.
Затворена тема
Страница 41 от 59 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1454
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    колко си висока бтв, имаме почти еднакви мерки :Д
    167-8

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    колко си висока бтв, имаме почти еднакви мерки :Д
    167-8
    пфф, аз съм 1.60, сигурна съм, че изглеждаш супер, не се коси за 2 сантиметра :Д

Супер фен Аватара на Jaune
    недей така да се вманиачаваш, защото е много страшно, от опит ти казвам
    седяла съм с часове да се самобичувам какво съм яла
    може да задържаш вода, да си яла нещо по-солено и т.н., продължавай да се храниш здравословно и да се движиш и всичко ще си дойде на място!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    недей така да се вманиачаваш, защото е много страшно, от опит ти казвам
    седяла съм с часове да се самобичувам какво съм яла
    може да задържаш вода, да си яла нещо по-солено и т.н., продължавай да се храниш здравословно и да се движиш и всичко ще си дойде на място!
    +1
    Много внимавайте, ей. Тия диети не са шега работа. Важно е да поддържаш красиво тяло, но важно е и да поддържаш здравето си.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ден 23-въглехидрати
    З-2 нектарини
    О-кекс и кроасан
    В-кекс

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз спрях нещо да пиша от седмица насам. Не спазвам никакви режими, просто искам почивка. Искам да си лягам в 4 сутринта, да спя до следобед, да стана и да си пия кафето и в 18:00 да ям. Не искам никакви часове, които да ми нареждат кога да ставам, кога да лягам, кога да ям.
    Не съм качила никакви килограми - не съм и свалила. Правя си упражненията, играя тенис, качвам се на кростренажора.
    Имам ефект само на сантиметри, което лично повече ме вълнува.
    Другата седмица едни приятели ще идват на гости у нас и ще е купон 4 дена. Тогава пък изобщо няма да имам режим, но поне ще съм щастлива.
    Не съм яла пържено не знам от колко време вече, газирано от над месец не съм пила, хляб ям рядко(макарони/спагети тук-таме). Сладкото го обичам, но не прекалявам.
    Смятам, че със самоконтрол може да се постигне повече от колкото еди-колко-си-дни на режим и като свършат бухаме бекона, чипса и сладоледа в стомаха и след месец - два пак на режим.
    Подкрепям тези, които имат воля да не ядат определен период някаква храна, но после ако се върнат към старият си живот, направо е е.б.а.т.и смешката. Здравословно хранене за цял живот, спорт, много вода и малко прегрешения, които да ни радват от време на време.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от linzer
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Днес ден 22-белтъчен
    З-нектарина
    О-краставица и леща
    В-леща и салата

Ще гледам да наваксам днес с водата,че два дена пих много малко.

Синтия,супер си!
    Леща в белтъчен По моите гениални изчисления трябва да е варива 22-рият ден
    Оф да бе варива съм днес,объркала съм белтъчен с варива.НА ВАРИВА СЪМ.
    Леща може да се консумира и в белтъчен, защото съдържа много протеин..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Здравейте, аз съм момиче 56 кг и съм 159-60! С тежък кокъл съм, но въпреки всичко искам да съм 50-51 или 52 кг. Бихте ли ми казала дали 90 дневната диета би ми дала този резултат! Ако-не, кажете как да постигна желаните килограми! Но не казвайте '' без пържено, сладко, газирано и тестено"!! Искам да ми кажете неща които да ям, а не които да не ям! И ми кажете дали ако направя 90 дневната, за колкко време ще постигна тези килограми ии ще ги задържа ли? Благодаря ви!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Лещата съдържа 2 пъти повече въглехидрати отколкото протеин,тоест не става за белтъчен ден..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Ох, вярно, тази диета....
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен
    Здравейте! Да се включа и аз в темичката..

днес ми е 15 ден от 90-дневната диета, ноо не съм свалила нито 1 кг
    започнах диетата с 55кг, ден 10-11 бях почти 54, а сега пак съм си 55, даже мъничко подминава стрелката (
    Целта ми е да сваля 3-5 кг.

Спазвам си часовете и всичко, само последния плодов ден (събота) прегреших с половин филийка с лютеница, защото направо ми ставаше лошо от глад, но след това правих повечко упражнения, за да компесирам.

Как мислите, дали правя нещо грешно или просто в началото не се сваля много?

