- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Тези,които са на 90 дневната-забелязват ли се резулати,доволни ли сте?
Ако трябва говори с майка си на това и отиди на психолог. Но това е в краен случай. Някой по-нагоре те беше посъветвевал всеки ден да добавяш нова храна. И дори да имаш гадно чувство, когато ядеш накарай се да ясеш пак. Много е важно!!!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Майка ми не живее с мен, лятото бях при нея и тя се опита да ми помогне все още го прави де хранех се съвсем нормално сутрин обед и вечер, но сега когато не може да види какво ям съответно аз понякога си измислям. Казвам и, че съм яла, а всъщност не съм сложила нищо в устата си освен някой плод.![]()
Ох не мисля, че е толкова зле положението на външен вид не изглеждам чааааааак толкова слаба. Мисля, че всичко е до психиката ми, така съм се настроила, че да ме е страх от храната. Искам по някакъв начин да променя мисленето си, но не успявам .. правя една крачка напред, но след това се връщам 5 назад. И това е всеки Божи ден.
Втора седмица се храня здравословно и ефект все още нямаОхх...
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от mariqmiminko
Да, има резлутати. Аз съм още в началото на втория месец, но въпреки това съм много доволна. Не се меря често, а и както казах някъде по-напред - май кантара ми се е бъгнал, защото вече близо 2 седмици ми показва едни и същи кг, което според мен лично е невъзможно. Аз си усещам по дрехите, че свалям и няма как да стоя само на едни кг, при положение, че преди това за 3 седмици смъкнах 5 кг.
Плодов ден:
З: Ядки
О: Сини сливи
В: 2 нектарини и малко по-късно хапнах и 2 банана
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
^ може би сваляш само см. което е още по хубаво.![]()
даа, може и това да е! Мен килата не ме интересуват толкова, колкото см-те, понеже ти се виждат обиколките, а не килцатаПървоначално написано от VampireLover3
Не знам на мен какво ми става, в началото бях много стриктна, никакви прегрешения нямах и изобщо не свалях, сега от 1 седмица всеки ден ще се намери нещо да ме изкуши, а съм свалила 2 кгНо пък не се оплаквам
![]()
1ден протеинова диета
З - 3 лажици кисело мляко с 1 овесени трици
0 - 1 пилешко буче
СЗ - Кисело мляко
В - 2 печени яйца
.................
VampireLover3, възможно е и да е такаНе знам, аз съм много нетърпелива иии вече откачам направо... искам ако може за 1 седмица да сваля всичко необходимо ама имам още месец и половина близо да спазвам
n3ri7ka, аз съм същата! Първият месец бях толкова стриктна, нямах никакви прегрешения, хранех се само по 3 пъти на ден, а сега... не прегрешавам с храните, но пък почнах да поглъщам по-големи количества от позволенитеТая седмица специално направо се освинвам. Като се почне от Вторник - бобов ден ми беше, бях си взела някаква бобена консерва, която беше ужасна и хапнах много малко от нея... след това отидох на китайски и се натъпках с ориз със зеленчуци. Вечерта пак ядох ориз... В Сряда на въгрехидратния на обяд така мазно си нагънах една пица + палачинка с шоколад след нея, а трябваше само едното да изям. Вечерта ядох задушени картофи и панирани круши и пак трябваше да е само едното... Днес, белтъчен ден, пак се освиних - ядох 2 пилешки бутчета и кисело мляко на обяд и 2 часа по-късно изядох една огромна овчарска салата... Вечерта, въпреки че не бях толкова гладна, реших да се донатъпча с пилешки кюфтенца и кебапчета... Направо не се понасям. Не искам да се отпускам, а да си докарам докрай диетата, защото виждам че има резултати ама... не знам какво ми става. Трябва да се стегна
И така... днес белтъчен ден:
З: Сини сливи
О: 2 печени пилушки бутчета без мазнина и кожа + едно обезмаслено кисело мляко
СЗ: Овчарска салата без олио, разбира се
В: Пилешки кюфтета и кебапчета
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
така
тежа 57 кг , висока съм 168
искам да стана поне 52... предложете ми диета , не драстична ..... 90 дневната ще има ли ефект при свалянето на 5-10 кг... дз чудя се
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Да,100% ще има ефект,90 дневната е една от най-ефикасните,в твоя случай ще проработи супер.Стига да си я спазваш точно.Първоначално написано от Nadunda
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Nadunda аз ти предлагам система минус 60, защото е много по лесна за изпълнение ядеш това което ти се яде, просто в определен час, а не както при 90 дневната в определен ден. Мисля, че е по лесна за спазване, а и с нея 100% няма да си върнеш кг. след това ако започнеш да се храниш нормално.
