.
Затворена тема
Страница 47 от 59 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1454
    Тези,които са на 90 дневната-забелязват ли се резулати,доволни ли сте?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Ако трябва говори с майка си на това и отиди на психолог. Но това е в краен случай. Някой по-нагоре те беше посъветвевал всеки ден да добавяш нова храна. И дори да имаш гадно чувство, когато ядеш накарай се да ясеш пак. Много е важно!!!
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Майка ми не живее с мен, лятото бях при нея и тя се опита да ми помогне все още го прави де хранех се съвсем нормално сутрин обед и вечер, но сега когато не може да види какво ям съответно аз понякога си измислям. Казвам и, че съм яла, а всъщност не съм сложила нищо в устата си освен някой плод.

Град
    Варна *
    Ох не мисля, че е толкова зле положението на външен вид не изглеждам чааааааак толкова слаба. Мисля, че всичко е до психиката ми, така съм се настроила, че да ме е страх от храната. Искам по някакъв начин да променя мисленето си, но не успявам .. правя една крачка напред, но след това се връщам 5 назад. И това е всеки Божи ден.

Супер фен Аватара на Jaune
    И яж ядки!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Втора седмица се храня здравословно и ефект все още няма Охх...
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от mariqmiminko
    Тези,които са на 90 дневната-забелязват ли се резулати,доволни ли сте?

Да, има резлутати. Аз съм още в началото на втория месец, но въпреки това съм много доволна. Не се меря често, а и както казах някъде по-напред - май кантара ми се е бъгнал, защото вече близо 2 седмици ми показва едни и същи кг, което според мен лично е невъзможно. Аз си усещам по дрехите, че свалям и няма как да стоя само на едни кг, при положение, че преди това за 3 седмици смъкнах 5 кг.

Плодов ден:

З: Ядки
    О: Сини сливи
    В: 2 нектарини и малко по-късно хапнах и 2 банана
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Град
    Варна *
    ^ може би сваляш само см. което е още по хубаво.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    ^ може би сваляш само см. което е още по хубаво.
    даа, може и това да е! Мен килата не ме интересуват толкова, колкото см-те, понеже ти се виждат обиколките, а не килцата

Не знам на мен какво ми става, в началото бях много стриктна, никакви прегрешения нямах и изобщо не свалях, сега от 1 седмица всеки ден ще се намери нещо да ме изкуши, а съм свалила 2 кг Но пък не се оплаквам

1ден протеинова диета
    З - 3 лажици кисело мляко с 1 овесени трици
    0 - 1 пилешко буче
    СЗ - Кисело мляко
    В - 2 печени яйца
    .................

VampireLover3, възможно е и да е така Не знам, аз съм много нетърпелива иии вече откачам направо... искам ако може за 1 седмица да сваля всичко необходимо ама имам още месец и половина близо да спазвам

n3ri7ka, аз съм същата! Първият месец бях толкова стриктна, нямах никакви прегрешения, хранех се само по 3 пъти на ден, а сега... не прегрешавам с храните, но пък почнах да поглъщам по-големи количества от позволените Тая седмица специално направо се освинвам. Като се почне от Вторник - бобов ден ми беше, бях си взела някаква бобена консерва, която беше ужасна и хапнах много малко от нея... след това отидох на китайски и се натъпках с ориз със зеленчуци. Вечерта пак ядох ориз... В Сряда на въгрехидратния на обяд така мазно си нагънах една пица + палачинка с шоколад след нея, а трябваше само едното да изям. Вечерта ядох задушени картофи и панирани круши и пак трябваше да е само едното... Днес, белтъчен ден, пак се освиних - ядох 2 пилешки бутчета и кисело мляко на обяд и 2 часа по-късно изядох една огромна овчарска салата... Вечерта, въпреки че не бях толкова гладна, реших да се донатъпча с пилешки кюфтенца и кебапчета... Направо не се понасям. Не искам да се отпускам, а да си докарам докрай диетата, защото виждам че има резултати ама... не знам какво ми става. Трябва да се стегна

И така... днес белтъчен ден:

З: Сини сливи
    О: 2 печени пилушки бутчета без мазнина и кожа + едно обезмаслено кисело мляко
    СЗ: Овчарска салата без олио, разбира се
    В: Пилешки кюфтета и кебапчета
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Повече от фен
    така

тежа 57 кг , висока съм 168
    искам да стана поне 52... предложете ми диета , не драстична ..... 90 дневната ще има ли ефект при свалянето на 5-10 кг... дз чудя се
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    така

