.
Затворена тема
Страница 39 от 59 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1454
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Аз имам едо въпросче относно 90-дневната диета. След като приключа моята диета мисля да започна тази, която да ми е нещо като захранване, но понеже съм на работа и с обяда отначало ще ми е много трудно, затова да попитам в първия ден на обяд може ли да се яде сандвич с кашкавал? А за бобовия можете ли да ми кажете нещо по-твърдо, което няма да ми е проблем да изям? А във въглехидратния на обяд може ли да се яде кроасан?
    1. Относно сандвича с кашкавал за протеиновия - можеш да ядеш всичко, но ако искаш да си напълно стриктна, не яж хляба. (но тъй като това е захранване, сигурно може, макар че и някои напълно спазващи диетата хапват хляб за обяд в белтъчен и варива.. ох, диета за захранване? откъде го измисли..)
    2. За бобовия - царевица. По-добре варена, но не е забранена тази от консервите, ноо да не ти става навик :d .Също така боб, грах - имат консерви
    3. Естествено, че може кроасан във въглехидратния
    Love is everything!

Супер фен Аватара на HolyShit
    То захранване има..Ама не и при 90дневната диета Това е при диети от типа НВД или ВМ-НВД един път в седмицата,зарадите гликогена,требва да се запълнят депата..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Колко много сте изписалии.. ще го прочета по-късно.
    Иначе снощи бях в една приятелка и се измерих на нейния кантар, защото е електронен и и е верен , показа ми 54,200 Обаче получих някаква алергична реакция от храна (не знам от какво) и сега цялата съм на петна.. ужасно е Дано се оправи..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    Аз имам едо въпросче относно 90-дневната диета. След като приключа моята диета мисля да започна тази, която да ми е нещо като захранване, но понеже съм на работа и с обяда отначало ще ми е много трудно, затова да попитам в първия ден на обяд може ли да се яде сандвич с кашкавал? А за бобовия можете ли да ми кажете нещо по-твърдо, което няма да ми е проблем да изям? А във въглехидратния на обяд може ли да се яде кроасан?
    1. Относно сандвича с кашкавал за протеиновия - можеш да ядеш всичко, но ако искаш да си напълно стриктна, не яж хляба. (но тъй като това е захранване, сигурно може, макар че и някои напълно спазващи диетата хапват хляб за обяд в белтъчен и варива.. ох, диета за захранване? откъде го измисли..)
    2. За бобовия - царевица. По-добре варена, но не е забранена тази от консервите, ноо да не ти става навик :d .Също така боб, грах - имат консерви
    3. Естествено, че може кроасан във въглехидратния
    не знам откъде го измислих, просто ми трябва някакъв режим, който да спазвам, защото иначе рискувам да си върна всичко, което съм свалила ... знам ли ...

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    З - 2 филии с кашкавал
    О- 3 яйца - бъркани

Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Супер фен Аватара на cookie_master
    Абе знам,че е малко тъп въпрос,но искам да попитам .Сега съм 174 и 54 кг,ако сваля 2 кг ще се стопя ли?
    Смисъл много ли ще съм слаба?Иска ми се при краката малко да смъкна
    МОМИЧЕ!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Абе знам,че е малко тъп въпрос,но искам да попитам .Сега съм 174 и 54 кг,ако сваля 2 кг ще се стопя ли?
    Смисъл много ли ще съм слаба?Иска ми се при краката малко да смъкна
    Не гледай кг, а см. Така харесваш ли се? Продължавай докато не се харесаш .

Бтв в PUMP IT UP онзи мъжът със зелените гащи знаете ли го ? Страшно ми е смешно като се изпълнява онова движение с ханша напред -назад в приклекнало положение - момичетата се упражняват за корем, а той все едно упражнява друго

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7503901_n.jpg

изкуших ли ви?
    Love is everything!

Утре така или иначе ще си направя една палачинка от трици и яйца за закуска ;]]

SladkaZagadka,да харесвам се,но бих искала малко по-слаби крака.Дали трябва да отслабна или с упражнения ще стане?
    МОМИЧЕ!

Град
    София
    SladkaZagadka,да харесвам се,но бих искала малко по-слаби крака.Дали трябва да отслабна или с упражнения ще стане?
    Моята формула е: диета + тичане + Пъмп ит ъп

Така или иначе, аз не мисля че спазването на 90-дневната като режим може да навреди по някакъв начин, даже напротив - би улеснило нещата. Холишит също да даде мнение :P
    Love is everything!

Така или иначе, аз не мисля че спазването на 90-дневната като режим може да навреди по някакъв начин, даже напротив - би улеснило нещата. Холишит също да даде мнение :P
    Ама 90-дневната не е ли за сваляне на много килограми?
    МОМИЧЕ!

Град
    София

Ама 90-дневната не е ли за сваляне на много килограми?
    Охх, това е режим. И всеки може да го спазва независимо дали има нещо за сваляне или не - лично аз от него се чувствам чудесно :P . И да, за сваляне на много кг е - в случаите, когато си 160 и 80 кг.
    Love is everything!

Хах,и на 90дневната диета да карам,пак мога да качвам килограми..

