- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Здравейте момичета и момчета!
Аз съм нова тук и ще пиша с вас какво хапвам.
Днес започнах 90-дневната диета, не много добре но нищо, ще си я продължа.
8.00 - ябълка
9.00 - 10.00 - фитнес
10.30 - половин филия с шунка, кашкавал и лютеница... знам че не трябваше ама... нищо, утре по-добре :P
А ти защо си мислиш,че тия килограми са малко за 5 дена?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да не бъркаш диетата?!Няма как да се свалят 12кг. за 5 дена с 90 дневната (освен ако нямаш над 50-тина кила за сваляне,евентуално).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ възможно е просто тази майка да е била с повече килограми от твоите и затова като се е подложила на диета по-бързо да ги е загубилаАко ти имаш по-малко за сваляне,по-бавно ще ги свалиш
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ден 19-въглехидратен
З-2 нектарини
О-сладолед и сладки
В-още не съм решила,но може да са две филии със сладко или макарони със захар
skinny06,менюто добре,но ако искаш по-бързо да отслабнеш махни хляба,а и лютеница не се яде в белтъчен,а във въглехидратен.А и къде ти е вечерята?
ох да... оф заради този сандвич утре ще я започна наново. Много съм мотивирана !!!Ще ви пиша утре как вървят нещата.
А някой знае ли дали в 90-дневната диета може да се яде кетчуп и ако да - кога ?
Ами мисля, че може примерно спагети с кетчуп във въглехидратния, но по-добре и другите да кажат...![]()
Първоначално написано от skinny06
Във въглехидратния ден, също така можеш да хапнеш и лютеница, но само в този ден!![]()
Да,многоо щом Фъстъците са 620 ккал. (обикновенните) Смятай,колко ще са бирените....Първоначално написано от bloodymirror
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Избягвайте тези пържени боклуци.По-добре сурови бадеми си вземи - хем са доооста вкусни,разликата разбира се е в $![]()
Бадемите са много калорични също!Първоначално написано от HolyShit
Б
6. Бадеми - 659 ккал.
Стига си задавал тъпи въпроси.Много ясно,че като са калорични се трупат калории. И мисля,че това е тема за хора,които са на диета/режим ,а не за такива като теб ;]Първоначално написано от HolyShit
divacheee - ти на диета ли си или не?
И аз съм на диета, и аз гледам да приемам точно определено количество ккал на ден и засега успявам и .. писала съм откога спазвам 90-дневката и за огромният резултат от нея, плюс спорт . Обаче е много, ама много по-добре да хапнеш бадеми в подходящия ден вместо бирени фъстъци, както и трапезна лютеница вместо кетчупПървоначално написано от linzer
Love is everything!
[quote="linzer"]Стига си задавал тъпи въпроси.Много ясно,че като са калорични се трупат калории. И мисля,че това е тема за хора,които са на диета/режим ,а не за такива като теб ;]Първоначално написано от HolyShit
Oo я стига,не си модератор,няма да казваш кой за къде е..аз пък мисля,че той дори ни е много полезен,защото знае доста неща относно диети,режими,спортуване и хранене!
[quote="bloodymirror"]Той хубаво знае ама що трябва да се хваща за всяка дума?Първоначално написано от linzer
Оох, пак ли се почва... който иска да брои калории, който не иска- не, и толкова...![]()
Абсолютно съм съгласна, но има хора, които си казват 'О, не, т'ва има повече от 200 калории, няма да го ям!'... просто не искам пак да се започне някаква караница и да се пълнят страници с глупости само..
Edit: А като стана въпрос за ядки, те в кой ден могат да се ядат, че вкъщи имаме доста сурови фъстъци и орехи..![]()