- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Да-да .. то зат`ва, че няма ефект, за една седмица, откакто почнах с него (плюс пъмп ит ъп и 90-дневната, които си правя от доста време) стигнах до кокал, че чак ме и ръби сега като го въртя там. Обръчът ми е най-обикновен.Първоначално написано от Colouring
![]()
Love is everything!
Ама аз ги меря на най-дебелото мястоПървоначално написано от mimsssssss
не съм мерила по-надолу
![]()
някой навит да спазва диетата Японско чудо с мен
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Е,добре,просто казах.При мен лично когато въртях само един такъв лек обръч(много отдавна беше) не се забелязваше почни какъв ефект.Щом при тем има-супер.Аз лично не усещах кой знае колко голямо натоварване и затова си взех втори.Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Помагайте моля..Висока съм 1,66 и тежа 74кг , бързо трябва да сваля 5 кг за 7 дни, дайте съвети моля...
Намери възможно най-нездравословната диета и почвай - те затова се свалят толкова лесно при тях.Първоначално написано от niq17
и какво, цяло лято яде мазни банички и и шоколади и сега се сети?
Love is everything!
Вече 4 дни съм на чай смао да продължавам лиПървоначално написано от SladkaZagadka
..Първоначално написано от niq17
![]()
Ти сериозно ли? Не че ще ме послушаш,но ако искаш да си прецакаш организма; да си ги върнеш обратно в момента, когато решиш да сложиш нещо друго в устата си и още куп други "хубави" неща - давай.
Love is everything!
Хапни някой плод, направи си салатка ... няма да надебелееш от това. Не можеш да караш само на чайПървоначално написано от niq17
![]()
Първоначално написано от CherryBell13
Браво за резултатите![]()
Btw за колко време ги свали тези 10 сантиметра от талията?
Нека заедно спрем войната по пътищата!
На мен денят ми мина режимно, нямам прегрешения, сутринта пих кафе, после към 2 изядох препечената филийка и си разделих млякото на порции. Преди 30 минути изпих и последната част. Утре същото - на работа съм, така че е малко вероятно да имам прегрешения (надявам се да нямам)
Вие на въздух ли живеете беАе идва зимата,почвайте храната
![]()
Още по-зле трябва да я намалим защото ако няма време за фитнес става адското обездвижване и се качват по-лесно килограмите!Първоначално написано от HolyShit
Ооо аз преди около 3 седмици почнах диетата но я изкарах само 2 след това спрях и си продължих нормално с леко ограничение и тук таме малко упражненияПървоначално написано от nymphetaminegirl9
днеска като се измерих направо останах шокирана
![]()
![]()
Не ва знам кво правите,ама аз колкото повече се опитвам да ям,толкова повече свалям килограми..Първоначално написано от DirtyGirl
Ако не си си мерила талията след двете седмици или пък не си се мерила - вероятно е от диетатаПървоначално написано от CherryBell13
Love is everything!
Ооо по време на диетата редовно се мерих и нямаше никаква разликане знам...аз нещо не съм добре и за това явно така става
![]()
Първоначално написано от HolyShit
Ами между момчета и момичета има голяма разлика..вие ядете обилно през зимата, за да може да превърнете качените кг лятото в мускули а ние постоянно трябва да се ограничаваме в нещо все пак зависи и от ген и структура де![]()
Здравейтее!![]()
Днес мина почти успешно, защото прегреших с няколко хапки от някакви готвени картофи. Утре ще си направя едно яйце на тефлоновия тиган, а вдругиден ще ям картофена салата (най-после)Само дано не си върна някой килограм или сантиметър, че няма да го преживея
![]()
Първоначално написано от Wanderer1
Ако не прегрешаваш всеки ден няма нищо да ти стане, но ако е всеки ден може и да не си задържиш кг![]()
Е, на най - дебелото до, под дупето си слагам метъра аз. Искам да са ми 53см. идеални ще са, ама за жалост не саПървоначално написано от CherryBell13
иначе надолу са ми добре - над коляното са ми 40см вече...
Уж правя някакви упражнения, ама да видим ще стопя ли сантиметрите![]()
Е, много ясно, че не прегрешавам всеки денПървоначално написано от DirtyGirl
![]()
Пък и утре ще изям само едно яйце, а вдругиден малко от картофената салата![]()
Имах предвид, че сега ям доста малко и като хапна дори и малко повече да не си върна някой килограм![]()
Не,ако хапнеш малко повече няма да си върнеш някой килограм..
Само аз ли през зимата отслабвам повече,отколкото през лятото?Иначе сега 6дена ще си бъда на мой измислен режим+Инсенити и Слим ин 6
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum