- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
167-8Първоначално написано от Jaune
пфф, аз съм 1.60, сигурна съм, че изглеждаш супер, не се коси за 2 сантиметра :ДПървоначално написано от vannes
недей така да се вманиачаваш, защото е много страшно, от опит ти казвам
седяла съм с часове да се самобичувам какво съм яла
може да задържаш вода, да си яла нещо по-солено и т.н., продължавай да се храниш здравословно и да се движиш и всичко ще си дойде на място!
+1Първоначално написано от Jaune
Много внимавайте, ей. Тия диети не са шега работа. Важно е да поддържаш красиво тяло, но важно е и да поддържаш здравето си.
Ден 23-въглехидрати
З-2 нектарини
О-кекс и кроасан
В-кекс
Аз спрях нещо да пиша от седмица насам. Не спазвам никакви режими, просто искам почивка. Искам да си лягам в 4 сутринта, да спя до следобед, да стана и да си пия кафето и в 18:00 да ям. Не искам никакви часове, които да ми нареждат кога да ставам, кога да лягам, кога да ям.
Не съм качила никакви килограми - не съм и свалила. Правя си упражненията, играя тенис, качвам се на кростренажора.
Имам ефект само на сантиметри, което лично повече ме вълнува.
Другата седмица едни приятели ще идват на гости у нас и ще е купон 4 дена. Тогава пък изобщо няма да имам режим, но поне ще съм щастлива.
Не съм яла пържено не знам от колко време вече, газирано от над месец не съм пила, хляб ям рядко(макарони/спагети тук-таме). Сладкото го обичам, но не прекалявам.
Смятам, че със самоконтрол може да се постигне повече от колкото еди-колко-си-дни на режим и като свършат бухаме бекона, чипса и сладоледа в стомаха и след месец - два пак на режим.
Подкрепям тези, които имат воля да не ядат определен период някаква храна, но после ако се върнат към старият си живот, направо е е.б.а.т.и смешката. Здравословно хранене за цял живот, спорт, много вода и малко прегрешения, които да ни радват от време на време.![]()
Леща може да се консумира и в белтъчен, защото съдържа много протеин..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Здравейте, аз съм момиче 56 кг и съм 159-60! С тежък кокъл съм, но въпреки всичко искам да съм 50-51 или 52 кг. Бихте ли ми казала дали 90 дневната диета би ми дала този резултат! Ако-не, кажете как да постигна желаните килограми! Но не казвайте '' без пържено, сладко, газирано и тестено"!! Искам да ми кажете неща които да ям, а не които да не ям!И ми кажете дали ако направя 90 дневната, за колкко време ще постигна тези килограми ии ще ги задържа ли? Благодаря ви!
![]()
Лещата съдържа 2 пъти повече въглехидрати отколкото протеин,тоест не става за белтъчен ден..
Ох, вярно, тази диета....![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Здравейте! Да се включа и аз в темичката..
днес ми е 15 ден от 90-дневната диета, ноо не съм свалила нито 1 кг
започнах диетата с 55кг, ден 10-11 бях почти 54, а сега пак съм си 55, даже мъничко подминава стрелката(
Целта ми е да сваля 3-5 кг.
Спазвам си часовете и всичко, само последния плодов ден (събота) прегреших с половин филийка с лютеница, защото направо ми ставаше лошо от глад, но след това правих повечко упражнения, за да компесирам.
Как мислите, дали правя нещо грешно или просто в началото не се сваля много?
Желая на всички мнооого минусчета :P :P
Аз лично мисля, че тази диета е подходяща за всеки, дори ако искаш да свалиш малко килограми, защото, до колкото знам, помага да ги задържиш дори след края й. А и не е много тежка, само плодовите и водните дни са мъчение.Първоначално написано от s0phie
Ако започнеш диетата и някъде по средата постигнеш желаните кг, ти препоръчвам да не я прекъсваш (може само да махнеш водните дни), за да не си ги върнеш) Успеех
![]()
Помага да ги задържиш , но как ? Айде без глупости , спреш ли диетата и почнеш похапването на боклуци и да се охранваш с банички с боза ..После пролетта ще се чудиш после как да сваляш
![]()
Днес ми е първият ден от 90-дневната
Закуска: 2 праскови
Обяд: 2 кебапчета и салата
Вечеря: 1 кебапче и салата
Само дето не пия много вода но вчера бях болна и имах температура и не ми се пие изобщо... Но е хубаво че имам апетит. :P
Мисля че мина добре, вие как мислите (говоря за менюто) ?
Кебапче за белтъчен?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
1 седмица съм на 90 дневната, като прегреших един път, защото бях на рожден ден иии знаете как е...Както и да е, резултата е -1.500 ...Свалям по-бавно от предишните пъти, когато съм я спазвала, но все пак съм доволна..продължавам я още около 1 седмица....колкото да сваля още килограм и половина ...ако трябва по-дълго ще я спазвам де и после мисля да се храня нормално, но да продължа да не пия газирано и да ям сладко и тестено, или поне да е 1 в седмицата, а не като преди всеки ден![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Менюто ти е супер.Първоначално написано от skinny06
Ако кебапчетата са домашно приготвени с кайма от месарницата :]
^ Мхм,без мазнина и такива шитни![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
И без кайма,съдържаща соя ..Първоначално написано от Yankee
![]()
Може свинската кайма да се замести и с пилешка примерно![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Хаха.. Голяма гавра! Върнах се от морето и преди малко се изтеглих ( днес бях яла де) И какво ? Пак съм си същите килограми![]()
![]()
![]()
![]()
Поне видимо корема ми пак си го няма и задника ми се е прибрал.... Усещам как скоро, ще почна японското чудо! А и там толкова не съм прегрешавала......... В началото си позволих едно меню Мак Доналдс,че не бях яла от втори клас, и в края още едно.... Голям смях! Просто си умрях пред кантара!
![]()
Не знаех, дали да се смея или да плача?!
Първоначално написано от bonbonche005
Докато аз бях на море един кантар ми проговори- ама сериозно ви говоря.. разхождам се аз и изведнъж гледам някаква странна светеща машина и се доближавам- кантар и изведнъж някакъв глас: Hello there![]()
![]()
... Докато разбера, че е нагласено като се минава покрай него и да говори направооо... имам истински страх от говорещи кантари
![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Вече въобще не ми остава време да пиша в темата .. Сега ще прочета всичко, което сте написали.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно