- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Здравейте, и аз се присъединявамПо телевизията гледах, човек който на една тренировка сваля 2 кг
, но го видях твърде късно, за да разбера какво точно тренира .. Та да ви попитам възможно ли е на ден да свалиш 2 кг , или пък 1 и как ?
Днес ми беше ден за бобови храни и варива:
З: Ябълка
О: Супа от зелен фасул + салата от домати
Следобяд хапнах още една ябълка, защото много ми пригладня.
В: Само супа от зелен фасул.
Иии околоко литър и половина - два вода съм изпила
По принцип знам, че различните дни трябва да има междинни хранения през няколко часа, но свикнах да хапвам само по 3 пъти на ден и не ги правя. Само в редки изключения, като днес, хапвам някакъв плод ако почувствам много силен глад.
Успех на всички, които сега започват с 90 дневната - не е толкова гадна, ядеш си почти всичко, просто малко воля ви трябва и ще се справите!![]()
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
От днес съм на мой си режим. Последния месец се поотпуснах, ям какви ли не боклуци, но не съм качила. Ходя на тае бо когато мога и така..При вас как върви покрай училището, лекциите ?
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
skinny06, успехСупер, че няма да съм единствена
![]()
И така, от днес започнах. Сутринта изядох една ябълка, за обяд ще ям омлет със сирене, за вечеря сигурно половината от обяда. Ще гледам да пия и повече вода.
А иначе покрай училището е по-трудно. Сутрин не закусвам, в училище обикновено не ям нищо. На обяд ям у нас, а лошото е, че и на вечеря започнах да ям готвено, вместо салата или кисело мляко. Както и да е, от днес вече съм сериозна![]()
Здравейте , и аз съм на 90 дневната диета и има ефект, като за 5ти ден се чувствам мн добре.Имам едно въпросче...четох назад в темите че може мюсли накиснато във вода за въглехидратния-а колко лъжички долу-горе за обяд и колко за вечеря?![]()
...
Въглехидратен ден:
З: Пропуснах я за съжаление, защото бях на английски и сутринта нямах време за нищо![]()
О: Пица със зеленчуци
В: Малко брускети хапнах иии съм си взела 2-3 скалички за към 7 и нещо.
Вода пих почти литър, но до края на вечерта ще я докарам до към литър и половина.
Утре пак съм на английски, но ще гледам вече да закуся преди да отида.
Иначе аз на лекции ходя 2 пъти в годината и не ми е кой знае какъв проблем относно диетата![]()
По-тегавото е, че съм на работа всеки ден и трябва да си приготвям и да си нося от вкъщи. Но свикнах вече![]()
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
Сигурно е възможно, но едва ли ще ги задържиш.. ако искаш по-траен ефект, трябва постоянство.Първоначално написано от wiiwa
Отчета за днес: (33 ден- плодов)
З банан
О ягоди
СЗ малко ядки
В краставица или 2 нектарини
На обяд майма успя да ме излъже за изям един сладолед, че беше много горещо, пък и не можело тя да яде, а аз да гледамта прегреших с един сладолед, но какво да се прави
![]()
Успех на всички, които днес започват режима!![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Тази тема може би умишлено я отбягвах от доста време, ноо след близо 3 часа в четене реших и аз да се пробвам..така де много се надъхахСпоред вас кой е по-добрия вариант (харесах си 3 вида диети, които смятам, че мога да спазя) - 90 дневна диета, разделно хранене или калкулиране на необходимия ми прием на калории? Имам желание да спазвам диета за по-голям период => повече свалени килограми (ако е и без йо-йо ефекта..
)
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Ух август месец качих 4-5 кг. поради здравословни причини. А до сега винаги съм била едни кг , и в момента се чувствам ужасно сякаш не съм в кожата си , от седмица се храня здравословно , но нещо не се получава ... незнам как да ги смъкна тея кг. Вече взех да се отчайвам , но въпреки всичко.. ще продължа с моя си режим и дано да има в най- скоро време резултат. Тая седмица започвам да ходя и на каланетика![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
мюсли , плодове, зеленчуци , супи - ей такива неща общо взето хапвам..
пилешко и сирене да , другите неща не ... не обичам ;д
Какво мислите за лунната дуета?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
искам да попитам нормално ли е от два дена спазвам "Скарсдейл" като я по4нах бях 71кг а сега се измерих преди няколко минути съм 68,5 имам предвит два килограма и половина за два дена![]()
![]()
о забравих да спомена 4е миналия ден направих вси4ките филм4ета тае бо разбирасе със по два 4аса по4ивка мажду тях, а днес си бях на село и сутринта с приятели тръгнахме да караме 10 км с колеле до друго село, а на връщане на половината път ми се пре еба колелото и треа6е да ходя пе6а и да го бутам![]()
баси късмета имам
![]()
а сега немога да се мръдна имам 4уството че 6е се разпадна ако помръдна
Плодов ден:
З: 2 нектарини
О: Грозде
В: 2 банана иии малко варен карфиол, защото не се сдържах... бях много гладна
Вода - литър и половина някъде.
Белтъчен ден:
З: Кафе хъх...
О: Варен карфиол с малко сиренце и маслинки
В: Пушено пилешко бутче с гъби и пак малко маслинки
Искам да ви споделя нещо полезно, понеже самата аз съм преминала през много сиети и мании, за да от 96 кг, днес да съм 60 и да се харесвам в кожата си... Само че зная, че когато човек види, че има резултат, започва да се вманиачава и понякога забравя за здравето си... лично мен това ме доведе до булимия и анорексия, които трудно преборих, но днес вече съм здрава, изглеждам добре и обичам себе си
http://www.inspiredfitstrong.com/bg/...-%D0%B3%D0%B0/
само искам да кажа , че с глад не се отслабва.(който е запознат , ще ме разбере)![]()
ТакаВлезнах да пиша,дано не ви изкуша
Днес съм на руска салата,бирени фъстъци,има торти,най-различни ядки , бонбони ,салами луканки
Добре се оборудвах за рожденният си ден с боклуци
![]()
Но за това вкарах разтоварващият днес
![]()
Аз ще карам на плодове 10 дни, днес съм на ябълки![]()
.................