- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Здравейте :P
Следя от доста време тази тема и мисля от утре да започна режим/диета с вас. Спряла съм се на 90-дневната и ще се радвам ако сваля към 10-12 килограма за 3 месеца. Вие как мислите? С нея ще успея ли?
Здравейте ,момичета ! Аз от утре почвам за втори път 90 дневната ,въпреки че не са минали 3 месеца от почивката , просто ми трябват много много спешно да сваля поне още 5 кг. И този път ще спазвам диетата стриктно!![]()
не съм писала отдавана защото се отпуснах толкова много, че се тъпча като обезумяла![]()
![]()
![]()
От утре намалям всичко и започвам да си ям мн малко (както преди)
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Здравейте. Днес ми е трети ден от 90дневната диета. : )) Аз съм висока 165см. и тежа 50кг. Не искам да отслабвам още, а да си запазя дотук свалените килограми. Няма да спазвам диетата стриктно, но ще се придържам към нея колкото мога.
Първи ден - белтъчен
закуска - ябълка, кафе
обяд - омлет, кренвирш
ябълка
вечеря - пилешка пържола, сирене
сок
Втори ден - варива
закуска - две кивита, кафе
обяд - леща, зелева салата
ябълка
вечеря - леща, зелева салата
сок
Трети ден - въглехидрати
закуска - киви, кафе
обяд - Bakerolls със спанак
фавла мура лешник
вечеря - мекици
Момичета вярно ли е , че по време на цикъл задържаме вода и за това кантара показва, че сме по тежки въпреки, че спазваме диета
.................
^ да, аз така знам- и освен това на мен ужасно много ми се подува стомаха по време на цикъл
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Благодаря за бързия отговорПървоначално написано от mynichka
![]()
.................
JacquelineKennedy,
Система -60 примерно .. Аз я започвам утре, а и не я приемам много като диета.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Момичета кажете някоя диета, която бързо сваля кг примерно 10 дни..15, 20![]()
.................
^ Гладуване ?! Но не ти препоръчвам.. Ще си прецакаш организма и след време ще си патиш много + това ще ти се появят стрии и няма да си стегната и слаба, ами ще си отпусната. Каквато и да е причината да искаш да свалиш тези килограми толкова бързо, тя не е по важна от здравето ти! Отслабвай бавно и трайно. Здравословно хранене+спорт![]()
katii какво мислиш да ядеш утре?
Аз мисля да започна или система минус 60 или 90 дневната и не за да свалям, а защото ми трябва някакъв режим постоянно се тъпча и след това гладувам, накрая ще ми се пр**** организма с това "ядене на корем".
^Същото.. 2 дни не ям, а на 3 ям като за 2 дниИначе ето ТУК има рецепти към този режим и по-късно ще си избера нещо
![]()
Искам ли някой да пробваме заедно "Японско чудо" Правила съм я преди време и за 6 дни свалих 5кг..гараНТИРАМ РЕЗУЛТАТИ![]()
.................
Ден 1 от 90-дневната
Закуска: 2 ябълки
16:30: 2 бъркани яйца и домат
...
Не съм спазила часовете и пропуснах обяда, но не бях гладна.
Някой друг който ще започва от утре 90 дневната?
И аз да се разпиша![]()
Ден първи от 90 дневната :
Закуска : Ябълка и чай
Обяд : 2 яйца
Слеобяд : чай отново :Д
Вечеря : яйце и към 8 - ябълка
Ден втори :
З : ябълка
Обяд : Леща
СЗ : ябълка
Вечеря : Леща again, но след вечеря малко се отпуснах с бисквити и картофени кюфтета.
Ден трети :
З: Чай
О:Спагети, за после ще видим ..![]()
На кантара не съм се качвала, но виждам, че има напредък, и аз съм на мнение, че сантиметрите са важни.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Здравейте на всички колеги отслабващи!
Аз съм на ден втори от 90-дневната диета: варива. Снощи си спретнах едно оризче, което ще ми е обяд и вечеря.![]()
Ето вчера как ми мина менюто на белтгъчини:
З: 2 ябълки
О: Кисело мляко
В: Салата от зеле и мъъничко задушено месо
Успех на всички!![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Moмичета внимавайте с диетите!
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ls...b7u4o1_400.jpg
lgirl, има разлика между граничещо с болестта отслабване и здравословно хранене, чиято цел е тонус на тялото и по-добро здраве.
За всички на 90-дневната: как се справяте с тези два литра вода на ден? Аз повече от литър и половина не мога да изпия.Аз ли съм сбъркана нещо?
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Знам че има разлика. Просто казвам че понякога някои се вманиачават с броенето си на калории и тнт...Първоначално написано от Zorin
Иначе и аз съм на 90-дневната диета. Днес ми е 2 ден и за сега минава добре. :P Вода - мога да изпия 2 литра на ден. Особено когато спортувам, после пия ужасно много вода. Иначе понякога се насилвам..
Четвърти ден - плодов
закуска - един банан, кафе
обяд - пъпеш
Исках да ви питам дали за вечеря мога да хапна прясно зеле, защото някъде четох, че е позволено? Май няма да издържа само на плодове.![]()