета се повтаря.

Здравейте отново, чух нещо и искам да ви попитам дали според вас е вярно, защото сте по-компетентни от мен.Такам вярно ли е, че съдаржанието ан вода в женското тяло е доста голямо и то покачва теглото на моменти? Мерси предварително
    .................

Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Здравейте отново, чух нещо и искам да ви попитам дали според вас е вярно, защото сте по-компетентни от мен.Такам вярно ли е, че съдаржанието ан вода в женското тяло е доста голямо и то покачва теглото на моменти? Мерси предварително

Град
    София
    ^ oO ?!

До преди малко правих отново таебо-то и другите упражнения от вчера. Утре малко релакс 90 дневната не я спазвам много, особено сутрин.. вместо плод ям овесени ядки.. е понякога и плод хапвам и така ноо нищо.. важното е, че пак има ефект

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Момичета страшни сте! Продължавайте така. Прицнипно нямам мужда от диета и не обичам да спазвам хранителен режим,обаче наще вече са 2ри месец на 90 дневната диета и ям каквото има у дома,е хапвам и някои други странични неща , но покрай тях съм свалила 2-3 килограма Не е хубаво,щото става прекалено слаба,амаа квото е ще папаквам повечко и ви поздравявам за волята и услията ,които полагате
    maDamn

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Аз малко зарязах диетата но не знам защо продължавам да отслабвам свалила съм 10 см. от талията а бедрата ми вече са 53 см.

Мега фен Аватара на Colouring
    ^СТРАХОТЕН РЕЗУЛТАТ!БРАВО!

Аз преди малко се улях.Хапнах си двете яйчица и салатката,обаче след това хапнах смокини и един банан.Знам,плодове са,но не трябваше.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз днес изядох два сандвича с кашкавал и шунка. Следобед ще ям кисело мляко и после някакъв плод.
    Сутринта правих 20мин на кростренажора и ме заболяха краката все едно имах мускулна треска ... много странно

CherryBell13
    и аз искам бедра 53см.

Браво момичета за резултатите поздравявам ви

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Не знам защо, но не отслабвам много на килограми, пък на сантиметри и в огледалото има разлика
    моля сподели своята тайна с мен ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си