.
Затворена тема
Страница 36 от 59 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1454
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Абсолютно съм съгласна, но има хора, които си казват 'О, не, т'ва има повече от 200 калории, няма да го ям!'... просто не искам пак да се започне някаква караница и да се пълнят страници с глупости само..
    Е,аз не съм от тях ! Просто казах,че са много калорични !

В Плодов могат да се ядат.
    МомИче !!!

http://vbox7.com/play:bde2d47776 - Луда лелка разказва как се прави бебе

Супер фен Аватара на HolyShit
    Калории се трупат,въпроса е какви? 200% гарантирам,че са по-добри от тези,които приемате (сладоледи,бисквити,торти и тем подобни с доста мазнини,част от които транс)

Здравейте, какво ще кажете за диетата на Скардейл, някой правил ли го еи има ли ефект ?
    .................

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Калории се трупат,въпроса е какви? 200% гарантирам,че са по-добри от тези,които приемате (сладоледи,бисквити,торти и тем подобни с доста мазнини,част от които транс)
    Глупости. Ще изядеш една безвкусна салата пред някой кроасан примерно? Като имат едни и същи калории и безвкусните ( но и пълни с нитрати и ГМО ) и вкусните храни, ще се тъпчете с зеленажи ли? Я, си яжте каквото ви е вкусно!
    Навсякъде се изписа едно и също. не знам защо си го осложнявате.. ,, Яде се много и по малко '' , ,, Не живей за да ядеш, а яж за да живееш '' .. Да, аз спазвам стриктна диета, обясних в предишните си постове каква е, но само защото имам многоооо за сваляне, а не .. като вас 7-8 ... 10, а някои и за 3 килограма вече припадат ..
    Съдете ме, нападайте ме, това си е моята гледна точка.
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Въпросът е следният и го поставям така: Ядките ще ти помогнат да свалиш.

Здравейте!
    Днес нямам прегрешения, освен ако не броя яйцето за прегрешение
    Закуска: зелен чай
    Обяд: едно яйце на тефлоновия тиган
    Вечеря: праскова

Мега фен Аватара на Colouring
    Не знам как издържаш на толкова малко храна.
    Аз днеска колко прегрешения направих не е истина..
    За пореден път доказвам,че аз мой режим не мога да спазвам.Все трябва да ми е определено,за да мога г/д да го спазвам.Чудя се дали пак да не почна 90 дневната,ама първия път не даде кой знае колко резултат.. сега не знам.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    90 дневната хич я няма при мен ОТНОВО! Не съм стриктна, но ям често и по малко ,каквото има вкъщи. Мислех си да направя Скардейл и след това да мина на НВД.
    При вас как вървят диетите ? Сваляте ли ?

Здравче, ти да споделиш някакви резултати ? Как е при теб диетата ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii
    90 дневната хич я няма при мен ОТНОВО! Не съм стриктна, но ям често и по малко ,каквото има вкъщи. Мислех си да направя Скардейл и след това да мина на НВД.
    При вас как вървят диетите ? Сваляте ли ?

Здравче, ти да споделиш някакви резултати ? Как е при теб диетата ?

Кати да ти кажа не я приемам като диета много ми е добре, но понякога едвам издържам толкова неща ми се хапват и.. днес бях на въглехидрати деня мина супер но вечерта хапнах три рибки цаца.. просто едва издържах иначе си я спазвам има някакъв резултат да ти кажа не толкова в килограми колкото в свалени сантиметри от талия, ханш и всичко останало...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Бравооо Аз днес бях с една приятелка на таебо и нямаше нищо общо с това на което аз съм ходила Адски много кардио, доста изморително беше, но си заслужаваше. Мисля пак да започна да ходя редовно.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    09.09

11:30 5-6 сини сливи
    13:30 2 филийки хляб, малко зеле на фурна, салатка
    17:00 пилешко пушено месо, сирене, няколко маслини
    18:30 няколко дребни сладки
    20:30 пилешко пушено месо, един домат

Нямам представа как да определя днешния ден

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    09.09

11:30 5-6 сини сливи
    13:30 2 филийки хляб, малко зеле на фурна, салатка
    17:00 пилешко пушено месо, сирене, няколко маслини
    18:30 няколко дребни сладки
    20:30 пилешко пушено месо, един домат

Нямам представа как да определя днешния ден
    Вкусен
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Цитирай Първоначално написано от katii
    Бравооо Аз днес бях с една приятелка на таебо и нямаше нищо общо с това на което аз съм ходила Адски много кардио, доста изморително беше, но си заслужаваше. Мисля пак да започна да ходя редовно.

Супер спортувай по-бързо ще смъкваш освен това и ще се стягаш!Спорта наистина е едно уникално средство както за стягане така и за отслабване,независимо какъв е просто един два пъти седмично е задължително за тези които имат възможност!

Ей, как върви, къде се губите?
    .................