тежа 57 кг , висока съм 168
    искам да стана поне 52... предложете ми диета , не драстична ..... 90 дневната ще има ли ефект при свалянето на 5-10 кг... дз чудя се
    Да,100% ще има ефект,90 дневната е една от най-ефикасните,в твоя случай ще проработи супер.Стига да си я спазваш точно.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Варна *
    Nadunda аз ти предлагам система минус 60, защото е много по лесна за изпълнение ядеш това което ти се яде, просто в определен час, а не както при 90 дневната в определен ден. Мисля, че е по лесна за спазване, а и с нея 100% няма да си върнеш кг. след това ако започнеш да се храниш нормално.

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Втора седмица се храня здравословно и ефект все още няма Охх...
    Търпениее... На мен ми е 6ти ден от една диета изготвена от диетолог и ме е страх да се кача на кантара . защото ако няма резултат ще се сдухам много,а тя попринцип диетата може да се спазва месеци..

Голям фен
    MyPleasureMyPain, не се притесявай, поне се тъпчеш с позволени за деня неща. Има мого случай, в които като ядеш прекалено малко, организмът се стресира и не можеш да свалиш нищо, та може би и при нас е било така.

Днес въглехидрати:
    З пропуснах я понеже спах до късно
    О 1 поничка, че не ми се ядеше нищо, но след малко ще хапна и торта
    В макарони и шоколаад

Супер фен Аватара на gabri3lla
    ^Може ли да попитам от колко време си на 90-дневната и колко си свалила досега?

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Храня се здравословно (вече 3-та седмица). Има ефект, но малък. Лятото бях на море, а там храна колкото поискаш ии аз си хапвах ии сега съжелявамм . Последно като бях при личния лекар (това беше наскоро) бях 49кг и 169 см. Някой да се похвали от диета която му е помогнала.
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    ^Може ли да попитам от колко време си на 90-дневната и колко си свалила досега?
    Днес ми е 40 ден и съм свалила 2 кг, но гарантирам, че можеш да свалиш много повече за това време. Просто аз бях 55кг в началото, а искам да съм 50кг, затова не се мъча много, даже изобщо, прегрешенията ми са много, а и нямам време за спорт или упражнения. Избрах 90-дневната, въпреки че имам малко за сваляне, защото е продължителна и ще ми помогне да си задържа кг-те. Препоръчвам я на всеки, защото организмът не се лишава от нищо, а и лесно се спазва. Аз вече свикнах с нея и имам чуството, че цял живот съм я спазвала

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    1ден протеинова диета
    З - 3 лажици кисело мляко с 1 овесени трици
    0 - 1 пилешко буче
    СЗ - Кисело мляко
    В - 2 печени яйца
    Каква е тази протеинова диета? Внимавай за бъбреците си!

Аз, бтв, минавам само да се похваля, защото не се стърпях вече. Дотук съм свалила 20кг от началото на моята 90-дневна диета, която вече отдавна спрях. Супердоволна съм. Преди не влизах в стандартната номерация за дрехи, а днес установих, че нося размер L и ми е супер доволно такова....

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Вече 12 ден съм за втори път на 90-дневната диета и до тук съм -2 кг.
    Остават ми още 3 до заветната цел, този път съм твърдо решена и мотивирана да я изкарам отново до край.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

^ Успех!

Бобови храни и варива:

З: Чаша кафе + чаша натурален сок (принципно знам че чаша сок се равнява на едно хранене)
    О: Супа от зелен фасул
    СЗ: Малко грозде . 3 мънички печени ябълки
    В: Супа от зелен фасул

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Така.. около 10 дни ядох само боклуци, каквото ми падне - от толкова стриктни режими трябваше малко "стресиране " на организма, ако искам да продължа на отслабвам . И така, от понеделник съм на диета само с обезмаслено кисело мляко, риба, пилешко месо, плодове, зеленчуци, сурови ядки . Не всичкото в един ден, спокойно . Упражнения ще правя от тези тук http://www.youtube.com/user/Fitnesinstruktor , тя е обяснила много добре тук всичко , който се интересува :

http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar-Cvynw
    Love is everything!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Аз миналата тази седмица бях свалила 2 кг (за 4 дни горе-долу), но петък, събота и днес бях при баба и си ги върнахх Утре ще съм на воден, а след това си продължавам режима
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Момичета и аз много се отпуснах последната седмица покрай лекции, упражнения.. :д
    От утре се стягам! :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си