Търпениее... На мен ми е 6ти ден от една диета изготвена от диетолог и ме е страх да се кача на кантара .Първоначално написано от rosencetooo
защото ако няма резултат ще се сдухам много,а тя попринцип диетата може да се спазва месеци..
MyPleasureMyPain, не се притесявай, поне се тъпчеш с позволени за деня неща. Има мого случай, в които като ядеш прекалено малко, организмът се стресира и не можеш да свалиш нищо, та може би и при нас е било така.
Днес въглехидрати:
З пропуснах я понеже спах до късно
О 1 поничка, че не ми се ядеше нищо, но след малко ще хапна и торта
В макарони и шоколаад![]()
^Може ли да попитам от колко време си на 90-дневната и колко си свалила досега?
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Храня се здравословно (вече 3-та седмица). Има ефект, но малък. Лятото бях на море, а там храна колкото поискаш ии аз си хапвах ии сега съжелявамм. Последно като бях при личния лекар (това беше наскоро) бях 49кг и 169 см. Някой да се похвали от диета която му е помогнала.
![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Днес ми е 40 ден и съм свалила 2 кг, но гарантирам, че можеш да свалиш много повече за това време. Просто аз бях 55кг в началото, а искам да съм 50кг, затова не се мъча много, даже изобщо, прегрешенията ми са много, а и нямам време за спорт или упражнения. Избрах 90-дневната, въпреки че имам малко за сваляне, защото е продължителна и ще ми помогне да си задържа кг-те. Препоръчвам я на всеки, защото организмът не се лишава от нищо, а и лесно се спазва. Аз вече свикнах с нея и имам чуството, че цял живот съм я спазвалаПървоначално написано от gabri3lla
![]()
Каква е тази протеинова диета? Внимавай за бъбреците си!Първоначално написано от aleks07
Аз, бтв, минавам само да се похваля, защото не се стърпях вече. Дотук съм свалила 20кг от началото на моята 90-дневна диета, която вече отдавна спрях. Супердоволна съм. Преди не влизах в стандартната номерация за дрехи, а днес установих, че нося размер L и ми е супер доволно такова....![]()
Вече 12 ден съм за втори път на 90-дневната диета и до тук съм -2 кг.
Остават ми още 3 до заветната цел, този път съм твърдо решена и мотивирана да я изкарам отново до край.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^ Успех!
Бобови храни и варива:
З: Чаша кафе + чаша натурален сок (принципно знам че чаша сок се равнява на едно хранене)
О: Супа от зелен фасул
СЗ: Малко грозде . 3 мънички печени ябълки
В: Супа от зелен фасул
Така.. около 10 дни ядох само боклуци, каквото ми падне - от толкова стриктни режими трябваше малко "стресиране " на организма, ако искам да продължа на отслабвам . И така, от понеделник съм на диета само с обезмаслено кисело мляко, риба, пилешко месо, плодове, зеленчуци, сурови ядки . Не всичкото в един ден, спокойно. Упражнения ще правя от тези тук http://www.youtube.com/user/Fitnesinstruktor , тя е обяснила много добре тук всичко , който се интересува :
http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar-Cvynw
Love is everything!
Аз миналата тази седмица бях свалила 2 кг (за 4 дни горе-долу), но петък, събота и днес бях при баба и си ги върнаххУтре ще съм на воден, а след това си продължавам режима
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...