Желая на всички мнооого минусчета :P :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Здравейте, аз съм момиче 56 кг и съм 159-60! С тежък кокъл съм, но въпреки всичко искам да съм 50-51 или 52 кг. Бихте ли ми казала дали 90 дневната диета би ми дала този резултат! Ако-не, кажете как да постигна желаните килограми! Но не казвайте '' без пържено, сладко, газирано и тестено"!! Искам да ми кажете неща които да ям, а не които да не ям! И ми кажете дали ако направя 90 дневната, за колкко време ще постигна тези килограми ии ще ги задържа ли? Благодаря ви!
    Аз лично мисля, че тази диета е подходяща за всеки, дори ако искаш да свалиш малко килограми, защото, до колкото знам, помага да ги задържиш дори след края й. А и не е много тежка, само плодовите и водните дни са мъчение.
    Ако започнеш диетата и някъде по средата постигнеш желаните кг, ти препоръчвам да не я прекъсваш (може само да махнеш водните дни), за да не си ги върнеш ) Успеех

Помага да ги задържиш , но как ? Айде без глупости , спреш ли диетата и почнеш похапването на боклуци и да се охранваш с банички с боза .. После пролетта ще се чудиш после как да сваляш

Днес ми е първият ден от 90-дневната

Закуска: 2 праскови
    Обяд: 2 кебапчета и салата
    Вечеря: 1 кебапче и салата

Само дето не пия много вода но вчера бях болна и имах температура и не ми се пие изобщо... Но е хубаво че имам апетит. :P

Мисля че мина добре, вие как мислите (говоря за менюто) ?

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Кебапче за белтъчен?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Е нали може да се яде месо !?!

Супер фен Аватара на gabi_94
    1 седмица съм на 90 дневната, като прегреших един път, защото бях на рожден ден иии знаете как е...Както и да е, резултата е -1.500 ...Свалям по-бавно от предишните пъти, когато съм я спазвала, но все пак съм доволна..продължавам я още около 1 седмица....колкото да сваля още килограм и половина ...ако трябва по-дълго ще я спазвам де и после мисля да се храня нормално, но да продължа да не пия газирано и да ям сладко и тестено, или поне да е 1 в седмицата, а не като преди всеки ден
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от skinny06
    Днес ми е първият ден от 90-дневната

Закуска: 2 праскови
    Обяд: 2 кебапчета и салата
    Вечеря: 1 кебапче и салата

Само дето не пия много вода но вчера бях болна и имах температура и не ми се пие изобщо... Но е хубаво че имам апетит. :P

Мисля че мина добре, вие как мислите (говоря за менюто) ?
    Менюто ти е супер.

Ако кебапчетата са домашно приготвени с кайма от месарницата :]

Град
    в психиатриата ;))
    ^ Мхм,без мазнина и такива шитни

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    ^ Мхм,без мазнина и такива шитни
    И без кайма,съдържаща соя ..

Град
    в психиатриата ;))
    Може свинската кайма да се замести и с пилешка примерно

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Хаха.. Голяма гавра! Върнах се от морето и преди малко се изтеглих ( днес бях яла де) И какво ? Пак съм си същите килограми Поне видимо корема ми пак си го няма и задника ми се е прибрал.... Усещам как скоро, ще почна японското чудо! А и там толкова не съм прегрешавала......... В началото си позволих едно меню Мак Доналдс,че не бях яла от втори клас, и в края още едно.... Голям смях! Просто си умрях пред кантара! Не знаех, дали да се смея или да плача?!

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Хаха.. Голяма гавра! Върнах се от морето и преди малко се изтеглих ( днес бях яла де) И какво ? Пак съм си същите килограми Поне видимо корема ми пак си го няма и задника ми се е прибрал.... Усещам как скоро, ще почна японското чудо! А и там толкова не съм прегрешавала......... В началото си позволих едно меню Мак Доналдс,че не бях яла от втори клас, и в края още едно.... Голям смях! Просто си умрях пред кантара! Не знаех, дали да се смея или да плача?!

Докато аз бях на море един кантар ми проговори- ама сериозно ви говоря.. разхождам се аз и изведнъж гледам някаква странна светеща машина и се доближавам- кантар и изведнъж някакъв глас: Hello there ... Докато разбера, че е нагласено като се минава покрай него и да говори направооо... имам истински страх от говорещи кантари
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Вече въобще не ми остава време да пиша в темата .. Сега ще прочета всичко, което сте написали.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си