Хмм може да го пробвам
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на Jaune
    ооо, дали не компенсирах днес с тренировка за вечер
    plyometrics, also known as jump training, боже, вече ги знам наизуст тия тренировки и сега ядох хайвер и пуешко, ама ебаси апетита ме гони:х

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Надали,ако я спазваш стриктно

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    ^ Всъщност може.
    Но ако си ял хипер малко * примерно 2 ябълки и после ядеш нещо с повече хранителна стойност.
    Ноо това се случва доста рядко

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Надали,ако я спазваш стриктно
    Е може да се наложи да повръщам от боб,макарони,праскови,слад иши и тн.. Ама няма как ако искам ще кача ! Само дето ще кача само мазно с подобен тип диета..

Да ви се похваля, че утре влизам в 3-та седмица на 90-дневната. За сега не виждам някакви фрапиращи резултати, но се чувствам много добре. Единствено днес ми падна кръвното малко, защото ми беше плодов ден, а целия ден имах работа и успях да закуся само...
    Иначе си я спазвам стриктно като единственото, което съм изключила напълно от нея е хляба.
    Някой по-напред беше писал, че ходи на работа и е трудно да я спазва - аз също съм на работа всеки ден и си нося необходимите неща от вкъщи Да, малко е тегаво да влачиш всеки ден храна, но предпочитам така, отколкото да се тъпчам с мазни хамбургери и дюнери, защото точно около моята месторабота има само това...
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Град
    София
    ^ От четири дни си на диета и виждаш разлика?
    Разлика може да се види и за 1 ден..Или даже за около 10 часа (при вас и мен е невъзможно,защото не приемаме и нужните медикаменти) На скоро беше споменато от един потребител в раздел "спорт и здраве"- свалил 5.8 kg за 1 ден..
    WTF ?! Я разясни малко

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Така да се отчета и аз.Бях 2 дена на село и плодовия в събота го провалих нацяло,само закуската ми беше плод,останалото беше смесици от всичко.След него не съм се теглила,защото кантара остана в нас.
    Днес ден 21-белтъчен
    З-ябълка
    О-кюфтета и салата
    В-пиле на грил и салата

Да видим утре какво ще покаже кантара.Чак ме е страх да се кача на него.
    Утре ще прочета всичко,което сте изписали.Лека вечер!

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Може ли да ви питам за тази диета на Скарсдейл .
    1.проблем ли е,ако не всичко,което е написано за обяд се изяде. :Д а ако има домати и месо,само доматите ,или месото.
    И има ли проблем ако месото го заместя винаги с едно и също :/
    ами,не мисля,че ще има проблем...
    примерно аз сутрин си ям само грейпфрута и пия зелен чай /без препечената филийка,чее..без друго все ги изгарям , кхъм / .
    На обяд,най-обичам домат с пуешко или варено пилешко.Когато трябва да си правя някаква салата,примерно зелена,тъй като са забранени мазнините,а солта доста пестеливо трябва да се използва,предпочитам малко цвекло,което само с оцет е страшно вкусно и полезно. И въпреки тези ми своеволия,пак кантара отчита - ..е,не толкова колкото ми се иска,но...ще видим.
    а относно месото.
    не мога да си позволя такова разнообразие,демек мога ли при всяко ядене на месо,то да бъде един вид. например, кренверш,някакъв салам,или пържола..
    Ооо,недей кренвирши и салами!!!По-добре да пропуснеш месото,като цяло,вместо да ядеш разни колбаси с неясен произход и съдържание в което единственото сигурно нещо са мазнините и солта...Една малка пилешка пържола /100 грама/ излиза по-малко от лев,а е доста по-добър избор!Най-добре пържола без мазното/кожата
    Исках да попитам относно тази диета.. рових се доста но не намерих .. ами спазват ли се някакви часове . в колко да закусим и т.н.

Цитирай Първоначално написано от katii
    Разлика може да се види и за 1 ден..Или даже за около 10 часа (при вас и мен е невъзможно,защото не приемаме и нужните медикаменти) На скоро беше споменато от един потребител в раздел "спорт и здраве"- свалил 5.8 kg за 1 ден..
    WTF ?! Я разясни малко
    Става въпрос за прием на много малко протеин + много интензивно кардио ! А това за 5.8 kg за 1 ден,трябва да си 10 кг над своя ръст (примерно 1.70 на 80 кг) и с подходящите медикаменти (т.нар. зоб) За вас е невъзможно и със зоб,защото сте доста слабички вече (-10 до -20 кг под ръста си ,тоест примерно 1.70 на 50-55 кг)

Град
    София
    ^ Мм ясно Я ако намериш линкче дай да погледна, че ми стана мн интересно

Цитирай Първоначално написано от katii
    WTF ?! Я разясни малко
    Става въпрос за прием на много малко протеин + много интензивно кардио ! А това за 5.8 kg за 1 ден,трябва да си 10 кг над своя ръст (примерно 1.70 на 80 кг) и с подходящите медикаменти (т.нар. зоб) За вас е невъзможно и със зоб,защото сте доста слабички вече (-10 до -20 кг под ръста си ,тоест примерно 1.70 на 50-55 кг)
    Я разясни, какво е това "зоб" каск се използва, от къде може да се вземе
    .................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си