.
Затворена тема
Страница 43 от 59 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1454
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от y0ni95
    Ами да ти кажа, аз ям когато ми се дояде, и пак си слабея Мисля, че няма да има проблем да си хапнеш още нещо, но да не е много, колкото да не чувстваш глад до основното ти ядене
    и аз съм забелязала нащо такова- в началото не си позволявах нищо между храненията и 2 седмици изобщо не свалях, от както започнах да си позволявам съм свалила 1 кг

Katii, успех с диетата!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    n3ri7ka, мерси Ще видя как точно да я правя, защото вече съм да училище, а не обичам да ям рано сутрин
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Варна
    Аз напоследък доста се отпуснах и утре строг плодов без изкушения!
    МомИче !!!

http://vbox7.com/play:bde2d47776 - Луда лелка разказва как се прави бебе

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Добро утро,момичета Отдавна не съм писала,май,май -.- Та...от седмица някъде се храня правилно но не съм свалила и грам Предложения на какво може да се дължи?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на HolyShit
    Дефинирай ми правилно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Добро утро,момичета Отдавна не съм писала,май,май -.- Та...от седмица някъде се храня правилно но не съм свалила и грам Предложения на какво може да се дължи?
    Ето няколко възможности:
    - количеството на храната е прекалено малко
    - пред цикъл си
    - нямаш много кг за сваляне
    - не пиеш достатъчно вода

за друго сега не се сещам..
    Аз постоянно съм така, не свалям почти изобщо (само 1кг ), а ми е 22ри ден вече.. но го отдавам на това, че нямам кой знае колко за сваляне, а и тия дни трябва да ми дойде надявам се водния ден да ми донесе повече минуси

Град
    София
    ъп

не съм писала кой знае от кога ..съжалявам аззз си спазвам стриктно и достигнах 53 килограма ^^ не искам да свалям повече ,но ще си карам на тая диетка тъй като не знам как да се храня и ми е по -лесно пък и ми беше захранване всъшност :д странно е чувството само че.. се обожавам 86 .. сега са 53..
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

На коя диета си била

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от mishkaa
    86 .. сега са 53..

Браво ! За колко време си ги свалила тея килограми ?

ами от мммм ..септември месец миналата година ..в началото бях доста несериозна ,но после се стегнах ..и сега няма и следа от старите ми навици слава богу.. ми изпробвала съм почти всички диети за които се сетите имаше и моменти в които нямах време за упражнения и отслабвах..кожата ми ставаше на .. .. през доста неща минах общо взето обаче се хваля за 2ри път май
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Голям фен
    поздравления mishkaa! На мен ми е само 24ти ден, имам още доста да "режимствам", но пък се надявам да сваля още около 4 кг.
    Във вторник ми е водният ден, дано да издържа.. аз докато съм в училище нямам проблем, но като се прибера и като видя колко много любими неща има в кухнята ии ще се наложи тогава да минавам със затворени очи и запушен нос през кухнята

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Водния не е страшен,пий 2-3 кафета за целия ден и ще го минеш много лесно без глад.Аз го минах вече,и щом аз издържах дето не мога без да ям,значи и вие ще се справите.

Ей мацки нещо темата ни замря, как вървят диетите, аз лично спрях режим и се натъпках едно хубавичко ;Д И КАЧИХ НЯКОЛКО КИЛЦА НО СЕГА ЗАПОЧВАМ сКАРДЕЙЛ ;д
    .................

Град
    София
    И аз я започнах, ама нали се сещаш с т'ва даскало колко я спазвам Спрях с диетите и определено това не ми се отразява добре Ти от утре ли я започваш ?

Цитирай Първоначално написано от katii
    И аз я започнах, ама нали се сещаш с т'ва даскало колко я спазвам Спрях с диетите и определено това не ми се отразява добре Ти от утре ли я започваш ?
    Днес я почнах, само, че замених грейфрута с една мъничка ябълка и за обяд хапнах малко пилешко, без домати,к въпреки, че в книжката пишеше, а ти кога я почваш, или вече си я почнала?
    .................

