- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
n3ri7ka, мерсиЩе видя как точно да я правя, защото вече съм да училище, а не обичам да ям рано сутрин
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз напоследък доста се отпуснах и утре строг плодов без изкушения!
Добро утро,момичетаОтдавна не съм писала,май,май -.- Та...от седмица някъде се храня правилно но не съм свалила и грам
Предложения на какво може да се дължи?
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ето няколко възможности:Първоначално написано от Yankee
- количеството на храната е прекалено малко
- пред цикъл си
- нямаш много кг за сваляне
- не пиеш достатъчно вода
за друго сега не се сещам..![]()
Аз постоянно съм така, не свалям почти изобщо (само 1кг ), а ми е 22ри ден вече.. но го отдавам на това, че нямам кой знае колко за сваляне, а и тия дни трябва да ми дойденадявам се водния ден да ми донесе повече минуси
![]()
ъп
не съм писала кой знае от кога..съжалявам
аззз си спазвам стриктно и достигнах 53 килограма ^^ не искам да свалям повече ,но ще си карам на тая диетка тъй като не знам как да се храня и ми е по -лесно пък и ми беше захранване всъшност
:д странно е чувството само че.. се обожавам
86 .. сега са 53..
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
ами от мммм ..септември месец миналата година ..в началото бях доста несериозна ,но после се стегнах ..и сега няма и следа от старите ми навици слава богу.. ми изпробвала съм почти всички диети за които се сетитеимаше и моменти в които нямах време за упражнения и отслабвах..кожата ми ставаше на ..
.. през доста неща минах общо взето
обаче се хваля за 2ри път май
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
поздравления mishkaa! На мен ми е само 24ти ден, имам още доста да "режимствам", но пък се надявам да сваля още около 4 кг.
Във вторник ми е водният ден, дано да издържа.. аз докато съм в училище нямам проблем, но като се прибера и като видя колко много любими неща има в кухнята иище се наложи тогава да минавам със затворени очи и запушен нос през кухнята
![]()
^Водния не е страшен,пий 2-3 кафета за целия ден и ще го минеш много лесно без глад.Аз го минах вече,и щом аз издържах дето не мога без да ям,значи и вие ще се справите.
Ей мацки нещо темата ни замря, как вървят диетите, аз лично спрях режим и се натъпках едно хубавичко ;Д И КАЧИХ НЯКОЛКО КИЛЦА НО СЕГА ЗАПОЧВАМ сКАРДЕЙЛ ;д
.................
И аз я започнах, ама нали се сещаш с т'ва даскало колко я спазвамСпрях с диетите и определено това не ми се отразява добре
Ти от утре ли я започваш ?
Днес я почнах, само, че замених грейфрута с една мъничка ябълка и за обяд хапнах малко пилешко, без домати,к въпреки, че в книжката пишеше, а ти кога я почваш, или вече си я почнала?Първоначално написано от katii
![]()
.................
Бях я почнала, но я развалих естествено .. От утре или други ден ще я започна пак.
Момичета, и аз почвам с вас 'диета'. Само че, аз съм вегетарианка, така че надали ще сме на един режим ;р Аз съм от утре и до февруари искам да съм 56 кг (висока съм 1.75) и моля, не питайте колко тежа, защото през лятото бях отслабнала и сега си ги върнах почти двойноИграя тенис 2 пъти в седмицата, а 3 дни правя упражнения от по 1 час да кажем. През оставащите два дни съм заета и не мога
..
Така че, хайде успех ни! ;р
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Успех на всички, който започват диетки!
Аз си карам 90-дневната. Днес ми е 26 ден.
А според вас ако пропускам водните дни, дали ще има ефект. Аз нямам много за сваляне- само 4 кг още, а и не знам дали ще мога да изкарам цял ден без да ям, понеже съм малко.. ъъ несериозна.
Как мислите, дали ще си има ефект от диетата ако пропускаш водните дни, или именно те са най-важни?!![]()
Teмата замря много
Та, днес станах в 7Докато се оправа и наглася - 7:40 и след това правих упражнения до към 8:10. След това закусих - 2 препечени филийки с домат (без масло и тем подобни) и сегааа уча
![]()
След това съм на Рожден ден, а след това на тенис
![]()
![]()
Само че.. ме е страх за рождения ден, защото нали съм вегетариянка и не знам какво ще е менюто (най-вероятно Mc Donalds), а пък тортата дори няма да я докосна - дано не се расърди рожденичката![]()
Здравейте момичета
Лелеее ... Не съм писала от почти месец,а темата още си е на vol.4 ...
Нещо сте се поотпуснали покрай училището/университета
Оххх,аз съм в един голям застой - пак започнах да ям по веднъж на ден и да пия газираноКато за капак вчера бях на 2 рождени дни,днес съм на още 2,утре баща ми има,после на 29-ти съм пак на Р.Д.,а да не казвам и че заради лекциите изпуснах още 3-4
... И направо ще се пръсна
Поне не съм мръднала от към килограми.
Тия дни реших да се вкарам в релси и да свикна пак с редовното хранене - за сега долу-горе успешно.Надявам се до 1-ви да свикна и да започна новия месец с моя си режимИскам да сваля още 5кг и се надявам да се получи.За щастие наскоро се случи нещо,което ме надъха страшно много и заради което ще се взема в ръце и ще махна тия мижави 5кг.
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Засега си пазя килограмите, като цяло съм сравнително доволна, март-април отново се захващам.![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Миии такаамм.. никой не пише, темата замря....
Движението ми за деня: 40 мин упражнения и един час тенис на корт ;д
Ядене:
з: 2 препечени филийки с домат
о: едни големи картофки и половина Мак Доналдс (бях на РД, пробутах си сандвича на един фр, ама той ми пробута картофките си, аз ги разпосипах на момичетата до мен, но все пак трябваше и аз да ям)
следобед: грозде и 2 парчета суши (ориз и зеленчуци, овит в водорасло - около 60-70 гр. общо двете парчета)
в: 2 домата
Май не е било особено добре, но сега щ си сметна калориите:
з: 200 (макс)
о: към 800 (лол...)
сл: 100
в: 100
тоест 1200, значи не съм прекалиламай... Какво ще кажете?
Хей, мацки, как е?
Реших и аз да се присъединя към вас. Напоследък адски много съм се отпуснала и ... трябва да се стегна малко.Смятам от днес да почвам 90 дневната и дано я изкарам докрай. Някой иска ли да я спазва заедно с мен?
![]()
...SmiLe todAy aNd toMorRow =]