- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Аз вече съм я започнала, днес ми е 28 ден. нищо, че не започваме заедно, ще се подкрепямееПървоначално написано от ReNityYy
![]()
А между другото, някой спазва ли диетата на Дюкан? Понеже, току що попаднах на това http://pravda.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%...F%D0%B5%D1%80/
и останах така![]()
^ То пак като е само алергия (признавам прочетох само заглавието) ...Ако диетата на тоя беше полезна едва ли щяха да го осъдят заради създаването и разпространението й ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Така е.. ЗоРuTy
Аз по принцип съм против диетите, но тази 90-дневната ти позволява да си приемаш всичко, необходимо на организма ти.
Да се отчета за днес:
2 банана
2 ябълки
1 портокал
пъпеш или краставица ще е за вечеря
Странно, днес след въглехидратен съм -500гр
Утре ми е водният ден, стискайте палции![]()
Нищо й няма на диетата , просто има необразовани хора и такива,които не четат.Четат в нета диетата и до там..
Taкаммм.. и аз да се отчета![]()
З: 2 препечени филийки с мед
О: Домати (май 2) и две хапки варен ориз
Следобед: един сладолед (64кал) и няколко солетки
В: Домати( към 1,5/2 някъде) и половин глава лук, а да - и малко кокосови стърготини (към 5 гр)... Тоест за деня съм изяла около 500 кал. без да гладувам и отделно съм изпила към 2 литра вода![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
И това момиче, което спортува. Сигурно се гордееш, че си приела по-малко от 500 ккал..Първоначално написано от justasmile
това е началото на една мания, която почти ме бе довършила, особено преди седмица.. просто внимавай.
Love is everything!
^Оооо... не се притеснявай.. имам предвид имала съм си мойте проблеми с недохранването, но просто съм веган (вегетарианка, която не яде нищо млечно) и няма какво друго. Но все пак мерсиЩе внимавам и ще се постарая да не забравям
![]()
Здравейтеее!
Да ви се оплача днес ми е първият воден ден, за сега издържам, но на обяд как ме изкушаваха всички с какви ли не ястия...+ една приятелка имаше рожден ден и изядох един шоколадов бонбон... но какво да се прави, нямаше как да й откажаСега вече не чуствам глад, но нямам сили за нищо, та сигурно ще дремна малко. Изпила съм към 1.5л вода, смятам до довечера още поне 1л да изпия. Утре ще се отчета дали има - на кантара.
^Браво за водния!![]()
Та аз днес ядох малко повече от вчера- някъде към 800 кал, а сутринта правих около 40 мин. упражнения. Обаче майка ми ме кара да ям млечни продукти... защото (всъщност не знам защо), но съм вдигнала кръвно, а последното хлебно нещо, което ядох беше в 7:30 сутринта!
И такаммм.. тя се притеснява и заради нея ще вмъкна в някое от храненията си по нещо млечно - без месо обаче
![]()
я, колко яко - може да направиш записки и после по тях да направим филм "пътят към анорексията", ураПървоначално написано от justasmile
заяждам се, извинявай, не ми е приятно да виждам как някой си пропилява растежа и развитието по такъв начин- хапвай, ако искаш и цяла кофа с бяло неовкусено месо с половин кофа краставици и домати - ти НЯМА да надебелееш, а ще отслабнеш; друго ще се случи ако изядеш 1 кроасан шоколад или пък 2 вафли. Но ти си знаеш
Love is everything!
Хoрaaa дайте идеи какво да ям в даскало,че всичко е от вредно по-вредно..
^Какво нападаш толкова? Анорексия?800кал не са чак толкова трагично малко, колкото ги изкарваш. Ако не ме лъже паметта, дневният прием трябва да се върти около 1200
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Нищо не нападам, а това е между мен и justasmile, така че какъв е твоят проблем? Паметта сигурно те лъже, защото тя е човек, който трябва да има сили за спорта, лично аз преди правех грешката да не надвишавам 400 ккал на ден, а всеки ден и спортувах, резултат - спеше ми се, бях уморена и разбита след всяка тренировка и много по-страшни неща, но да не се отдалечавам.Първоначално написано от gabri3lla
Love is everything!
Амммм..мерси за загриженоста![]()
Но просто не мисля,че знаеш колко важно е за мен да отслабна.... Иначе аз не ям кроасаниГлавно домати, моркови и т.н. Мерси все пак... а и за анорексията съм си далече.. И да- знам от къде започва тя
![]()
П.С. Надявам се да си се оправила от проблемите си![]()
Нямам абсолютно никакъв проблем. Ок, може да си права, но нещата винаги са си строго индивидуално. И аз спортувам по 6 дни седмично, и повярвай, приемам значително по-малко калории от 1200, не защото ми е за цел, а защото през деня нямам възможност да ям особено, а хич не ми се иска вечер да се натъпквам. Мисълта ми е, че си се чувствам нормално. Както и да е.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Днеска ми е първия воден ден, хораааЗасега удържам фронта ама да видим до кога... Надявам се да издържа. Хубавото беше, че от сутринта бях на лекции и почти не мислех за храна ама проблема е, че сега до довечера ще съм си вкъщи и ще се озоря бая да се въртя покрай хладилника без да пипам
Нооо трябва да издържа !!!
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
^![]()
Успех
![]()
Как мина водния ден?Първоначално написано от MyPleasureMyPain
и на мен миналия ден ми беше воден, издържах някак си, и след първите 29 дена резултата е -2кгпо принцип не са много, но аз като имам само 5 кг за сваляне, няма какво повече да искам, сега остават 3 кг за 60 дни, та не си давам зор, и не съм кой знае колко стриктна.
Да се отчета и за днес (варива):
З грозде
О варен ориз с царевица от консерва
В сигурно ще е леща
Едвам чакам утрешния въглехидратен, че снощи ми дойде МЦ и умирам за сладко.. но ще изтрая до утре (надявам се)
Здравейте, момичета!От мнооого време не съм писала, но и нямам никакво време.
Покрай първия учебен ден, уроци, нов клас и т.н. напълно зарязах диетата (което не е оправдание, де). Започнах да ям всичко забранено, за което се сетите, в резултат на което свалих килограм и половинаНе знам как се получи така, но е хубаво
![]()
Ноо трябва да се стегна и да спра с многото ядене! Затова от 1 октомври започвам 90-дневната, пък дано да мога да я направя до края. Сигурно няма да мога да пиша често, но ви пожелавам успех с диетите![]()
Добре мина - издържах някак си! Направо се гордея със себе сиПървоначално написано от n3ri7ka
В интерес на истината не беше чак толкова тежко - да, чувствах глад, но честно казано очаквах да е много по-зле...
Аз за 29 дни съм -5 кг. според кантара, но всички ми казват, че били повече... Не знам, аз не мога сама да видя някаква кой знае каква разлика, но всеки ми казва, че личи, че съм свалила
Иначе да се разпиша и аз, днес ми беше белтъчен ден:
З: 2 нектарини
О: Омлет с яйца и сирене без никаква мазнина + домат
В: Печено пилешко бутче без кожа и мазнина
+ 1, 50 л. някъде вода...
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
^ Браво за 5-те килограма. Между другото ако си свалила 5 кг, си свалила (какво беше?) а да - май нещо от сорта на 7-8 кг мазнини.
![]()
Браво!
аз пак почнах японската, стискайте палци да издържа този път
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Уоу, и аз на 1 (утре) започвам 90-дневната :P Ще си я караме заедно (:Първоначално написано от Wanderer1
Успех ти пожелавам и дано този път и аз да я издържа...