Град
    София
    Бях я почнала, но я развалих естествено .. От утре или други ден ще я започна пак.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Момичета, и аз почвам с вас 'диета'. Само че, аз съм вегетарианка, така че надали ще сме на един режим ;р Аз съм от утре и до февруари искам да съм 56 кг (висока съм 1.75) и моля, не питайте колко тежа, защото през лятото бях отслабнала и сега си ги върнах почти двойно Играя тенис 2 пъти в седмицата, а 3 дни правя упражнения от по 1 час да кажем. През оставащите два дни съм заета и не мога ..
    Така че, хайде успех ни! ;р
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен
    Успех на всички, който започват диетки!
    Аз си карам 90-дневната. Днес ми е 26 ден.
    А според вас ако пропускам водните дни, дали ще има ефект. Аз нямам много за сваляне- само 4 кг още, а и не знам дали ще мога да изкарам цял ден без да ям, понеже съм малко.. ъъ несериозна.
    Как мислите, дали ще си има ефект от диетата ако пропускаш водните дни, или именно те са най-важни?!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Хей .. кaкво стaнa с тaзи темa ;s Зaмря нещо ;s

Днес стaвa месец от кaкто съм нa "режим" и резултaтa е минус 6 кг...
    От днес се стягaм и почвaм сериозно, че нещо много се отпуснaх последнaтa седмицa- кaрaм сaмо нa jung food и колa

Успех нa всички с диетите

Град
    Sofia
    Teмата замря много

Та, днес станах в 7 Докато се оправа и наглася - 7:40 и след това правих упражнения до към 8:10. След това закусих - 2 препечени филийки с домат (без масло и тем подобни) и сегааа уча
    След това съм на Рожден ден , а след това на тенис

Само че.. ме е страх за рождения ден, защото нали съм вегетариянка и не знам какво ще е менюто (най-вероятно Mc Donalds), а пък тортата дори няма да я докосна - дано не се расърди рожденичката

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Здравейте момичета
    Лелеее ... Не съм писала от почти месец,а темата още си е на vol.4 ...
    Нещо сте се поотпуснали покрай училището/университета
    Оххх,аз съм в един голям застой - пак започнах да ям по веднъж на ден и да пия газирано Като за капак вчера бях на 2 рождени дни,днес съм на още 2,утре баща ми има,после на 29-ти съм пак на Р.Д.,а да не казвам и че заради лекциите изпуснах още 3-4 ... И направо ще се пръсна Поне не съм мръднала от към килограми.
    Тия дни реших да се вкарам в релси и да свикна пак с редовното хранене - за сега долу-горе успешно.Надявам се до 1-ви да свикна и да започна новия месец с моя си режим Искам да сваля още 5кг и се надявам да се получи.За щастие наскоро се случи нещо,което ме надъха страшно много и заради което ще се взема в ръце и ще махна тия мижави 5кг.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Засега си пазя килограмите, като цяло съм сравнително доволна, март-април отново се захващам.
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Град
    Sofia
    Миии такаамм.. никой не пише, темата замря ....
    Движението ми за деня: 40 мин упражнения и един час тенис на корт ;д
    Ядене:
    з: 2 препечени филийки с домат
    о: едни големи картофки и половина Мак Доналдс (бях на РД, пробутах си сандвича на един фр, ама той ми пробута картофките си, аз ги разпосипах на момичетата до мен, но все пак трябваше и аз да ям)
    следобед: грозде и 2 парчета суши (ориз и зеленчуци, овит в водорасло - около 60-70 гр. общо двете парчета)
    в: 2 домата

Май не е било особено добре, но сега щ си сметна калориите:
    з: 200 (макс)
    о: към 800 (лол...)
    сл: 100
    в: 100
    тоест 1200, значи не съм прекалила май... Какво ще кажете?

Хей, мацки, как е?
    Реших и аз да се присъединя към вас. Напоследък адски много съм се отпуснала и ... трябва да се стегна малко. Смятам от днес да почвам 90 дневната и дано я изкарам докрай. Някой иска ли да я спазва заедно с мен?
    ...SmiLe todAy aNd toMorRow =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си