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Може ли да ви питам за тази диета на Скарсдейл .
    1.проблем ли е,ако не всичко,което е написано за обяд се изяде. :Д а ако има домати и месо, изям само доматите ,или месото .
    И има ли проблем ако месото го заместя винаги с едно и също :/
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Еййй
    Днес до сега съм на 2 праскови (нямям апетит) и 30 минути велоергометър - 400 калории при вас как е ?
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    1.проблем ли е,ако не всичко,което е написано за обяд се изяде. :Д а ако има домати и месо,само доматите ,или месото.
    ами,не мисля,че ще има проблем...
    примерно аз сутрин си ям само грейпфрута и пия зелен чай /без препечената филийка,чее..без друго все ги изгарям , кхъм / .
    На обяд,най-обичам домат с пуешко или варено пилешко.Когато трябва да си правя някаква салата,примерно зелена,тъй като са забранени мазнините,а солта доста пестеливо трябва да се използва,предпочитам малко цвекло,което само с оцет е страшно вкусно и полезно. И въпреки тези ми своеволия,пак кантара отчита - ..е,не толкова колкото ми се иска,но...ще видим.

Мега фен Аватара на Colouring
    Момичета,май тия дни ще почна 90 дневната пак и дано този път има повече резултат.Тоя моя режим съвсем го оплесках..

Здравейте, аз съм на мой си режим, гледам да не хапвам тестяно, пържено и сладко(не винаги се получава) и всеки ден правя Pump it up. Гледам да ограничавам калориите до 900 на ден. 170 съм и тежа 52 кг., искам да стана 48. Според вас след колко време горе-долу ще има ефект? Така съм от 2 седмици.
    Be my wicked lover, but don't be my friend.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от PricelessG
    Здравейте, аз съм на мой си режим, гледам да не хапвам тестяно, пържено и сладко(не винаги се получава) и всеки ден правя Pump it up. Гледам да ограничавам калориите до 900 на ден. 170 съм и тежа 52 кг., искам да стана 48. Според вас след колко време горе-долу ще има ефект? Така съм от 2 седмици.
    Няма да стоят хубаво тези кг. Знам от личен опит. Била съм на същата височина 46 - 47 и е адски грозно. Яж си здравословно и си спортувай.
    Това вече е мания. Отново знам от личен опит.

900 калории на ден

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    1.проблем ли е,ако не всичко,което е написано за обяд се изяде. :Д а ако има домати и месо,само доматите ,или месото.
    ами,не мисля,че ще има проблем...
    примерно аз сутрин си ям само грейпфрута и пия зелен чай /без препечената филийка,чее..без друго все ги изгарям , кхъм / .
    На обяд,най-обичам домат с пуешко или варено пилешко.Когато трябва да си правя някаква салата,примерно зелена,тъй като са забранени мазнините,а солта доста пестеливо трябва да се използва,предпочитам малко цвекло,което само с оцет е страшно вкусно и полезно. И въпреки тези ми своеволия,пак кантара отчита - ..е,не толкова колкото ми се иска,но...ще видим.
    а относно месото.
    не мога да си позволя такова разнообразие,демек мога ли при всяко ядене на месо,то да бъде един вид. например, кренверш,някакъв салам,или пържола..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Цитирай Първоначално написано от PricelessG
    Няма да стоят хубаво тези кг. Знам от личен опит. Била съм на същата височина 46 - 47 и е адски грозно. Яж си здравословно и си спортувай.
    Това вече е мания. Отново знам от личен опит.
    Синтия, може ли снимка как са ти стояли тези кг на онази височина? Ако искаш си изрежи лицето в пейнт, просто ми е интересно.

sunnnnnnnn, нещо много ми се виждат за половин час 400 ккал. Принципно при нормален човек за 18 - 19 км/ч каране, за един час изразходва 400 ккал, но зависи и от други неща

Даже и тук http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=30624 по-надолу пише 300-400 ккал на час, като е по-вероятно, естествено, числото да е към 300, а не към 400.
    Love is everything!

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    еми то така пише на уреда. според мен е напълно нормално , правя 100 завъртания на педалите за 1 минута .
    и се потя МНООГО , както и да е
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn
    еми то така пише на уреда. според мен е напълно нормално , правя 100 завъртания на педалите за 1 минута .
    и се потя МНООГО , както и да е
    Преди време бях чела в бг-мамма, че често показванията на тези уреди не са точни, а и е така. Направих опит :
    аз се качих на пътечката във фитнеса, настроих определена постоянна скорост и започнах - показваше ми пулс, изгорени калории, от колко време съм на пътечката и средна скорост в км/ч. след десет минути запомних колко съм изгоряла и пуснах майка ми на същата скорост, за същото време. е, накрая на нея й показваше абсолютно същиото число изгоряни ккал- това не може да е вярно, по простата причина, че сме еднакви на ръст, а тя е с 20 кг по-тежка от мен. А мислиш ли, че няма да има разлика ако един 40-килограм човек прави упражнение и един 90-килограмов, същото? Разбира се, че има, защото вторият се напряга доста повече. Та мисълта ми е, че не винаги това, което отчита уреда е вярно

Днес - плодово-зеленчуков.
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си